- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #28.341
Asker yarenleriiii bişey sorucam sizeeee :26:
Benim sevdiğim 5 temmuzda dağıtım iznine gelicek yanılmıyorsam 9 hafta olmuş olucak eğitimi. Dağıtım izni 7 gün mü 10 mü acaba ? :26:
Jandarma sevdiğim
Canım kimisine 7 gün verdiler kimisine 10. Şahsen bizimki 10 gündü ( yol izni olmadan). Ulaştırmaydık biz de ona göre mi farklılık gösteriyor bilmiyorum. Ama 7 gün yapan arkadaşlarımız da oldu burada. Geneli 7 gün diye geçer de bize ne diye 10 gün verip diğer mehtaplarımızın içine ettiler hala sinirliyim ben bu konuda
Hımm internetten araştırdım da şimdi jandarmanın bir sitesinde şu ibare var. Bundan dolayı olabilir diye düşünüyorum ama bilemedim bizimki 9 hafta oluyor tam :26:
Uğurlama, dağıtım izini ve yeni birliğe katılış :
Acemi erler on haftalık eğitim sürelerini tamamladıktan sonra yeni birliklerine katılmak üzere on günlük dağıtım iznine ayrılırlar.Birliklerde acemi eğitimini tamamlayan erler onuncu haftanın sonunda birlikte bulunan personel tarafından törenle uğurlanır. Erleri taşıyan otobüsler birlikler tarafından kiralanır.
Acemi erler dağıtım izni sonunda, dağıtım oldukları birliklere, acemi birliğinden kendisine teslim edilen izin kağıdı, kimlik kartı, giyecekler ve diğer eşyaları ile birlikte verilen süre sonunda katılırlar.
10 gün olabilir o zaman canım. Aslında askeriyenin işi hiç belli olmaz 7 gün de diyebilirler size
Yol izni olmuyor yalnız onu söyleyeyim de sen de benim gibi sonradan hayal kırıklığına uğrama
Bakalım heralde en iyisi askeriyenin söylediği olacak 7 gün 10 gün diye düşünmektense onların demesini beklemek dimi :26:
Yolda mı o iznin içine dahil :26: Off yaa
Allahtan gelirken vakit kaybetmeyecek sevdiğim 5 saatlik yolu var. Usta birliğinin yeri belli olsunda eğer havalimanı varsa uçakla gider. Nişanlım uzun yola gelemezHemde saat konusunda avantajlı olurus :26:
Aynen canım harici bir yol izni verilmiyor. Dağıtım diye verdikleri izin ne kadarsa işte yol da onun içinde. Umarım ustalığınız hava alanı olan bir yere çıkar ki uzun yol olup da bir gece önceden çıkmak durumunda kalmaz.
İnşallah kuzum ya :26: çok saçma yol izni vermemeleri ama mantık aramamak bu olsa gerek
Şeyy aslında saçma değil
Şu başta sülüs tarihleriyle teslim tarihleri arasında 2-3 günlük fark oluyor ya işte yol iznini o zaman vermiş oluyorlar. Ve askeriyede senede bir defa yol izni verilir. Bu konuda da bilginiz olsun yani eğer normal iznini aralık ayına kadar kullanmak isterse yine yol izni vermeyecekler. O yüzden tavsiyem eğer kullanacaksanız en erken 2015 Ocak gibi kullanın
Kuzum o konuda ben sınırlamak istemiyorum nişanlımı. Gideceği usta birliğine bağlı aslında durumu. Eğer rahat olursa sıkıntı çekmezse bizimde istediğimiz ocakta gelmesi. Çünkü nikah işlemlerimizi falan yapacağız. Gün alıp, düğün tarihini ayarlayacağız
Üsküdar'da askeri olan var mı? :)
Ocak her anlamda daha iyi olur canım ama dediğin gibi şartları bilemeyiz. Benim sevdiceğin ustaya teslim olup 96 gün sonra izne geldiğini düşünürsek üstelikUstalık yerinizin de eli kulağındadır sanıyorum 3 hafta kalmış. Eğer meraktan çatlatmaya niyetli değiller ise sizi 1 hafta içinde açıklarlar
Hımm internetten araştırdım da şimdi jandarmanın bir sitesinde şu ibare var. Bundan dolayı olabilir diye düşünüyorum ama bilemedim bizimki 9 hafta oluyor tam :26:
Uğurlama, dağıtım izini ve yeni birliğe katılış :
Acemi erler on haftalık eğitim sürelerini tamamladıktan sonra yeni birliklerine katılmak üzere on günlük dağıtım iznine ayrılırlar.Birliklerde acemi eğitimini tamamlayan erler onuncu haftanın sonunda birlikte bulunan personel tarafından törenle uğurlanır. Erleri taşıyan otobüsler birlikler tarafından kiralanır.
Acemi erler dağıtım izni sonunda, dağıtım oldukları birliklere, acemi birliğinden kendisine teslim edilen izin kağıdı, kimlik kartı, giyecekler ve diğer eşyaları ile birlikte verilen süre sonunda katılırlar.
Neye gore veriyolar izni hic blmiyorm.sevgilim tuncelide 7gun verdi.arkadasi izmire dustu 10gun verdi:)degisik yani:)
Ooo seninki epey erken başlamış
10 güne kadar belli olur dediği sevdiğim bakalımHayırlısı olsun inşallahh
Tek izin kullandık zaten ya dağıtımdan sonra. 96 günü zor durdu orada şimdi 185 gün durarak kapatacak, gerçekten dengesiz bir sevgilim var
İnşallah canım
Sonrasında alışmıştır kuzum ondan öyle olmuştur ama maşallah sevdiğine
O izninden sonra 2 kere daha gittim ben yanına zahmet olmazsa dursun be canım artık ayıp oluyor
Ooo sen gitmişsin o yüzden durmuştur o orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?