93/3 asker yolu bekleyenler

Hemen ilgimi çekti mesleğin atladm konuşmaya
Allah kavuştursun öncellikle
Donanımsal kısımda mı çalışıyosun yoksa yazılım mı yapıyosnz bilgi işlemde :44:

Teşekkür ederim tatlım benimm aminnn cümlemizi Rabbim kavuştursun

Hem donanım hem yazılım var. Ama ben yazılım kısmıyla ilgileniyorum

Tatlımm Biev ve Bernardoyu öneririm. Özellikle Bievde çok cicili şeyler bulabilirsin

Teşekkür ederim tatlım benimm aminnn cümlemizi Rabbim kavuştursun

Hem donanım hem yazılım var. Ama ben yazılım kısmıyla ilgileniyorum

Hmmmm meslektaşız ozamn

Tatlımm Biev ve Bernardoyu öneririm. Özellikle Bievde çok cicili şeyler bulabilirsin

Biev brzcık pahalı sanki ama bidaha bakarm artk :44: Offf çok eksik eşyam var ne alcağımı şaşırdm Çeyiz dizer gibi ev eşyası düşünüyorm

güzel bi işin varmış :)
ben de üniversitede araştırma görevlisiyim.
işe gelmeyip evde bekliyor olsam ölürdüm herhalde sıkıntıdan.

ya dimi bayramda aile gezmesi muhabbeti var.Neyseki emre askere gitmeden söz nişan vs olmaması bni ev gezmesinden kurtardı:)geçen sene gtmiştim ama emre izinde diye mecburi bi gitmem oldu orda kaldığım için.
bakalım bu sene nasıl olacak:)
Bencede iyi olmuş aslında ev gezmesi muhabbeti olcaktı.

Diğerlerine göre fazlasıyla mantıklı canım bundan emin olabilirsin
Buraya yazıyorum sen içini ferah tut kendi kendine vazgeçecek
şuan vazgeçti gibi ama yine ablalarıyla konuşup aklını bulandırmasalar iyi inşallah :) şunun şurasında gelmesine ne kaldı 6 aycık

Hmmmm meslektaşız ozamn

Biev brzcık pahalı sanki ama bidaha bakarm artk :44: Offf çok eksik eşyam var ne alcağımı şaşırdm Çeyiz dizer gibi ev eşyası düşünüyorm

Hımmm ne güzel sevindimm Sen nerede çalışıyosun peki?

Evet biev pahalıdır Ama oturduğun çevrede züccaciyeci yok mu? Oralarda da çok farklı şeyler bulabilirsin. Ben markafoni gibi sitelerde satılanların çoğunu buldum oturduğum yerde. Hemde daha uyguna

Evli misin bekar mı?

Ne çok soru sordum

cicili biçili kavanozlar istiyorsan o zaman Migros'a bak fiyatlar çok uçuk değil. hatta 4lü cupcake li baharatlık seti vardı stand içinde 40tl idi.
pazardada var.hatta hatta carrefour a kos:)cam kavanozlar vardı tanesi 3.75 kapakları pudra rengi üzerinde cupcake deseni vardı. birde a-101 de oluyor takip edersen. birde 1 milyoncu tarzı yerlerde bulabilirsin. bu saydığım yerlerden aldım ben genelde:)

güzel bi işin varmış :)
ben de üniversitede araştırma görevlisiyim.
işe gelmeyip evde bekliyor olsam ölürdüm herhalde sıkıntıdan.

Teşekkür ederim

Hangi üniversitede ?

Off bende düşünemiyorum asla çalışmamayı. Can sıkıntısından neler olurdu tahmin bile edemiyorum

amin canım hoşgeldin :)Allah sağ salim sevgiğine kavuştursun inşallah

Aminn çok teşekkür ederimmm

En güzel karşılanılan topiklerden biriside burası sanırım

Allahım senide sevdiğine kavuştursun inşallahh :98:
aynen canım :) bende ilk geldiğimde kendimi çok iyi hissetmiştim burda kızlar sağolsun :)o zaman ben yeniydim onların 6 ayı fln vardı şimdi sen yenisin benim 6 ayım var vakit hemen geçicek inşallah :)

Bende özel bi holdingde bilgi işlem departmanında yazılım mühendisi adı altında çalışıyorum.İstanbulda oturuyorum.Bekarım erkek arkadaşımı bekliyorm nişan fln yok yani düz bekar İsmimde Ece
ay başında maaşımı alınca bi dolanırım artk nerelerde varsa ama bide bşyi begenince pahalıda olsa illa o olsn diye içimde kalıyo umarım begendigim şey pahalı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…