- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #27.881
yaa bide yıldönümü için gelcekti ne güzel moral olurdu ama kısmet olsun bizde yıl dönümünde ağustosta ben gitmeyi planlıyorum bi aksilik olmazsa inşallah :)ay eylülde plakalara düşcez bizde uuu şu ramazan geçsin gerisi kolay geliyo şuan
yaaaa ben deeeeeeeeeee.
dayanamıcam sanıyorum bazen..!
bi de ona başlayayım bari, herkes çok güzel diyor
prolaktin mi
ciddi bir şey değildir umarım :18:
geçmiş olsun pretycim
Allah allah neden böyle yaptı ki? :44:
benim kayınvalidem iyi bir şey söylermiş gibi yapıp laf sokar alttan alttan. bi laf sokar sonra hemen iyi bi şey söyler. ne tepki vereceğini bilemezsin
yaaaa ben deeeeeeeeeee.
dayanamıcam sanıyorum bazen..!
bi de ona başlayayım bari, herkes çok güzel diyor
prolaktin mi
ciddi bir şey değildir umarım :18:
geçmiş olsun pretycim
Allah allah neden böyle yaptı ki? :44:
benim kayınvalidem iyi bir şey söylermiş gibi yapıp laf sokar alttan alttan. bi laf sokar sonra hemen iyi bi şey söyler. ne tepki vereceğini bilemezsin
yaa geçmiş olsun sanada seninkide piskolojik tamamen galiba:/stres yapmamak nasıl olur nasıl becerilir bunu bilmıyorum ben başaramıyorum herşey bi sorun benım için nasıl başarıcam bilmiyorum...erken menapoz olur diye duymamıştım hiç ya ofofooooffff bide bunu stres yapıyımevet duymuştum çok aşırı yükselmesi erken menapoz gibi durumlara neden olabiliyor.
ama ilaçlarla düzeltilebilen bir durum.
stres yapma hiçbir şey için, senden önemli mi?
ben de stres yüzünden anksiyete bozukluğu yaşıyorum.
1 aydır ilaç kullanıyorum en düşük dozda.
stres gerçekten çok tehlikeli
hahaa:)evet size daha cabuk geçmesi lazım aciliyetiniz varahhh merve zaten o ramazan bi geçse..
hep gözümüz onda
Buyukadaya gttigimizde aya yorgi klisesine gtmistik.mum dikip dua etmistik.annemde kardesimle tam o anin fotosunu cekmis.whatsappda profil yaptm bnde.gormus yazdi bana.balim askm falan dms.resmine baktm klisemi orasi gunah kizim ne istersek allahtan isteriz biz falan.biliyorm bnu ztn neyn ne oldugunu.soylemenin anlami ne .snrada kizdinmi bana dusmez diyosan kusurabakma falan.hopp sucluluk pskolojisine sktu bni.blmiyoki o kiliseye ilk oglu gtrdu bni
Buyukadaya gttigimizde aya yorgi klisesine gtmistik.mum dikip dua etmistik.annemde kardesimle tam o anin fotosunu cekmis.whatsappda profil yaptm bnde.gormus yazdi bana.balim askm falan dms.resmine baktm klisemi orasi gunah kizim ne istersek allahtan isteriz biz falan.biliyorm bnu ztn neyn ne oldugunu.soylemenin anlami ne .snrada kizdinmi bana dusmez diyosan kusurabakma falan.hopp sucluluk pskolojisine sktu bni.blmiyoki o kiliseye ilk oglu gtrdu bni
yaa bide yıldönümü için gelcekti ne güzel moral olurdu ama kısmet olsun bizde yıl dönümünde ağustosta ben gitmeyi planlıyorum bi aksilik olmazsa inşallah :)ay eylülde plakalara düşcez bizde uuu şu ramazan geçsin gerisi kolay geliyo şuan
yaa geçmiş olsun sanada seninkide piskolojik tamamen galiba:/stres yapmamak nasıl olur nasıl becerilir bunu bilmıyorum ben başaramıyorum herşey bi sorun benım için nasıl başarıcam bilmiyorum...erken menapoz olur diye duymamıştım hiç ya ofofooooffff bide bunu stres yapıyım
:)ramazan bi geçsinde inşallah ya panoda benim altımda iki kız daha vardı onlar neden yoklar artık niye çıktılar panodan :44:Aynen canım böylesiymiş kısmetimizde olan. Bence de git git çok güzel olur, ayrı geçirmeyin o günü biz baya duygusaldık o günde her ikimiz de gerçekten kötü oluyor
:)ramazan bi geçsinde inşallah ya panoda benim altımda iki kız daha vardı onlar neden yoklar artık niye çıktılar panodan :44:
internetten şimdi baktım senin hastalığınada evet tescilli hunili yolu gercektenyok yok sakın stres yapma,
o durum çok çok aşırı yüksek olduğu durumlarda diye biliyorum.
senin guatr düzelince diğer hormonlar da yoluna girer.
ben de çok gergin bi dönem geçirdim en son vucüdum sinyal verdi. psikolojimi bozdum tescilli bir Hunili oldum
he anladım canım tımam siz gidince burdada çok az kalıcaz şafakları kim attırcakkendi devrelerinin olduğu topikte konuşmaya gittiler..
:)ramazan bi geçsinde inşallah ya panoda benim altımda iki kız daha vardı onlar neden yoklar artık niye çıktılar panodan :44:
he anladım canım tımam siz gidince burdada çok az kalıcaz şafakları kim attırcak
he anladım canım tımam siz gidince burdada çok az kalıcaz şafakları kim attırcak
Benim de 44 gunum kaldi az mi cok mu artik zaman kavramim kalmadikizlar
olsun o günlere gelelimde kimse kalmasın razıyım:)Mümkün mertebe ben attırmaya çalışıcam canım. Aksamaya uğrarsa da içinizden birine devrederim diyorum ama dediğin gibi sayı da epeyi azalacak bizim devre tezkere aldıktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?