- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #28.041
Gunaydinnnn işe gldimm kahvaltimi ypiyorumm.Çbuk gcn bi hafta olr insallah.sabah yataktan kalkmak icin ugrasirken nlr dusunuyorum ise gitmesemmi acaba.ne zmn istedigm saatte klkcam fln :))
Hava kapalı olunca bnde hep öle diyorm off ya işe gitmesem uyusam fln
Bugün hava açıktı güzel uyandım sorunsuz da inş bu hafta açık olur hava
Bn kac haftadir haftanin ilk 2-3gunu uyuyamiyorm hemen yatakta donup duruyorm uyumam 2yi buluyo.emrede uyuyamiyomus ayni sklde.
Artk hava guzel olcakmis diyolar ama sabah bi dengesiz oluyo hirkasiz cikmiyorm nolur nolmaz diye
Hayırlısı olsunda şu gif refmi çok süper ifade etmş ztn
amannnn yandan yandan ohhh
boşverrrr
Ya bn hiç uyumak konusunda zorluk çekmem uykum olmasada yattıgımda uyurum hemen
Bende alıyorm üstüme bşy yoksa üşüyorm millet sıcak sıcak diyoda bn bi sıcaklanamadm bn mi ilgincim onlar mı ilginc çözemedm
Dün 5 günlük hava durumuna bakmştm yine kapalı görünüyodu hatta çarşamba yağmur varmş ama bakalm :18:
Bende üstüme pike alıyorum daha terleme moduna bile geçemedim:)
hava durumuan bakmamıştım ama açıyo artık diye düymuştum.neyse yağsın. Su kalmıyor snra.
hava açmış yağmur yağmış emre gelene kdr ilgilenmiyorum snrası önemli:))
Haklısın aslında ama ruh halimiz içinde önemli yahu hava :18: Kapalı olunca sanki hala kıştaymşzda az kalmamş gibi geliyo
Ben daha dğru dürüst babetlerimi bile gymeye başlayamadım. Sandalet gymek şuan rüya ztn:)
hırka almadanda daha çıkamadım havalar yüzünden:)
Ben sürekli babet giyiyorm 1-2 aydırAma içimdeki yazlık bi bluz olsada üstüme ceket blazer fln bşy alıyorm
Sen ama artk geç babete bnce hava okdrda degl ya bugün güzel mesela
Bgn giymeye başladım babet:) hırkayıda sabah giyiyorum iş çıkışı hamallık edip taşıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?