93/3 asker yolu bekleyenler

Üff benim de istiyor ya ama daha 15-20 gün var benimkine niye böyle oldum ki ben :44:
Anlıyorum canım Allah kolaylık versin valla ne diyeyim işin zor :27::27:

Ayda 1 yokluyolar işte yapçak bişey yok biz kızların çilesi bu :50:
Zaten çikolta bu ttlm ya insan görsün duysun hemen istiyo :131:

sağol tuğbacım. çeyizlerinizde daha güzelleri olur inşallah :)

Amin sağol canım hepimizin olsun . markete gitmiştim evden her çıktgmda çeyize bişey alyrum bnde :9: servis çatalı aldım bugünde $korkmaz-a526-twisty-servis-catali_u-1.webp 2 setim var aslında ama bi de tek tek günlük set yapayım dedim gözüm doymuyo :52:

Eee yap işte hem ne aldığını ne almadığını görürsün hem de fikir veren olur aynı zamanda sen birilerine fikir vermiş olursun aldıklarınla :34:

Evet haklısın fotolarımı ayarlaym yapçam nette buldklarmı bulrum bulamdklarmı çekerim yapayım bi topik düşüncelernize bakarım hem bakalm beğenceniz mi :9:

Evet haklısın fotolarımı ayarlaym yapçam nette buldklarmı bulrum bulamdklarmı çekerim yapayım bi topik düşüncelernize bakarım hem bakalm beğenceniz mi :9:

Beğeniriz yavrum niye beğenmeyelim. Ben çok anlamam da yavaş yavaş öğrenicez artık :9::9:
Bir de Kübb 'ü gazlayıp ona açtırmak lazım, o da baya almıştı bişeyler :23::23:

Beğeniriz yavrum niye beğenmeyelim. Ben çok anlamam da yavaş yavaş öğrenicez artık :9::9:
Bir de Kübb 'ü gazlayıp ona açtırmak lazım, o da baya almıştı bişeyler :23::23:

Aynen aynen hatta hep beraber bi topik açalım hepimiz aldıklarmızı koyalım hande deneyimli oda koyar bize yardmcı olur güzl olmz mı :32:

Amin sağol canım hepimizin olsun . markete gitmiştim evden her çıktgmda çeyize bişey alyrum bnde :9: servis çatalı aldım bugünde Eki Görüntüle 1154982 2 setim var aslında ama bi de tek tek günlük set yapayım dedim gözüm doymuyo :52:

Valla yapasım var aslnda Çağla :52:

güle güle kullan.
bim'de chef's marka mutfak gereçleri bence günlük kullanım için ideal oluyor :34:
bi ara yap bi topik görelim.

Back
X