93/3 asker yolu bekleyenler

kendimi bunaltmak istemiyorum bnde bir salsam zaten o modlara geliyorum dünden beri. sana noldu kiii bulamadn mı oyalnck şeyler kendine:53:

Ahh canım evime gitsem puzzle gibi şeylerle oyalancam ama yurttayım şuan arkadaşlarla dışarı çıkmak dışında bişey yapamıyorum ve buda beni çok sıkıyor

birde odamda sıkıntılar yaşıyorum bunun da payı var. :50:

İki hafta sonra finallerim başlayacak ve bir gram çalışma isteğim yokk :(

Ahh canım evime gitsem puzzle gibi şeylerle oyalancam ama yurttayım şuan arkadaşlarla dışarı çıkmak dışında bişey yapamıyorum ve buda beni çok sıkıyor

birde odamda sıkıntılar yaşıyorum bunun da payı var. :50:

İki hafta sonra finallerim başlayacak ve bir gram çalışma isteğim yokk :(

anlaşamamazlık durumları var galiba kendini uzak tut canım boşver. kendini derslere ver bak ben bile ders çalışıyom yaa:14: hiçbişey yapmamakta kötü zamn geçmez:27:

anlaşamamazlık durumları var galiba kendini uzak tut canım boşver. kendini derslere ver bak ben bile ders çalışıyom yaa:14: hiçbişey yapmamakta kötü zamn geçmez:27:

Evet canım aynen öyle 2 senedir bu oda arkadaşıma sabrediyorum odamız 3 kişilik , bize gelen 4-5 kişi oda değiştirdi onun yüzünden ben 2 sene sabrettim bu sene bende değiştircem artık son 1 ay ama tahammülüm kalmadı :50:

Yarın bende başlayacağım inşallah not çıkarmaya :) Sende mi finallere çalışıyorsun canımm :)

Evet canım aynen öyle 2 senedir bu oda arkadaşıma sabrediyorum odamız 3 kişilik , bize gelen 4-5 kişi oda değiştirdi onun yüzünden ben 2 sene sabrettim bu sene bende değiştircem artık son 1 ay ama tahammülüm kalmadı :50:

Yarın bende başlayacağım inşallah not çıkarmaya :) Sende mi finallere çalışıyorsun canımm :)

sorunlu biri o zmn değiştir madem sende seneye az kaldı zaten okulların kapanmasına.
yok canm bn kpss çalışıyorum hemde iş hem ders ikisi bir arada:53:

siyaset bilimi ve kamu yönetimi canm.2011de grdm 81.81 aldım:1: ama atanamdm şimdi bi daha gircem olmazsada artık evimin kadını çocuklarımın anası olcam diplomalı ev hanımı:9::9:

Kaçla atanıyorsunuz peki çok iyi almışsın ben onu alsam izmire atanırım heralde :27:

İnşallah bu sene olur canımcımm :)

Olmazsa diplomanı yemeklerinde gösterirsinn :52:

Kaçla atanıyorsunuz peki çok iyi almışsın ben onu alsam izmire atanırım heralde :27:

İnşallah bu sene olur canımcımm :)

Olmazsa diplomanı yemeklerinde gösterirsinn :52:

85 üstü almak lazım.tercihte önemli yaa yazdigin yerler filan sans isi resmen. Valla izmir cok yuksek kapatiyo 100 al belki atanirsn:)) is bulunurda hakkettigin yerde olmak cok baska tabi

Back
X