93/3 asker yolu bekleyenler

Çağlaa uçmuşuuuuun sen seni tutamıcaz valla ece doğru diyo gelince enistede tuttur evlilik diye ilk seni evlendirceez biz bu gidisle.

Yok canım yaa tutturamaz o kadar, belki nişan falan diye başımın etini yer ama düğün dernek işi çok zor öyle gelir gelmez. Okul falan meseleleri daha çok uzun benim ki daha evlenmeye ikna olmadım ben, çok uğraşması lazım çoooook

Bi gelsinlerde. Şuan tek sorunsuz bi sekilde şu askerliği bitirelim ve gelsiin istiyorum :44:

kIZLARR
kaptırmayın kendinizi düşmeden şafakları düşürmeyin sonra olmazsa eklemek çok güçünüze gider.
Geçmiş senelerde bu şekilde oldu düşmedi umarım bu sefer düşer:26:

valla düşürdüm ama zaten kafamda çoktan düşürdüm
evrene bu yönde mesaj gönderiyorum, umarım alıyordur şu anda

Askercigim bugün gece daga gidicek 3 gün dagda kalcaklarmş üşicek yaa kıyamam havalarda baya sogudu

Resmi gazetede de cıkmş mı

yok bugün çıkmadı daha tabiki, şöyle diyor haberde

Mutabakatın sağlanmasının ardından gözler kanuni düzenleme için hükümetin hangi yolu tercih edeceğine çevrildi. Konunun bir kanun tasarısı şeklinde gelmesi durumunda Bakanlar Kurulu üyelerinin tümünün imzası gerekiyor. Bunun yerine bir kanun teklifi biçiminde düzenlemenin TBMM Başkanlığı’na sevkedilebileceği de belirtiliyor.

2013 sonunu bulcak gibi yani off içimden bi ses öyle diyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…