93/3 asker yolu bekleyenler

kızlar merhaba hepinize ben aranızda yenıyım benımde nısanlım 7 mayısta teslım oldu 8 gun oldu ama ben hala alısamadım asker yolu beklemek cok zormus ıstedıgın zaman konusamamak, anlatmak ıstedıklerını 2 dk lık tel konusmasına sıgdırmak cok zor allah hepımıze sabır versın ıns bıran once sevdıklerımıze kavusuruz :)

Son düzenleme:
amin canım.birbirimizi en çok biz anlarız çok zor ama Allah sabrını veriyo ve bu zorluğa alışmış buluyosun kendini .nişanlın nerde asker?

aramıza hoşgeldin hayatım inş su gibi gider gelir alışmak 1 aydan uzun sürebiliyor ben alıştım desem yalan olur hala

aramıza hoşgeldin hayatım inş su gibi gider gelir alışmak 1 aydan uzun sürebiliyor ben alıştım desem yalan olur hala

hosbulduk canım ıns hemencık gecer 3 senedır zaten farklı sehırlerdeydık benım okulumdan dolayı ama sureklı konusuyoduk yıne de askere gıdınce bosluga dustum kendımı cok yanlız hıssettım ama gecıcek bu zmanlarda ben ınanıyorum allah hepımıze sabır versn :)

evet boşluk oluyo ve dolmuyo ama zaman geçiyo kız korkma

evet boşluk oluyo ve dolmuyo ama zaman geçiyo kız korkma

ay ıns gecer ya bide garson olarak secıldı gazınoda yapıcak askerlıgını buyuk ıhtımal oda benı tedırgın ettı bıraz komutanların eslerı dostları akrabaları gelıyo brı sarkar eder gıbılerınden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…