- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #25.921
arkadaşlar eşim 93/3 askere gitti tabi 93lü değil 85li:) ama okuduğu için ertelendi vs ama yinede uzun dönem yapıyo malesef..varmı 93/3 eşi nişanlısı askere giden neye düştüler..benim eşim burdurda yapıyor şu anda
eşin cok guzel bir yerde askerlik yapiyor benim gibi 3 haftada bir ziyarete gidip kendinide onuda multu edebilrsin>>:>:>
eşin cok guzel bir yerde askerlik yapiyor benim gibi 3 haftada bir ziyarete gidip kendinide onuda multu edebilrsin>>:>:>
pardonss hala tarih kavramini cozemedim kadınlar kulubnde bazen 2013e yorum yapiyoru forum takipte yeiymis gibi yorum geliyor anlaamdim hala
konuyu o açmış ama 93-3 dönemi değil kendisi.
asker mi bekliyosunuz?
Offf offff bu günler biter mi yaaevlendik 4 gün sonra sevdiğimi askere gönderdim nasıl geçicek bu günler biri bana yardım etsin
Ah ttlm ah kşke benmde gideblme imkanm olsydı göndermzlerki beni
of mayıs güzel geçiyo haziranda aynı hızda geçsin nolur bana hızlı geçiyo gibi geldi mayıs sana
ben yazın annemden izin alabilirsewm gitcem inş kıbrısa ama kesin değil bi umut
Günaydın kızlar
Soma olaylarıyla ilgili haberlere baktıkça gözlerim doluyo geri kapatıyorm haberleri nedir bu felaket
ahh be ece içim acıyor resmen
düşünüyorum benim sevdiğim adam olsaydı içeride bu acıya nasıl dayanırdım?
o insanlar, anneler, babalar, eşler, evlatlar nasıl dayanıyorlar????
Gunaydin kizlar moralim bozuk..Sonerin alt devredeki cocugun babasi Somada hayatini kaybetmis dun haber alinamiyordu cocugu yolladilar..Allah sabir versin herkese ya o cocugun durumu beni benden aldi dun geceden beri hem asker hemde boyle bisey yasadi:-( Allah geride kalanlara ömür versin..Dicek baska bisey yok..:-(
ne yaptın sen arkadaşımmmm
keşke dönünce evlenseydinz
olan olmuş bekleyeceksin ama çok zor olacak
Evet çok zor ama yapıcak bişey yok işte 4 sene bekledik evlenmek için ama 1 sene daha bekleyemedik işte
Allah kavuştursun canım daha çok yeni evliymişsiniz.
Nerede yapıyor peki askerliğini yakın mı sana ? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?