93/3 asker yolu bekleyenler

Anlyrum Çağla haklısın valla bnde nasl olcak blmyrum gelicek hop bi anda kendmizi sözlü bulucaz ama çok bekledk ya 5 yıl olucak biz gün geldi aynı şehrde olduğumz halde 1 ay brbrimizi göremedk çok zordu askerliği atlatp sözü yapıp rahat rahat dolaşmktı hep hayalimiz çnkü akrablar hep etrafmzda olduğu için yok biri görcek yok laf etçekler ne kadar babm annem biliyoda olsa hep sorun oldu bizim için bn önden o arkdan aynı yolda yürümek ne kadar zor biliyomusn yok arkadaş ben artık rahat olmk istiyrum bzm söz yapmamız şart çok sıkıldm hele bu hasretlkten snra :31:

Biz o sıkıntıları Konak, Alsancak gibi yerlerde buluşurken değil de mesela Aytaç bizim o tarafa gelmek istediğinde çok yaşıyoruz ya haklısın o konuda. Aytaç ailemle tanışıyor benim, sevdiler birbirlerini de Aytaç ilişkileri gelişsin diye bize sık sık ziyarette bulunmak istiyor ama durum malum. Senin dediğin gibi ne kadar anne baba bilse de aileler arasında bi bağlayıcılığının olması başka şey. Ben de küçük bir yerde oturuyorum yabancı gördükleri için akrabam dahi olmasalar cins cins baktıklarını fark ediyoruz ikimiz de Aytaç'a. Bu açıdan bakarsak bize de gerek ama mahalle baskısı bu kadar belirleyici olsun istemiyorum ben ya , bir de uzun seneler sözlü-nişanlı kalmayı da istemiyorum tabi. Bakalım hepimizin hakkında hayırlısı :31:

Biz o sıkıntıları Konak, Alsancak gibi yerlerde buluşurken değil de mesela Aytaç bizim o tarafa gelmek istediğinde çok yaşıyoruz ya haklısın o konuda. Aytaç ailemle tanışıyor benim, sevdiler birbirlerini de Aytaç ilişkileri gelişsin diye bize sık sık ziyarette bulunmak istiyor ama durum malum. Senin dediğin gibi ne kadar anne baba bilse de aileler arasında bi bağlayıcılığının olması başka şey. Ben de küçük bir yerde oturuyorum yabancı gördükleri için akrabam dahi olmasalar cins cins baktıklarını fark ediyoruz ikimiz de Aytaç'a. Bu açıdan bakarsak bize de gerek ama mahalle baskısı bu kadar belirleyici olsun istemiyorum ben ya , bir de uzun seneler sözlü-nişanlı kalmayı da istemiyorum tabi. Bakalım hepimizin hakkında hayırlısı :31:

Aynen cnm bzmde oralarda sorun yokta sadece Balçova da rahat değiliz biz. Ama son izinde Volkann canına tak etmşti Balçovada elimi bırakmamştı o günde 30 mart seçimleri yüzünde yürüyüş mü ne vardı Allahtan kmse çıkmadı karşımza. Askerliği bitrcez ya onun rahatlığı modundaydık :9: :9:

Aynen cnm bzmde oralarda sorun yokta sadece Balçova da rahat değiliz biz. Ama son izinde Volkann canına tak etmşti Balçovada elimi bırakmamştı o günde 30 mart seçimleri yüzünde yürüyüş mü ne vardı Allahtan kmse çıkmadı karşımza. Askerliği bitrcez ya onun rahatlığı modundaydık :9: :9:

İzindeyken kimse kimseyi dinlemedi ki zaten biz de bizim o tarafta oturduğumuz bir park var oradan Aytaç'ı otobüse bindirene dek ( oturduğum yerin merkezi ) el ele kol kola yürüdük hatta bi ara fazla bi dalmışız sanki Ankara'ya geri uğurluyorum gibi sarılmıştım kimseye aldırmadan :9:
Çok aksiyonlu ilişkilerimiz var yahu :51::51:

İzindeyken kimse kimseyi dinlemedi ki zaten biz de bizim o tarafta oturduğumuz bir park var oradan Aytaç'ı otobüse bindirene dek ( oturduğum yerin merkezi ) el ele kol kola yürüdük hatta bi ara fazla bi dalmışız sanki Ankara'ya geri uğurluyorum gibi sarılmıştım kimseye aldırmadan :9:
Çok aksiyonlu ilişkilerimiz var yahu :51::51:

Aynen aynen bizimde eve 3 4 sokak yakın bi yer var nasl sarıldım orda kmseyi gözüm görmemş baksana :9: Allah deli cesareti vermş diyrum bazen :52:

Biz de bir an düşünmüştük de değiştirsek mi acaba diye sonra vazgeçtik şimdi askeriyede dağılacak zaten en güzeli askerlik dönüşü olsun temiz olsun diye düşündük. Benim telefonuma da isimsiz isimsiz doğum günü mesajları falan geliyo da ondan rahatsız oluyo Aytaç, ben de o sebeple değiştiricem yani :27:
Aynen Küb kadın hafızası bizimki, çok beklerler unutmamızı :41::41::41:

Değiştirin valla istiyosanız çok mantıklı:)

Kizlar bgn eve dgru yururken basima ilginc bi olay geldi.
Kaldirimda yuruyorm arkamdan hizli hizli gelen ayak sesi duydum.arkami dondum sag tarafmda bi adam.pardon bisi diyebilirmiyim dedi.efendim ddm?adres sorcak heralde diye dusundm.kısa filmim icin ayakabilarinizin fotografini cekebilir miyim dedi.Hayir ddm dondum hizli hizli yurudm.Emreye syledm byle bisi oldu diye.emre sapık adam iste falan ddi.
kmbilir nasil bi film.adamin ck duzgun bi goruntusu yktu.snra dusundum o sıra belediyenin ordaydim ve duvar tarafnda yuruyodm.adamin bana soru sordugu tarafmdan gcmeye calismasi mumkun deil sol tarafmdan gecmesi gerekiyodu.cantam aklima geldi.adam cantamin arkasindaydi cnku.bgn cantamin fermuarinin tirnagi kirilmisti kapatamadm.cantami kontrol ettm hemen bisi eksik deildi.
Ya emrenin dedigi gbi sapik adam.yada cantami acik farkedince o kdr dibime girdi bn arkami dnnce byle bi soru sordu.ama sordugu soruda oldukca sacma.

Back
X