93/3 asker yolu bekleyenler

Canım bizde aynı durumdaydık,, aynısını bende diodum ankesörlüden bile konuşamıyoduk.. Daha yeni yeni konuşuyoruz artık

Canım bizde aynı durumdaydık,, aynısını bende diodum ankesörlüden bile konuşamıyoduk.. Daha yeni yeni konuşuyoruz artık

Tl mi var sizde şimdi ? Bitirmeye çok yakınsınız maşallah. Benimki yurt dışına gidiyor eylülün 26sına kadar gelmeyecekler hiç zaten o zamanda askerliğin son 15-20 günü kalıyor. Sabrım kalmadı artık.

Ewet canım 2. Telimiz bu :) bizim 76 günümüz var şu an izinde yarin gitcek.. Aslinda kullanmayacaktik ama geldi :) panoyu degistiremedim.. Arama sansi hic yok mu acaba

Ewet canım 2. Telimiz bu :) bizim 76 günümüz var şu an izinde yarin gitcek.. Aslinda kullanmayacaktik ama geldi :) panoyu degistiremedim.. Arama sansi hic yok mu acaba

Var da çok az 3-5 günde 5 dakika gemiden arayabilir diye düşünüyorum ama bakalım 20 günde iki gün çarşı kullanacak o zamanlar da da intden konuşucaz bu şekilde 4 ay gececek. ay 55 değilmi sizin :26: ohh birde izindeymiş son bir ay kalacak benimki tr ye gelince inş komutanlar izini zorla kullandırmazlar şafak ekleyemem çok zor :)

Ben 1 ay sesini duymadigimi hatirliorum.. Konusursunuz insallah.. 55 di saolsun izne geldi artti :)

sizinki resmen tam askerlik oldu ya
denizci seçilmesinde bi sebep var mıydı?
neye göre denizci seçiyolar merak ettim.

sizinki resmen tam askerlik oldu ya
denizci seçilmesinde bi sebep var mıydı?
neye göre denizci seçiyolar merak ettim.

Aynen tam askerlik oldu bizimkisi

Evet canım mesleği kaptan benimkinin o yüzden otomatik gemi ve seferler oldu , şuan adını bile yeni öğrendiğim bir ülkeye gidiyor CİBUTİ

Ya nişan - evlilik meselesine falan çok takılmıyorum sırası gelen gidiyor da insanların askerliğini yapmış kişilerle tanışıp hayatlarını birleştirebilmesi gerçekten bir şans şu durumda

Yok valla arkadşım 4.5 yıldr insan bekleynce tmm küçüktük ama söz nişan insan istiyo yani biz kaç kere hayal kurduğumzu hatrlamyrum düşün bzden snra tanışanlar ooo ne kadar ilerlediler bu askerlik bize hep engeldi Gerçekten yapmş bryle olmak büyük şans

Ayy canm ya öyle ya da böyle bitriyoruz ama byle çok uzaklara gitmesi daha zor olur ya İnşallah sık sık araybilir haber alamamk çok kötü :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…