- Konu Sahibi mutluluk_06
- #27.041
ya kaç gündür yokum hala 250yi görememişim delircem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha benım annemler evlendıgınde sadece 1 tane tencerelerı varmıs dusunHosgeldın bu arada nasılsın yerlestırdınız mı evı nasıl oldu
![]()
ya kaç gündür yokum hala 250yi görememişim delircem![]()
canım hoşgeldinnn nasıl gidiyor taşınma işleri yorucudur eminimbiz daha çarşı göremiyoruz malesef
![]()
tatlım doğuda çarşı yokmuş ya benm arkadaşınkide doğuda kafayı yemiş 2 ay izin vermişler 1 ayı onlardan 1 ayı bundan 2 aydır burdaydı 2 3 güne dönücek izinleride kullandı tabi şimdi yicek kafayı 7 ay ne çarşı ne izin:18::18::18:
Ya niye soyledin öyle ben safaga bakmiyordum yıkıldm suann bn hic inememisimdr(
Amann o da kötü öyle bee arada gelsin daha iyi gecermi simdi 7 ay. En azindan görme fikriyle bile zaman daha cabuk geçiyor
senn şafak 256 hemen arkamdasın tatlım![]()
bnmkinin gelmesine 85 gün kaldı izne![]()
Yaaa çok kotusun bn bakmiyordum bilmiyordum bi de söyledin uyuuzzz:)
ilerlememiş miyiz ama kız![]()
Aha bellimi kız zaman agustos sonumu oluyor biz karar veremedik bayrama denk gelmesin istiyoruz ama ağustos olabilir bizimde
bayram ne zman ki bende istemem bayramda![]()
Ya yine yol kattettik kızım baksana 250ye geldik yaa 4 ay olcak gttikleri:)
şu hafta geçsede bi kademe atlasak![]()
Temmuz sonu ramazan bayramı var ekim basida galiba kurban.benmki öyle dedi.
Üst bölüme geccez dimi o da mutlu ediyor çok ya gttikce yukari dogru çıkıyoruz hadi bakalım:) yarilamaya az kaldı şafağı
onu bi tam öğreneym bayramda hiç çekemem bunun sülalesini valla tabi bizmkilerde bayrmda otur evde der bide agustos 18 de gelmeyi düşünüyodu:44:
evet 100lere düşmeyi beklicez sonrası kolay![]()
O tarihte gelsin ya bnde dedim agustos ortasi filan gel diye bakal ne zmn gelcekler. Bayramda cidden otur nereye gidiyon derler bn senelik izne cikcam bide o geldiginde