- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #27.501
Eki Görüntüle 1138185
4gün birden karalayip kendimi mtlu edicem snra izliycem bi sure:)Şu gune gelsek daha guzel olr vs.diye hayal kurcam.snra şafak azaldkca bak bu gunude gorduk diycem vs..byle konusmalar yasayacagim kendi kendime:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bana da öyle iş versinler seve seve mıncırırım hepsini teker tekerŞaka bir yana evlenince hemen bebişim olsun yaa
16 yaşındaydım kız fotoğraflara bakıyorumda parka gitmişiz kaydırakta resmimiz var ayy yerim ben aşkımı iyiki o yaşta tanışmışız ama hiiiç pişman değilim
Erkutta benimle dalga geçiyor dişlerimde tel vardı o zamanlar gülerken çok utanırdım ne günlermiş yaa yaşlandık mı ne
Aaa ne guzel:)Bnm rahmetli anneannemde rusyada savas cikinca artvin hopaya goc etmisler.ordanda sakaryaya tasinmislar.en son durakta istanbul:)
16 yaşındaydım kız fotoğraflara bakıyorumda parka gitmişiz kaydırakta resmimiz var ayy yerim ben aşkımı iyiki o yaşta tanışmışız ama hiiiç pişman değilim
ooo sizin de çok olmuş ne güzel
ben de tanıştığımda 15 yaşındaydım
9. senemizi kutluycaz inşallah yaa
hala her parka gidişimizde salıncağa kaydırağa falan biniyorum ben :26:
Kubb bunları word'den mi çıkardın canım ? ben de böyle hazır bişey istiyorum ama yapamadım :26:
Bana geçen seneki fotoğraflar bile komik geliyor bazen 4-5 sene öncesini düşünemiyorum bile
bence evlenince hemen istemezsin, eşinle bi süre başbaşa olmak da aşırı güzel bişey
Yok be devrem yaşlanmadık ama baksana çocuk falan istiyoz noldu bize böyleaskerlik bizide büyüttü sanrm olgunlaştırdı
Erkutta benimle dalga geçiyor dişlerimde tel vardı o zamanlar gülerken çok utanırdım ne günlermiş yaa yaşlandık mı ne
Suratımızda acayip değişim var o masumluk gitmiş diyorum bazen
Olgunlaştık tabi ki 12 ay tamamlandığında nasıl olucaz acaba :)
ayyy çok tatlı görünüyor, iyice renklenmiş!
bence evlenince hemen istemezsin, eşinle bi süre başbaşa olmak da aşırı güzel bişey
Bendede tel var 2.5senedir alt dislerimde.4ayda ust disimde kaldi.emre ilk taktigmda telli turna sarkisini soyleyerek dalga geciyodu haha:))
Bak anılarım depreşti. Bizim de ilk fotoğrafımız kuzenimin çeyiz sermesinden sonra kaçak olarak buluşabildiğimiz bi gündeydi. Ben yorgunluktan pert böyle gözlerim baygın baygın çıkmış Ayti'nin yüzünde nihahah kahkahalı bi gülümseme
Özledim yaa
Gezmişler yani bayağı :) bizimde son durağımız inşallah ya antalya yada izmir olacak
Evet savas ckinca o zmn mecburiyetten goc etmisler.
Sakarya duzce istanbul olarak dagilmislar cogunluk istanbulda ama:)
Ohh ne guzel sicacik yaz sehrii:)
Kızlar hepimiz pek denk gelmiyoduk iyi oldu böyle sohbet
Suratımızda acayip değişim var o masumluk gitmiş diyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?