- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #26.561
Ne kadar olaylı ilişkileriniz var kızlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet erkekler ailesine laf söylenmesni sevmez tatlım. iyi yapmisinz bak konusarak sakince hersey halloluyor. Bizde konusmak sıkıntılarımzi paylasmak istiyoruz ama askerdeler iste herseyde anlatilmiyor.dikkat edersn sende tatlım anlamissin zaten yaklaşımını bu konuda.kavgasz gürültüsz günler geçirin inşallah:)
bızde cozduk gıbı sureklı neselı konusunca bı sorun olmuyo ama bızde ınsanız yanı![]()
sırf benım istemıcemı bılıyolar ablaları ondan böyle şeyler çıkartıyolar işte
onlar sureklı dısardakı ınsanlara bakıyoruz arkalarından ıs cevırıyoruz sanıyorlar ıste tobe ya![]()
İnş küb bekliyorz bakalm mahkemeyiSen nasılsın buarada pek görünmüyodn kac gündr yada bn göremedm topicte :44:
inş hayatım ya bidaha tekrarlanmaz umarım 68 kiloya düştüm senn stresinden diyo yemeklerini yiyorum senle kavga edince yiyemiyorum diyo![]()
Aynen öyle kubicim. Sen nerelerdesin işler yoğun galiba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok canım aslında sakaryada tek kalmıcak anneside bununla kalıcak annesinin maaşıyla geçinip kendi parasını tekrar biriktirebiir yani ablalarının boş düşünceleri iste öföööfff
Üzülüyor demekki canm o da sırf iste askerlikten tatlım normalde bu kadr kavga olmaz çünkü
2 tane ablası var canım aslında bi tanesi iyi büyük ablasıyla sorunum onun bana karşı iyi niyetlı olmadığını biliyorumkız kaç tane ablası var aranızı mı bozmak istiyolar yoksa normal bi düşünce değil çnkü bu 1 yıl ayrısınız zaten 1 yıl daha ayrı durulur mu![]()
kendisi istanbulda yaşamayı pek sevmiyo istemiyor ama para biriktirmek için aklına yatmış gibi bu fikir öyle konuştu o yüzden tartıştık :/Annesi o zmn askerden gelince sakaryaya doncek.
Ablalari annesi yannda kalsin istiyo heralde kendi kendine plan yapiyolar o yuzdn.
Sevgilin bu istanbul durumuna mantikli bakiyomu peki?
2 tane ablası var canım aslında bi tanesi iyi büyük ablasıyla sorunum onun bana karşı iyi niyetlı olmadığını biliyorumama bu fikir kimden çıktı bilmiyorum annesi pek karışmıyo allahtan hayırlısı olsun diyomuş
kendisi istanbulda yaşamayı pek sevmiyo istemiyor ama para biriktirmek için aklına yatmış gibi bu fikir öyle konuştu o yüzden tartıştık :/
annesi gelir çünkü yanlız bırakmaz yemeğini yapması için mecbur gelıcek zaten askerden öncede annesiyle sakaryada kalıyodu ablaları istanbuldaydı.istanbulda hiç güvenmıyorum para biriktirebileceklerine zaten ben sakince bile söylesem şuan olumsuz ne desem bana patlıyo herşeye zorluk cıkarıyosun fln diye...üstünü kapattık konunun şimdilikAnnesi sakaryaya gelicekse onunla brlikte tamam para biriktirme konusunda sakarya daha iyi tabi.istanbulda para biriktirmek zor.
Ama annesi donmycekce sakaryaya orda tek basina para biriktirmesi zor olr.
Bnce ustune gitme dusuncelerini sana mantikli gelenleri sakin bi sekilde anlat.obur turlu inada bindirebilir
oda kendi aklıyla öyle düşünmez ama onlar öyle söyleyince bende tamam git orda çalış desem öyle yapıcak yani yoksa ben istemıyorum dedığımde sert çıkmazdıbencede hiç iyi niyetli bi düşünce değil bu bi anlam veremedim çok saçma geldi peki sevgilin ne diyor bu duruma o istekli galiba![]()
aynen tatlım robot değiliz sonuçta zaten sürekli evde durunca kafaya takmıycamız şeyleri bile takar olduk![]()
oda kendi aklıyla öyle düşünmez ama onlar öyle söyleyince bende tamam git orda çalış desem öyle yapıcak yani yoksa ben istemıyorum dedığımde sert çıkmazdı
hııı asker de bunlara durmadan yaprak dökümü aşkı memnu izletiyolar sanki![]()
canım ben kafa dagıtmayı boncuk yapmakta buldum kolye fılan yapıyorum![]()