- 2 Ağustos 2013
- 37.201
- 120.514
- 798
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #27.461
Bu sabah gitti benimkisi kim bilir bi daha ne zaman konuşabileceğiz , çok garip hissettim kendimi sanki askere yeni gidiyormuş gibi
4 ay kalmış nerdeyse bir tek rahatlayamayan , konuşamayan , düzene giremeyen bizim askerlikmiş gibi hissediyorum
Canım bizde aynı durumdaydık,, aynısını bende diodum ankesörlüden bile konuşamıyoduk.. Daha yeni yeni konuşuyoruz artık
Tl mi var sizde şimdi ? Bitirmeye çok yakınsınız maşallah. Benimki yurt dışına gidiyor eylülün 26sına kadar gelmeyecekler hiçzaten o zamanda askerliğin son 15-20 günü kalıyor. Sabrım kalmadı artık.
Ewet canım 2. Telimiz bu :) bizim 76 günümüz var şu an izinde yarin gitcek.. Aslinda kullanmayacaktik ama geldi :) panoyu degistiremedim.. Arama sansi hic yok mu acaba
Var da çok az 3-5 günde 5 dakika gemiden arayabilir diye düşünüyorum ama bakalım 20 günde iki gün çarşı kullanacak o zamanlar da da intden konuşucaz bu şekilde 4 ay gececek. ay 55 değilmi sizin :26: ohh birde izindeymiş son bir ay kalacak benimki tr ye gelince inş komutanlar izini zorla kullandırmazlar şafak ekleyemem çok zor :)
Ben 1 ay sesini duymadigimi hatirliorum.. Konusursunuz insallah.. 55 di saolsun izne geldi artti :)
Bu sabah gitti benimkisi kim bilir bi daha ne zaman konuşabileceğiz , çok garip hissettim kendimi sanki askere yeni gidiyormuş gibi
4 ay kalmış nerdeyse bir tek rahatlayamayan , konuşamayan , düzene giremeyen bizim askerlikmiş gibi hissediyorum
Off 1 aymesajla falan da mı haber almamıştın canım ? :26:
sizinki resmen tam askerlik oldu ya
denizci seçilmesinde bi sebep var mıydı?
neye göre denizci seçiyolar merak ettim.
Yok valla üs bölgesine gitmişlerdi denetim falan vardı hiç görüşememiştik :)
Aynen tam askerlik oldu bizimkisi
Evet canım mesleği kaptan benimkinin o yüzden otomatik gemi ve seferler oldu , şuan adını bile yeni öğrendiğim bir ülkeye gidiyor CİBUTİ
ayyy inanmıyorum...
eee peki hep hayatı boyunca böyle gidicek mi?
Şimdi sen bana moral oldun bende dayanabilirim o zaman demek ki neymişşş dayanılıyormuş
Ya nişan - evlilik meselesine falan çok takılmıyorum sırası gelen gidiyor da insanların askerliğini yapmış kişilerle tanışıp hayatlarını birleştirebilmesi gerçekten bir şans şu durumda
Dgm gunun kutlu olsun nice mutlu senelere.Seneye beraber kutlar acısını cikartirsiniz:)
Oh beeeee düştüm plakalara huhhuuuuu
Şimdi bu mutluluğum bi gün sürcek biliyorm ama bu bile motive edici
Düzce'ye selamlarımı iletiyorum ve darısı Adana'ya olsun diyorum
Eki Görüntüle 1136594
Ayy canm ya öyle ya da böyle bitriyoruz ama byle çok uzaklara gitmesi daha zor olur yaİnşallah sık sık araybilir haber alamamk çok kötü :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?