- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #28.241
Sütü içtiysen o ağrıtmış olabilir mi ya beni sıkıntıya sokar da süt![]()
Yok canm sütü çikolatlı dye aldım canm tatlı istiyorda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sütü içtiysen o ağrıtmış olabilir mi ya beni sıkıntıya sokar da süt![]()
Yok canm sütü çikolatlı dye aldım canm tatlı istiyordaanladın sen özel günümdeyim onun ağrısı bu
![]()
Üff benim de istiyor ya ama daha 15-20 gün var benimkine niye böyle oldum ki ben :44:
Anlıyorum canım Allah kolaylık versin valla ne diyeyim işin zor![]()
Ayda 1 yokluyolar işte yapçak bişey yok biz kızların çilesi bu![]()
Zaten çikolta bu ttlm ya insan görsün duysun hemen istiyo :131:
Bütün çileyi biz çekiyoruz zaten![]()
Şimdi bizimkiler duysa hee siz askerlk yapıyonuz dimi derlerAma yapıyruz vlla onlar kadar olmsada
![]()
Ben benimkinden daha askerim valla hiç de bişey diyemez. Adam 11-12 de kalkıyor ben en geç 8,5 ta . Hak mı adalet mi şimdi bu![]()
Çok güzelmiş Hande rengi de süper güle güle kullan![]()
Oh yatabiliyomuş ne güzl ya bnmki 6.30 gibi kalkıyo malesef hatta 5.30 ta günaydn msjı attığı oluyo![]()
Vardiya değiştirmeden önce biz de öyleydik hayatım 1 aydır falan böyle işte![]()
Amin sağol canım hepimizin olsun . markete gitmiştim evden her çıktgmda çeyize bişey alyrum bndeservis çatalı aldım bugünde Eki Görüntüle 1154982 2 setim var aslında ama bi de tek tek günlük set yapayım dedim gözüm doymuyo
![]()
Eee artık btçek olsn o kdar dnlensin yani dimiBizimde nöbetler az kldı bz çıkmcaz dyo bakalm onu beklyoz yenilere devredlcek nöbetler
![]()
Tubikk yapsana bi çeyiz topiği sende oradan görelim yahu![]()
Aman zahmet olmazsa tutmasınlar yani artık biz gittik sayılır sıra size geliyor![]()
Valla yapasım var aslnda Çağla![]()
Eee yap işte hem ne aldığını ne almadığını görürsün hem de fikir veren olur aynı zamanda sen birilerine fikir vermiş olursun aldıklarınla![]()
Evet haklısın fotolarımı ayarlaym yapçam nette buldklarmı bulrum bulamdklarmı çekerim yapayım bi topik düşüncelernize bakarım hem bakalm beğenceniz mi![]()
Beğeniriz yavrum niye beğenmeyelim. Ben çok anlamam da yavaş yavaş öğrenicez artık
Bir de Kübb 'ü gazlayıp ona açtırmak lazım, o da baya almıştı bişeyler![]()
Amin sağol canım hepimizin olsun . markete gitmiştim evden her çıktgmda çeyize bişey alyrum bndeservis çatalı aldım bugünde Eki Görüntüle 1154982 2 setim var aslında ama bi de tek tek günlük set yapayım dedim gözüm doymuyo
![]()
Valla yapasım var aslnda Çağla![]()