93/3 asker yolu bekleyenler

kızlar merhaba hepinize ben aranızda yenıyım benımde nısanlım 7 mayısta teslım oldu 8 gun oldu ama ben hala alısamadım asker yolu beklemek cok zormus ıstedıgın zaman konusamamak, anlatmak ıstedıklerını 2 dk lık tel konusmasına sıgdırmak cok zor allah hepımıze sabır versın ıns bıran once sevdıklerımıze kavusuruz :)

Son düzenleme:
amin canım.birbirimizi en çok biz anlarız çok zor ama Allah sabrını veriyo ve bu zorluğa alışmış buluyosun kendini .nişanlın nerde asker?

aramıza hoşgeldin hayatım inş su gibi gider gelir alışmak 1 aydan uzun sürebiliyor ben alıştım desem yalan olur hala

aramıza hoşgeldin hayatım inş su gibi gider gelir alışmak 1 aydan uzun sürebiliyor ben alıştım desem yalan olur hala

hosbulduk canım ıns hemencık gecer 3 senedır zaten farklı sehırlerdeydık benım okulumdan dolayı ama sureklı konusuyoduk yıne de askere gıdınce bosluga dustum kendımı cok yanlız hıssettım ama gecıcek bu zmanlarda ben ınanıyorum allah hepımıze sabır versn :)

evet boşluk oluyo ve dolmuyo ama zaman geçiyo kız korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…