- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #26.181
fazla değilmiş sabah çıkmıyormu eşin. zaten az kaldı sizin ya dayanın2 aylara düştünüz
Ben askerim duymasın diye uğraşıyorum yaa
yok tatlım sabah çıkamıyor aşçı olduğu için öğle yemeğini hazırlıyor.
zaten biz aylardır nette falan konuşmadık alıştım artık :)
biz şuan madenden kurtuluş yolu arıyoruz denize düşen yılanı sarılır misali mecburuz şuan
biz şuan madenden kurtuluş yolu arıyoruz denize düşen yılanı sarılır misali mecburuz şuan
ay kızlar benm nısanlımda ıstıyodu kalmakta sonra askere gıdınce vazgectı cok sukur
Ohh iyi yapıyosun dediğin gibi sürtsün biraz burnu, arada lazım onlara
Madenden de başka bi çıkar yol vardır ya, askerliğin ikinci şans olması baya kötü ama
kaç yaşında nişanlın?
siz bayağı erken nişanlanmışsınız sanırım
offf ikisi de tehlikeli ya, ama maden insanın ömrünü tüketir...
dur daha 3 aya yakın buradayız..
ay kızlar benm nısanlımda ıstıyodu kalmakta sonra askere gıdınce vazgectı cok sukur
bzde vazgeçmiştik ama böyle haberler olunca tekrar düşünmeye başladık bakalım ne olcak
hakkımızda hayırlısı olsun tatlımm
Canım en son yapılan başvurular şubattaydı. Mayısta açılır diye bekleniyordu da daha ses çıkmadı sanırım. Bir de nereden duydum ben hatırlamıyorum ama sanırım Temmuz'da da başvuru açılıyormuş. Sevgilimin bir yakın arkadaşı geçen sene ağustosta eğitime başlamıştı mesela temmuzda girdiği sınavlarla
teşekkür ederim canim birde cok kararsizim doğu gorevleri sancili olacak dayanabilir miyim bilmiyorum..
calismak istiyorum sosyal olmak istiyorum okulda bitti bosa mi okudum ben simdi diye dusunuyorum
canm ben 24 yasındayım nısanlım 25 yasında
Ya ben istemiyorum bildiğin, evlerimiz 40 dk mesafede. Daha da öteye gitmesin bana nee :84::84:
Ya ben istemiyorum bildiğin, evlerimiz 40 dk mesafede. Daha da öteye gitmesin bana nee :84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?