93/3 asker yolu bekleyenler

Günaydın kızçeleeeer.
Bugün son modülümün sınavına giriyorum.
Bu da demek oluyor ki 2 ayı daha yediiiik

Ne ara bitti bu kurs yaaaa
daha geçenlerde kursa kayıt yaptırcam diye uğraşıyodun.
zaten ece de kursu bitirdi, iş buldu, şehir değiştirdi, maaş kaldı kaç kere
aslına bakarsanız ben de bugün öğlen son sınavıma girip yüksek lisansın ilk senesini bitiricemmmmmm

Ahh keşke ben de iş başvurusuna falan gidecek olsaydım şu kurstan sonra
Huhhhuu aslında zaman geçiyor dostlar

Bn kurabiye corba nescafe vs.gnderdim bi sknti olmadi aldilar iceri

Günaydınnnn jet hızıyla geçen bir hafta olması dileğimleee, ben de haftaya finallerimi bitirip bu döneme veda ediyorum yedik kizlar 1 yılı çok şükür.

Satın aldıktan snrada açığa almk istiyorum diyosn açığa alıyolar snra tekrar seyahat etmk istedigin bi tarih oldugunda o biletin üstüne yazılıyo

Hımm peki bir sorum daha var feribot seferleri iptal olur mu hehe çok saçmaladım ama napıyım telaşlıyım ya

Aynen aynen ben de şaşırdım valla
Ehehe teşekkür ediyorum Devrem

Darısı okulu bitirip iş bulmana olsun yada Kpss ye

Kizlar gunaydinn.Dun oglen 14:30gbi deprem oldu yine hisseden oldumu.hafif salladi kisa surdu.artik hissetmek istemiyorm ya.

Yok ya ben hissetmedim bu sefer aman hissetmiyim ztn çok panik oldm cumartesi günü.Ama bizim iş yerindekiler normal karşılıyo evet ya oldu brz uzun sürdü geçti gitti fln diyolar Ben alışık deglm ondan oldu sanırm

Hımm peki bir sorum daha var feribot seferleri iptal olur mu hehe çok saçmaladım ama napıyım telaşlıyım ya

Kasırga fln mı çıkıcak bn anlamadm Çok şiddetli bi yağış fırtına yoksa niye iptal olsn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…