- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #26.981
Günaydın kızçeleeeer.
Bugün son modülümün sınavına giriyorum.
Bu da demek oluyor ki 2 ayı daha yediiiik
Otobüs biletiyse ertelense bile bi gün önceden bileti açığa alabilrsinz onda sorun olmaz ayarlanır bi şekilde
Ertelenir mi ki ya uff çok stres yaptım.Otobüs biletiyse ertelense bile bi gün önceden bileti açığa alabilrsinz onda sorun olmaz ayarlanır bi şekilde
Ayyyyy geçti cidden ÇağlaBaşarılar buarada darısı sertifikanı almana olsun
Günaydın kızçeleeeer.
Bugün son modülümün sınavına giriyorum.
Bu da demek oluyor ki 2 ayı daha yediiiik
Ne ara bitti bu kurs yaaaa
daha geçenlerde kursa kayıt yaptırcam diye uğraşıyodun.
zaten ece de kursu bitirdi, iş buldu, şehir değiştirdi, maaş kaldı kaç kere
aslına bakarsanız ben de bugün öğlen son sınavıma girip yüksek lisansın ilk senesini bitiricemmmmmm
Ahh keşke ben de iş başvurusuna falan gidecek olsaydım şu kurstan sonra
Huhhhuu aslında zaman geçiyor dostlar
Ahh keşke ben de iş başvurusuna falan gidecek olsaydım şu kurstan sonra
Huhhhuu aslında zaman geçiyor dostlar
ben sevvgililer gününde hediye gönderdim ama yicek olmadığı için aldılar çok rahat eline ulaştı ama şimdi yicek almama ihtimalleri var bi yarın ordaki şubeyi ararım canım bakıyım ona göre inşallah alırlar
Günaydın kızlar ben bir soru soracağım bilenler yaşayanlar varsa cevap verirse sevinirim.. Yemin töreni günü hava durumu yağışlı görünüyor ertelenme iptal olma gibi bir durum olur mu??
Doğru diyorsunuz da bugün hava durumuna baktımda korktum ertelenirse falan diye bende
Ertelenir mi ki ya uff çok stres yaptım.
Yagmurlu oldumu kapali alanda yapiyorlar bildigim kadariyla
Satın aldıktan snrada açığa almk istiyorum diyosn açığa alıyolar snra tekrar seyahat etmk istedigin bi tarih oldugunda o biletin üstüne yazılıyo
Aynen aynen ben de şaşırdım valla
Ehehe teşekkür ediyorum Devrem
Kizlar gunaydinn.Dun oglen 14:30gbi deprem oldu yine hisseden oldumu.hafif salladi kisa surdu.artik hissetmek istemiyorm ya.
Kizlar gunaydinn.Dun oglen 14:30gbi deprem oldu yine hisseden oldumu.hafif salladi kisa surdu.artik hissetmek istemiyorm ya.
Hımm peki bir sorum daha var feribot seferleri iptal olur mu hehe çok saçmaladım ama napıyım telaşlıyım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?