- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #28.061
Ben elimde taşımayı hiç sevmem ondan cıkıştada sıcak olsa bile giyiyorm napiyim Serviste bna diyolar ztn bi hamile bayan var senle ben en temkinli giyineniz sanırm diyo
Bide servisle gidiyosun elinde taşımak dert olmaz sana:)
hahaha valla bnde cesaret edemiyorum hava dengesiz olduğu için.Terliyimde üşümiyim yeterki:)
Kızlar dedemi kaybettk cumartesi günü bursaya gittik cenazeye hastaydı hepimiz bilyduk artık iyileşemyceğini ama insan yinede konduramyo onu öyle görnce inanamdım çok zormuş Allahm sabır versn dayanmk çok zor dün izmire dönmedn uğradk kabrine karşmzda duran elini öptüğüm dedem artk toprağın altnda Allahım dedemn ve tüm ölmüşlerimizn kabrini cennet bahçesi yap
Başınız sağ olsun Tuğbacım, ışıklar içinde uyusun ...
Kızlar dedemi kaybettk cumartesi günü bursaya gittik cenazeye hastaydı hepimiz bilyduk artık iyileşemyceğini ama insan yinede konduramyo onu öyle görnce inanamdım çok zormuş Allahm sabır versn dayanmk çok zor dün izmire dönmedn uğradk kabrine karşmzda duran elini öptüğüm dedem artk toprağın altnda Allahım dedemn ve tüm ölmüşlerimizn kabrini cennet bahçesi yap
Başınız saolsun Tuğbacım nur içinde yatsın ...
Başın sağolsun hayatım , Allah sizlere ömür versin.
Bu haziran olmamış bence yapamamışlar. Bildiğin ocak görünümlü haziran yaşıyoruz
nolucak bu havalar böyle ya... gece çorap giyip yatıyorum üşüyorum bildiğin..
hadi be şafaklar atın artık............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?