93/3 asker yolu bekleyenler

valla bend urmadan resim yapıyorum ama yinede kafa dağıtamıyorum benm illa çıkıp gezmem lazım ya çok alıştım gezmeye evde durunca kafayı yiyorum:52::52:

yazda gelıyo bol bol gezıp kafayı dagıtırız yoksa gecmez bu gunler boyle evde yapcakta bısı yok kı yok sunu dusun bunu dusun ınsan bunalıyo valla :37:

Bian once mahkeme olrda sonuclanir ins artk.İyiyim ayni beklemeye devam.zaman geciriyorum iste.
Sen nasilsin ne var ne yk

İnş :31:
Zaman gecirebiliyosan yine iyisin :52: Gerçi bnde gecmiyo demiyorm geciriyormda sıkılıyorm işte artk şafak fln saymıyorm ztn.Önceden her gece takvim fln işaretlerdm artk bıraktm saldm gitti :24:

Sizi gordukce yaziyorm.bu ara sayfalar oku oku btmiyo masallah:)
Eh iste bazn yogun bazen sakin.ailem kuzenlermle bol bol plan prg vakit gecirmece modundayim emre gelene kdr:)sureklide herseye aglar oldum fena duygusala bagladm emre askere gttignden beri.
Snde ne var ne yk Rasit brz sklmis galiba dogal olarak haklilar yani

en iyisini yapıyosun, havalar da güzelleşti, zaman geçmiyor evde!
ben de bi tatsızım, ağlamıyorum ama ne mutluyum ne mutsuz.. hislerimi almışlar gibi....
raşit çok sıkıldı özellikle aşçılıktan. hava ısındıkça ocak başında durmak işkence olacak diyor.
bi de sürekli içeride.
diğer askerler nöbete, devriyeye gidiyor, bizimki sürekli mutfakta kapalı.
o yüzden de bunaldı, bırakmak istiyor mutfağı ama yerine geçecek kimse yokmuş.
bi de özlem tavan yaptı artık.
biz daha 1.5 ay önce görüştük ama onun özlemi bana olduğu kadar evine, aile hayatımıza falan..
yani sosyal yaşama geri dönmek isteği ağır basıyor artık... :ssz: sabır işte bundan önceki 9 ay gibi yine sabırdan başka çare yok :52:

şimdi konuştuk yinede klubde kızlar bana hakverdi dedim ama güzel güzel söyledim oda hayırlısı bi gelıyımde diyo :)

Merveeee, okudum da bu aralar en mantıklı sorun da seninkiymiş. Bir nebze de olsa tatlıya bağlamanıza sevindim. Fikrini sakin sakin belirtmişsin zaten. Bence akışına bırak gör bak askerliğin sonuna kadar neler neler değişecek :9::9:

şimdi konuştuk yinede klubde kızlar bana hakverdi dedim ama güzel güzel söyledim oda hayırlısı bi gelıyımde diyo :)

annelerinin gazına gelmiştir o, bi erkekten kendi kendine böyle bi fikir çı-ka-maz :52:
bak ne güzel sakin sakin çözmüşsünüz çok sevindim, darısı diğer sıkıntı yaşayan arkadaşlara... sakinlik her zaman haklı çıkmanızı sağlar :34:

Merveeee, okudum da bu aralar en mantıklı sorun da seninkiymiş. Bir nebze de olsa tatlıya bağlamanıza sevindim. Fikrini sakin sakin belirtmişsin zaten. Bence akışına bırak gör bak askerliğin sonuna kadar neler neler değişecek :9::9:
kız mantıklı mı yoksa çok mantıksız mı bilemedim:1: biz daha şimdiden evlilik masraflarıyla ilgili anlaşmazlığa düştük :)Allah hayır etsin bakalım zaman ne göstercek

annesi gelir çünkü yanlız bırakmaz yemeğini yapması için mecbur gelıcek zaten askerden öncede annesiyle sakaryada kalıyodu ablaları istanbuldaydı.istanbulda hiç güvenmıyorum para biriktirebileceklerine zaten ben sakince bile söylesem şuan olumsuz ne desem bana patlıyo herşeye zorluk cıkarıyosun fln diye...üstünü kapattık konunun şimdilik

Bncede ustunu kapatmak mantikli.belkide kendi kendine vzgececek.

annelerinin gazına gelmiştir o, bi erkekten kendi kendine böyle bi fikir çı-ka-maz :52:
bak ne güzel sakin sakin çözmüşsünüz çok sevindim, darısı diğer sıkıntı yaşayan arkadaşlara... sakinlik her zaman haklı çıkmanızı sağlar :34:
askerden önce çok kavga eden tiplerdik biz ama askerde daha bi sakinleştik gibi :)aslında ben telefonda bağıramıyorum babamlar duycak diye kısık sesle konusunca sakin bi konuşma oluyo:)

İnş :31:
Zaman gecirebiliyosan yine iyisin :52: Gerçi bnde gecmiyo demiyorm geciriyormda sıkılıyorm işte artk şafak fln saymıyorm ztn.Önceden her gece takvim fln işaretlerdm artk bıraktm saldm gitti :24:

Bn hergun karalamiyorm safagi.birz biritiktirip karalamak daha zevkli oluyo.karalarkende karalamasi bu kdr kolay cabuk ama gecerken hicte oyle olmuyo diye kendi kendime konusuyorm.
Geciyo zaman gecmesine zor yada kolay agzimdan adi eksik olmuyoki.surekli dilimde..
Evde teksin o brz skıcı bi durm iste.
Hafta sonlari evdeyken film falan izliyorm.hafta ici desen bi seklde geciyo ztn isten gel dizi izle yemek ye dus al tamam ztn gun btti.:)
Bol bol annemle takiliyorm annem emre gelince yalan olurm diyo:))

Bn hergun karalamiyorm safagi.birz biritiktirip karalamak daha zevkli oluyo.karalarkende karalamasi bu kdr kolay cabuk ama gecerken hicte oyle olmuyo diye kendi kendime konusuyorm.
Geciyo zaman gecmesine zor yada kolay agzimdan adi eksik olmuyoki.surekli dilimde..
Evde teksin o brz skıcı bi durm iste.
Hafta sonlari evdeyken film falan izliyorm.hafta ici desen bi seklde geciyo ztn isten gel dizi izle yemek ye dus al tamam ztn gun btti.:)
Bol bol annemle takiliyorm annem emre gelince yalan olurm diyo:))

kübi ya kendi kendimize konuşmamız falan tamamen aynı :)
böyle ne çabuk karalanıyosunuz ama böyle geçmiyosunuz ki deyip konuşuyorum ben de :)
biriktirmek kesinlikle daha eğlenceli.
ama türkiye haritamı günlük işaretliyorum :72:

Back
X