- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #28.181
Anlyrum Çağla haklısın valla bnde nasl olcak blmyrum gelicek hop bi anda kendmizi sözlü bulucaz ama çok bekledk ya 5 yıl olucak biz gün geldi aynı şehrde olduğumz halde 1 ay brbrimizi göremedk çok zordu askerliği atlatp sözü yapıp rahat rahat dolaşmktı hep hayalimiz çnkü akrablar hep etrafmzda olduğu için yok biri görcek yok laf etçekler ne kadar babm annem biliyoda olsa hep sorun oldu bizim için bn önden o arkdan aynı yolda yürümek ne kadar zor biliyomusn yok arkadaş ben artık rahat olmk istiyrum bzm söz yapmamız şart çok sıkıldm hele bu hasretlkten snra![]()
Biz o sıkıntıları Konak, Alsancak gibi yerlerde buluşurken değil de mesela Aytaç bizim o tarafa gelmek istediğinde çok yaşıyoruz ya haklısın o konuda. Aytaç ailemle tanışıyor benim, sevdiler birbirlerini de Aytaç ilişkileri gelişsin diye bize sık sık ziyarette bulunmak istiyor ama durum malum. Senin dediğin gibi ne kadar anne baba bilse de aileler arasında bi bağlayıcılığının olması başka şey. Ben de küçük bir yerde oturuyorum yabancı gördükleri için akrabam dahi olmasalar cins cins baktıklarını fark ediyoruz ikimiz de Aytaç'a. Bu açıdan bakarsak bize de gerek ama mahalle baskısı bu kadar belirleyici olsun istemiyorum ben ya , bir de uzun seneler sözlü-nişanlı kalmayı da istemiyorum tabi. Bakalım hepimizin hakkında hayırlısı