93/3 asker yolu bekleyenler

Haha benım annemler evlendıgınde sadece 1 tane tencerelerı varmıs dusun :1: Hosgeldın bu arada nasılsın yerlestırdınız mı evı nasıl oldu :3:

tatlım sonunda yerleştik ödevlerede başladım yavaş yavaş yapmaya o nasıl sıcak bir hava bugün ya hiç bişey yapasım yok okula gttim geldim hasta gibi oldum sıcaktan

canım hoşgeldinnn nasıl gidiyor taşınma işleri yorucudur eminim:31: biz daha çarşı göremiyoruz malesef:14:

tatlım doğuda çarşı yokmuş ya benm arkadaşınkide doğuda kafayı yemiş 2 ay izin vermişler 1 ayı onlardan 1 ayı bundan 2 aydır burdaydı 2 3 güne dönücek izinleride kullandı tabi şimdi yicek kafayı 7 ay ne çarşı ne izin:18::18::18:

tatlım doğuda çarşı yokmuş ya benm arkadaşınkide doğuda kafayı yemiş 2 ay izin vermişler 1 ayı onlardan 1 ayı bundan 2 aydır burdaydı 2 3 güne dönücek izinleride kullandı tabi şimdi yicek kafayı 7 ay ne çarşı ne izin:18::18::18:

Amann o da kötü öyle bee arada gelsin daha iyi gecermi simdi 7 ay. En azindan görme fikriyle bile zaman daha cabuk geçiyor

onu bi tam öğreneym bayramda hiç çekemem bunun sülalesini valla tabi bizmkilerde bayrmda otur evde der bide agustos 18 de gelmeyi düşünüyodu:44:

O tarihte gelsin ya bnde dedim agustos ortasi filan gel diye bakal ne zmn gelcekler. Bayramda cidden otur nereye gidiyon derler bn senelik izne cikcam bide o geldiginde

Back
X