93/3 asker yolu bekleyenler

Ben burda senn bn evliliğe karşıyım dediğin günleri hatrlıyorm Değişimin bölesi işte askerlik insanı nasıl değiştiriyo

bn 99 depremini yaşamadığım için belkide byle panik oluyorm blmiyorm ama napıcağımı şaşırıyorm

Selamlar kızlaaar sizleri ve buraları çooook ihmal ettim farkındayım ama dönem sonu ödevler finaller derken hiiiç vakit kalmıyor emininm şuan herkesin en yoğun olduğu zamanlardır

Şafakalrınız bi harika olmuş herkes plakalarda nerdeyse
bir an önce doğan güneşi görün inşAllah umarım herkes için her şey yolundadıııırr

Ben iyiyim çok şükür şu finalleri de atlatırsam süper olacağım hepinizi kocaamaaan kocamaan öpüyorum buralra uğramıyorum diye sizleri unuttuğumu sanmayın hepiniz aklımdasınız ama sizde beni unutmayıın

Serossss nerdeyse hepimiz plakalardayız.
beklemeye devam:) sizde tabi askerliğin a sı kalmamıştır artık:)
kolay gelsin sana arada uğra byle

Serossss nerdeyse hepimiz plakalardayız.
beklemeye devam:) sizde tabi askerliğin a sı kalmamıştır artık:)
kolay gelsin sana arada uğra byle

Plakalar hızlıca geçip gider bir bakmışsın gelmiş

Çoktan unutuldu kuzum gelince göreceksin nasıl çabuk unutulduğunu

Ama askerliğin de güzel yanları vardı şimdi arada özlüyo insan

Kizlar gunaydinn.Dun oglen 14:30gbi deprem oldu yine hisseden oldumu.hafif salladi kisa surdu.artik hissetmek istemiyorm ya.

Plakalar hızlıca geçip gider bir bakmışsın gelmiş

Çoktan unutuldu kuzum gelince göreceksin nasıl çabuk unutulduğunu

Ama askerliğin de güzel yanları vardı şimdi arada özlüyo insan

kız neresini özlüyosun yahu

Bn kurabiye corba nescafe vs.gnderdim bi sknti olmadi aldilar iceri
aynen canım sabah aradım hem ordaki postaneyi hem askeriyeyi sıkıntı olmaz alınıyo içeri dediler çok şükür bende yaptım akşam üzeri gönderdim :)bozulmadan gider inşallah eline ulaşıverir

internetim geldi sonunda sorma tatlım bizde 2 senede 1 taşınır olduk göçebe hayatı bildiğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…