93/3 asker yolu bekleyenler

ayyy çok tatlı görünüyor, iyice renklenmiş!

Bana da öyle iş versinler seve seve mıncırırım hepsini teker teker Şaka bir yana evlenince hemen bebişim olsun yaa

bence evlenince hemen istemezsin, eşinle bi süre başbaşa olmak da aşırı güzel bişey

16 yaşındaydım kız fotoğraflara bakıyorumda parka gitmişiz kaydırakta resmimiz var ayy yerim ben aşkımı iyiki o yaşta tanışmışız ama hiiiç pişman değilim

ooo sizin de çok olmuş ne güzel
ben de tanıştığımda 15 yaşındaydım
9. senemizi kutluycaz inşallah yaa
hala her parka gidişimizde salıncağa kaydırağa falan biniyorum ben :26:

ooo sizin de çok olmuş ne güzel
ben de tanıştığımda 15 yaşındaydım
9. senemizi kutluycaz inşallah yaa
hala her parka gidişimizde salıncağa kaydırağa falan biniyorum ben :26:

Allah daha uzun seneler kutlamamızı nasip etsin inşallah
Bende ya pamuk şekerleri elma şekeri göreyim hemen aldırıyorum parkları hiç deme zaten

İnsanın her yaşında içinde küçük bir çocuk olması güzel bence :) Evet eşimle de baş başa olmak çok isterim ama bebişte çok istiıyorum ne bileyim :)

Yok be devrem yaşlanmadık ama baksana çocuk falan istiyoz noldu bize böyle askerlik bizide büyüttü sanrm olgunlaştırdı

Olgunlaştık tabi ki 12 ay tamamlandığında nasıl olucaz acaba :)

Suratımızda acayip değişim var o masumluk gitmiş diyorum bazen

Bak anılarım depreşti. Bizim de ilk fotoğrafımız kuzenimin çeyiz sermesinden sonra kaçak olarak buluşabildiğimiz bi gündeydi. Ben yorgunluktan pert böyle gözlerim baygın baygın çıkmış Ayti'nin yüzünde nihahah kahkahalı bi gülümseme
Özledim yaa

Yaa dmiii görünüşü gayet guzelde yasamasi ck berbat be Handecim.
Yani hic bisi dışarıdan gozuktugu kdr guzel olmuyo falan derler ya aynen oyle iste yasadigimiz durum:)

Bende özledim Çağlaa yaa Bizimde ilk resmimiz çıkmaya başladığımzda ilk buluşmamızda Alsancağa gitmştk bi banka otrmuşuz yanyana durmuşuz omzumz birbirne deyiyo ama yüzümzdeki utangaçlığı gör

Evet savas ckinca o zmn mecburiyetten goc etmisler.
Sakarya duzce istanbul olarak dagilmislar cogunluk istanbulda ama:)
Ohh ne guzel sicacik yaz sehrii:)

Sende göçmen sayılırsın yani anneannen rus mu peki ? Kafamda sarışın uzun bacaklı bir kadın canlandı :)

Yazları cehennem sıcağı ama hiç sevmem öyle sıcağı :)

Haritayı buldum bu arada excel de de şafak tablosunu yapabilirim inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…