- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #27.921
bence de mutlaka bi kere konusunu aç, emreyle beraber gittiğinizi hatta emrenin götürdüğünü anlasın
gülizara diyosun galibaaaa :26:
ben 2016da düğünü yapıyımda bebekde yaparız tabi :)benden önce sen yaparsın belkide bakalım
Bazi insanlarin kiliseye gtmek gunahtir gibi bi izlenimleri vardir aklinda ya hani buda ondan iste.bn oraya gdnce Allaha dua ettm farkli bisimi yaptm.
Size gore Bana gore gunah deil demek isterdm cevap olarak.konu cok farkli bi yere giderdi o zmn.hic orali olmadim gunah kismina da girmedm.evet adaya gttigimizde gtmistik mum yakip dua ettk ddm.bn snin gunaha girmeni istemem o yuzdn soyluyorm kizim falan ddi.hic orali olmadim.bna dusmez diyosan kusurabakma demezmi bide.kendi yazdi kendi oynadi.yok niye kizayim olurmu oyle sey ddm.o yagladi pakladi konuyu kapadi kendi kendine.
Hayir yani sn whatsappa girip bnm resmimimi takip ediyosn.emre bnm profil resmimi goremiyo cnku teli dusurmus sag kosesi kararmis.eger bana bu konuyu acarsa anasi yetistirmis demektir.
En buyuk kuzenimle yakin arkadasima kopyala yapistir yaptm hemen sasirdilar yk artk daha neler falan ddiler.kac yasndasn neyn ne oldugunu blmiyomusn ck yersiz bi uyari olms falan ddiler.anneme sylemedm sinirlenir cnku.
Bn bi lafin yillar gcsede birgun zamani gelip cuk oturduguna inanirm ve ckta sahit oldm yasadm bnu.bi gun bu konu acilirsa icmde kalmasn aa evet ilk emreyle gtmistik o kiliseye dycem:))
Tunceli selaminin biri bana gelsin canlar :)
Hande'ye devrediyorum seni, ben Kübi'ye vermiş oldum çünkü. o da sabah girince sana selam çaksın
Tunceli selaminin biri bana gelsin canlar :)
sonraki planları düşünmek en iyisi... kavga falan etmezsiniz anlayışlı olursa iki taraf da
günaydın millet resmen kış geri geldi..
hahahah erzurumdan gitmemiştir tabi dahaSelammm
Gitti mi ki kış geri gelsin
hahahah erzurumdan gitmemiştir tabi daha
Akşamları hala şişme mont giyiyorum gitmedi tabi burdan gitmez de hiçç
ay ne diyosun yaaa :18:
iyi dayanıyorsun valla o iklimee
Üfff aklınca kayın validecilik oynamış işte. Katılıyorum Kübb laf gideceği yeri iyi bilir seneler sonra olsa bile. Yeri geldi mi yapıştır lafı arkandayızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?