- 2 Ağustos 2013
- 37.142
- 120.195
- 798
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #28.201
IŞİD orgutu konsolosluktan 40 ozel harekat polisi 42 de diplomat rehin almis.. İyice karisti ortalik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bgn eve dgru yururken basima ilginc bi olay geldi.
Kaldirimda yuruyorm arkamdan hizli hizli gelen ayak sesi duydum.arkami dondum sag tarafmda bi adam.pardon bisi diyebilirmiyim dedi.efendim ddm?adres sorcak heralde diye dusundm.kısa filmim icin ayakabilarinizin fotografini cekebilir miyim dedi.Hayir ddm dondum hizli hizli yurudm.Emreye syledm byle bisi oldu diye.emre sapık adam iste falan ddi.
kmbilir nasil bi film.adamin ck duzgun bi goruntusu yktu.snra dusundum o sıra belediyenin ordaydim ve duvar tarafnda yuruyodm.adamin bana soru sordugu tarafmdan gcmeye calismasi mumkun deil sol tarafmdan gecmesi gerekiyodu.cantam aklima geldi.adam cantamin arkasindaydi cnku.bgn cantamin fermuarinin tirnagi kirilmisti kapatamadm.cantami kontrol ettm hemen bisi eksik deildi.
Ya emrenin dedigi gbi sapik adam.yada cantami acik farkedince o kdr dibime girdi bn arkami dnnce byle bi soru sordu.ama sordugu soruda oldukca sacma.
Ben şafağımı attırdım bile ya sabırsızlanıyorum her akşam![]()
ben o günün şafağını daha sabahtan attırıyorum. işaretliyorum hemen kalkınca.
eskiden yatana kadar beklerdim.
raşit de bugünü saymıyo mesela.
atarsa 56 diyo.
çok ilginç ya, belki de gerçekten kısa film çekiyodur da filmde fotoğrafın işi ne, kameraya çekerdi film olsa..
insanlar çok acayip :44:
ben o günün şafağını daha sabahtan attırıyorum. işaretliyorum hemen kalkınca.
eskiden yatana kadar beklerdim.
raşit de bugünü saymıyo mesela.
atarsa 56 diyo.
IŞİD orgutu konsolosluktan 40 ozel harekat polisi 42 de diplomat rehin almis.. İyice karisti ortalik
Günaydınnnnn
Bugünde geçerse bu hafta bnm için bitmştir huhhuuu![]()
ben haftasonu da çalışıyorummmmmmmmm
bu haftasonunun hızlı geçmesi açısından süper bir şey.
Açıköğretim fln mı yoksa bütler mi var :44:
Ama hem zaman geçer hemde gelsin paracıklar![]()
LYS var
ösym sınavlarını sevmiyorum ama parası iyi.
napalım ekmek parası![]()
Gunaydinn kizlarrr.Dun basima gelen ayak olayini iş yerindeki arkadaslarima anlattm.kadikoyun ayak sapigiymis adam.ayni olay arkadasiminda basina gelmis ve ayni konusma gecmis aralarnda.adami tarif etti dun gordugum adam.hey allahim hergun gectigm yol bide