- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #25.961
ben izin bekliyorum daha agustosta gelcekMayıs bana geçmiyor malesef. Daha raşit izinden döneli bir ay oldu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Banada hizli geciyor nisan bitmek bilmemisti.insallah haziranda bir an evvel biter gider:)
Ayy hadi insallah tatlım cok harika olur gidersen:)
amin canım.birbirimizi en çok biz anlarız çok zor ama Allah sabrını veriyo ve bu zorluğa alışmış buluyosun kendini .nişanlın nerde asker?kızlar merhaba hepinize ben aranızda yenıyım benımde nısanlım 7 mayısta teslım oldu 8 gun oldu ama ben hala alısamadım asker yolu beklemek cok zormus ıstedıgın zaman konusamamak, anlatmak ıstedıklerını 2 dk lık tel konusmasına sıgdırmak cok zor allah hepımıze sabır versın ıns bıran once sevdıklerımıze kavusuruz :)
amin canım.birbirimizi en çok biz anlarız çok zor ama Allah sabrını veriyo ve bu zorluğa alışmış buluyosun kendini .nişanlın nerde asker?
ıns.alısılır canım manısada su an acemı bırlıgınde senınkı nerde yapıyo askerlıgını
kızlar merhaba hepinize ben aranızda yenıyım benımde nısanlım 7 mayısta teslım oldu 8 gun oldu ama ben hala alısamadım asker yolu beklemek cok zormus ıstedıgın zaman konusamamak, anlatmak ıstedıklerını 2 dk lık tel konusmasına sıgdırmak cok zor allah hepımıze sabır versın ıns bıran once sevdıklerımıze kavusuruz :)
selam, hoşgeldin, nişanlın manisa merkezde mi?
uzun dönem mi kısa dönem mi?
aramıza hoşgeldin hayatım inş su gibi gider gelir alışmak 1 aydan uzun sürebiliyor ben alıştım desem yalan olur hala
ıns.alısılır canım manısada su an acemı bırlıgınde senınkı nerde yapıyo askerlıgını
benimki de usta birliğinde canım çankaya cumhurbaşkanlığında yapıyor şuan :)
hosbulduk canım :) kırkağaçta uzun donem malesef
kırkağaç benm memleket
hosbulduk canım ıns hemencık gecer 3 senedır zaten farklı sehırlerdeydık benım okulumdan dolayı ama sureklı konusuyoduk yıne de askere gıdınce bosluga dustum kendımı cok yanlız hıssettım ama gecıcek bu zmanlarda ben ınanıyorum allah hepımıze sabır versn :)
evet boşluk oluyo ve dolmuyo ama zaman geçiyo kız korkma
of inş annem izin verir mi billmiyorummm
kırkağaç benm memleket
evet boşluk oluyo ve dolmuyo ama zaman geçiyo kız korkma
aa gercekten mı cok merak edıyorum orayı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?