93/3 asker yolu bekleyenler

Üff benim de istiyor ya ama daha 15-20 gün var benimkine niye böyle oldum ki ben :44:
Anlıyorum canım Allah kolaylık versin valla ne diyeyim işin zor

Ayda 1 yokluyolar işte yapçak bişey yok biz kızların çilesi bu
Zaten çikolta bu ttlm ya insan görsün duysun hemen istiyo :131:

sağol tuğbacım. çeyizlerinizde daha güzelleri olur inşallah :)

Amin sağol canım hepimizin olsun . markete gitmiştim evden her çıktgmda çeyize bişey alyrum bnde servis çatalı aldım bugünde 2 setim var aslında ama bi de tek tek günlük set yapayım dedim gözüm doymuyo

Eee yap işte hem ne aldığını ne almadığını görürsün hem de fikir veren olur aynı zamanda sen birilerine fikir vermiş olursun aldıklarınla

Evet haklısın fotolarımı ayarlaym yapçam nette buldklarmı bulrum bulamdklarmı çekerim yapayım bi topik düşüncelernize bakarım hem bakalm beğenceniz mi

Evet haklısın fotolarımı ayarlaym yapçam nette buldklarmı bulrum bulamdklarmı çekerim yapayım bi topik düşüncelernize bakarım hem bakalm beğenceniz mi

Beğeniriz yavrum niye beğenmeyelim. Ben çok anlamam da yavaş yavaş öğrenicez artık
Bir de Kübb 'ü gazlayıp ona açtırmak lazım, o da baya almıştı bişeyler

Beğeniriz yavrum niye beğenmeyelim. Ben çok anlamam da yavaş yavaş öğrenicez artık
Bir de Kübb 'ü gazlayıp ona açtırmak lazım, o da baya almıştı bişeyler

Aynen aynen hatta hep beraber bi topik açalım hepimiz aldıklarmızı koyalım hande deneyimli oda koyar bize yardmcı olur güzl olmz mı

Valla yapasım var aslnda Çağla

güle güle kullan.
bim'de chef's marka mutfak gereçleri bence günlük kullanım için ideal oluyor
bi ara yap bi topik görelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…