- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #28.241
Sütü içtiysen o ağrıtmış olabilir mi ya beni sıkıntıya sokar da süt
Yok canm sütü çikolatlı dye aldım canm tatlı istiyordaanladın sen özel günümdeyim onun ağrısı bu
Üff benim de istiyor ya ama daha 15-20 gün var benimkine niye böyle oldum ki ben :44:
Anlıyorum canım Allah kolaylık versin valla ne diyeyim işin zor
Ayda 1 yokluyolar işte yapçak bişey yok biz kızların çilesi bu
Zaten çikolta bu ttlm ya insan görsün duysun hemen istiyo :131:
Bütün çileyi biz çekiyoruz zaten
Şimdi bizimkiler duysa hee siz askerlk yapıyonuz dimi derlerAma yapıyruz vlla onlar kadar olmsada
Ben benimkinden daha askerim valla hiç de bişey diyemez. Adam 11-12 de kalkıyor ben en geç 8,5 ta . Hak mı adalet mi şimdi bu
Çok güzelmiş Hande rengi de süper güle güle kullan
Oh yatabiliyomuş ne güzl ya bnmki 6.30 gibi kalkıyo malesef hatta 5.30 ta günaydn msjı attığı oluyo
Vardiya değiştirmeden önce biz de öyleydik hayatım 1 aydır falan böyle işte
Amin sağol canım hepimizin olsun . markete gitmiştim evden her çıktgmda çeyize bişey alyrum bndeservis çatalı aldım bugünde Eki Görüntüle 1154982 2 setim var aslında ama bi de tek tek günlük set yapayım dedim gözüm doymuyo
Eee artık btçek olsn o kdar dnlensin yani dimiBizimde nöbetler az kldı bz çıkmcaz dyo bakalm onu beklyoz yenilere devredlcek nöbetler
Tubikk yapsana bi çeyiz topiği sende oradan görelim yahu
Aman zahmet olmazsa tutmasınlar yani artık biz gittik sayılır sıra size geliyor
Valla yapasım var aslnda Çağla
Eee yap işte hem ne aldığını ne almadığını görürsün hem de fikir veren olur aynı zamanda sen birilerine fikir vermiş olursun aldıklarınla
Evet haklısın fotolarımı ayarlaym yapçam nette buldklarmı bulrum bulamdklarmı çekerim yapayım bi topik düşüncelernize bakarım hem bakalm beğenceniz mi
Beğeniriz yavrum niye beğenmeyelim. Ben çok anlamam da yavaş yavaş öğrenicez artık
Bir de Kübb 'ü gazlayıp ona açtırmak lazım, o da baya almıştı bişeyler
Amin sağol canım hepimizin olsun . markete gitmiştim evden her çıktgmda çeyize bişey alyrum bndeservis çatalı aldım bugünde Eki Görüntüle 1154982 2 setim var aslında ama bi de tek tek günlük set yapayım dedim gözüm doymuyo
Valla yapasım var aslnda Çağla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?