- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #2.541
inşallah tatlımmmm inşallaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh :26:
yok kızz dur durdugun yerde boyle daha sıkıntı oluyo kocanı koynundan alıp askere gonderiyon helede buyuk yanında kalmak sus valla iyisiniz iyi rahat durun tabi bu sozu neye dayanarak soyledin bilmem ben evli biri olarak sıkıntısı bildigimden diyom
Zor senin durum hani kv falan yanında kaldığından da. Şimdi azcık çocuklar bizim yanımızda dursa aman bir şey diyecekler mi yok ayıp olmasın sıkıntısı oluyor yani bizde sadece sevgilileriyiz diye, ondan diyorum evli olsaydık daha mı iyiydi diye kimse birlikte fazladan vakit geçirmemize bir şey diyemezdi öyle olunca
canım inan onlar zamanla atlatılacak seyler erkek arkadas olunca yada sizin durumunuzda cok normal biz bile evliyken yeri gelince sizden beter zamanlarımız oluyo ayıp olmasın su olmasın bu olmasın cekiniyoruz herseyden
boylsi dahada zor inan hic cekemessiniz ucunda sevdigim var yoksa bilmem katlanabilirmiydim
Sevmesen katlanılacak şey değil hakikaten seninkisi, hani evlisin yine de onlarla birlikte yaşamak durumundasın. Allah kolaylık versin valla ne diyim
aslında sukur allaha durumumuz anlasmamız ıyı cok uzerime duserler oluyo illakı tatsız seyler ama cekilmeyecek kadar kotu degiller ya
bak benim acımdan bakınca nasıl kuculuyo demi gözunde sorunların ona göre yani canımm
seviyom valla ya severek evlendik ama kader işte canı sag olsun bitirip gelsinde bu gunlerde gececek eminimm
Ya bu hem aile hem kız arkadaş olayı gerçekten herkeste sıkıntı oluyor sanırım, en iyisi evli olmak mıdır nedir yahu anlayamadım ki
Anlaşman iyi tabi ama insan yine de sadece eşiyle kendine ait bir yaşam alanı olsun ister, ailesi her ne kadar iyi de olsa. Gerçi bir gelsinler de sapa sağlam gerisi olur, yeter ki bi bitsin şu askerlik
Aman ya evli olsanda baska dertler bizi bekliyo bnce
Ben ztn bşy demiyorm ailenede zaman ayır diyorum ama o bnle durmaya cok hevesli acaba onların yanına gitmesemde izin vermediler mi desem diyo
Aynen işte sorun da orada çocuklar çok hevesli bizle durmaya, millet de sanki zorla tutuyormuşuz muamelesi falan yapar diye sıkıntıya giriyorum ben, öyle bir şey yok gerçi ama işi sağlama almak lazım
Annemde diyo zorlama sakın şu kadAr kal fln diye diyo.Ya anne bn bşy demiyorm sen bilrsin diyorm ama cokta serbest bırakırsam istemiyo mu diye düşüncek bu seferdeDengeyi kuruyorm bnde işte.
Ailesi tanıyo biliyo aslında bni ama onlarda ogullarını görmedi özledi sonucta bu sefer dicekler ki kız bırakmıyo oglumuzu ki bizle zaman gecirsin :26: Bende bu laflardan korkuyorm herşeyi düşünüyorm yani
Bna kalsa hep bnle kalsın hiç gitmesin ama napiyim onlarda ailesi.Aile bagı önemli bnm gözümde.Herkes için öyledir ztn ama erkekler işte
Aynen canım, ki bence ne kadar tanısalar da ne kadar sevseler de bizleri, biz nasıl ki özlediğimizde gergin ve fevri olabiliyorsak onlar da öyle olur ve sanki biz zorluyormuşuz gibi düşünebilirler. Bugün olmasa kalkıp yarın lafını yaparlar yani koskoca dağıtım izninde çocuğumuzun yüzünü göremedik diye. Sonuçta ailesi onlar ne zaman olsa yüz yüzeyiz onlar hayatımızda olduğu sürece ki bırakmaya da niyetimiz yok yanii
Şehirleriniz farklı olduğu için sizin öyle olamıyordur ama biz daha şimdiden çok iç içe girdik yani. Çok iyi insanlar sağ olsunlar kesinlikle şimdiye kadar soğuk davranışlarını dahi görmedim ama, aman ayıp olmasın aman şu aman bu derken şimdiden bu kadar bağ kurmamız, biraz zorluyor. Hani şöyle diyeyim ben onların evine gidip gelebiliyorum diye atıyorum 7 günün 5 günü falan dışarıda olacaksak bu sayı 3 e falan düşüyor direk. Hani evde oturalım da herkesin gönlü olsun diye ama Sevgilimin Sevgili Ailesi ben sizin yanınızda oğlunuza sarılamıyorum yahuuuuu
Aynen canım, ki bence ne kadar tanısalar da ne kadar sevseler de bizleri, biz nasıl ki özlediğimizde gergin ve fevri olabiliyorsak onlar da öyle olur ve sanki biz zorluyormuşuz gibi düşünebilirler. Bugün olmasa kalkıp yarın lafını yaparlar yani koskoca dağıtım izninde çocuğumuzun yüzünü göremedik diye. Sonuçta ailesi onlar ne zaman olsa yüz yüzeyiz onlar hayatımızda olduğu sürece ki bırakmaya da niyetimiz yok yanii
Şehirleriniz farklı olduğu için sizin öyle olamıyordur ama biz daha şimdiden çok iç içe girdik yani. Çok iyi insanlar sağ olsunlar kesinlikle şimdiye kadar soğuk davranışlarını dahi görmedim ama, aman ayıp olmasın aman şu aman bu derken şimdiden bu kadar bağ kurmamız, biraz zorluyor. Hani şöyle diyeyim ben onların evine gidip gelebiliyorum diye atıyorum 7 günün 5 günü falan dışarıda olacaksak bu sayı 3 e falan düşüyor direk. Hani evde oturalım da herkesin gönlü olsun diye ama Sevgilimin Sevgili Ailesi ben sizin yanınızda oğlunuza sarılamıyorum yahuuuuu
Ayyy sorma ya işler resmileşmeden cok iç iç olmak iyi degl aslında ama şartlar böyle oldu yani
Ben bi kere evlerine gitmştim yemek yedik masayı topladm mutfaga gittim arkamdan korayda geldi sarıldı bna dur şimdi görcekler dedm geri cekildim bi baktm büyükannesi mutfaktaŞok oldm Allahım inş görmemştir diye diye içim dışıma cıktı o gün
Aynen çok iç ice olmak işleri zorlaştırıyo. Ama ben hala düşünürüm ya tanışık olmasaydık o izin zamanında uzun uzun vakit geçirebilicekmiydik? Aslında cevabınıda biliyorum tabi ki hayır.:) Çünkü ne kadar bizi çok sevselerde çocukları söz konusu olduğu zaman bizi rahatlıkla dıslayabilirler :)
Aynen canım hiç iyi değil hem de ama gel de bunu bizimkilere anlat yani. Yok erken falan filan diye diye 1 ay zor idare ettim ben düşün yani, daha bir aydır birlikteydik ve ben onlara gittim annesiyle tanıştım falan. Çocuk yoktan anlamıyor, tutturdu mu vazgeçirebilene aşk olsun
Hiç sorma canım yaa, gideceği günün bir önceki günü, onlardayız yine oturuyoruz odasında ikimiz. Allah'tan anlayışlı bir kız kardeşi de var bari de çekti kapıyı takılın siz rahat rahat deyip salona geçti lafa tuttu annesigiliNeyse oturduğumuz yerde sarılınca tutamadım kendimi başladım ağlamaya, yüzümü görmüyor ya güya saklıyorum ama fark etmiş çok kasıyorsun sen kendini aşkım bak bakayım yüzüme falan derken gördü ağladığımı tam o sırada telefon çaldı, açması gerekti, o konuşurken ben de oturduğumuz yerden kalktım ayağa gözlerimi falan siliyorum, bir yandan telefonla konuşuyor benimki ama bir yandan da ağlama diyor. Neyse kapattı sonra telefonu, ayaktaydım ben o sıra, kalktı o da geçti karşıma, bir sarıldı böyle ama hani yarın sarılamam şimdi sarılayım demek istediği o kadar belli ki bırakmıyor içine sokmaya uğraşıyor sanki böyle, öpüyor falan. Hayatım dur diyorum biri girecek şimdi, girsin bana nee diyor bir de
Eve götürme huyları yokmuş gibi bir de sarılma falan huyları var işte
Aynen canım el sayılırız biz yani her türlü dışlanırız
Aslında o da doğru evet 3 gün dışarıya çıkıcaz belki birlikte ama her gün de evlerinde de olsa görücem yani. Tanışık olmasak oraya da gidemezdik
Neyseki basılmamşsınz
Dağıtım izninde ailenle tanışcak kesin kafaya koymş yani daha dönüşü yok
Askerden bi gelsin daha evlilik tutturcak hazır ol sen çeyizleri hazırla bnce
Dış kapının mandalıyız şu anda ama bi evleniyim göstermicem kimseye oh olsun
Sırf eve kapatayım diye ben bile evlenebilirim yani, o derecedeyim şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?