93/3 asker yolu bekleyenler

En yakin ve ayni zamanda cocukluk arkadasimin yarn yegeni sozleniyo.Bnde gidicemm.kiz hepimizden once gidiyo.bendn bir soz beklenirken o hepimizdn once davrandi.sevgilisi askerden mayis sonu geldi onnda.ck heyecanli bi durm yarn sahit olcamm:)

Darısı sana olsun Küb ztn sizin iş askerliğin bitmesiyle son hız başlicak
Şahit olmakta ayrı bi heycanlıdır tabi değişiklik olur sanada

ha haaah:) evet bu topik banada uyar bende başlıycam almaya artık başkalarından gördükçe hevesleniyorum :)

Evt cnm hepimiz aynıyız işte heveslndiğimz için aldklrmızıda paylaşalım dedik dün konuşmştuk hepimiz az az paylşrız burdan snra durağımız orası olur kopmayız brbrmzden :)

Darısı sana olsun Küb ztn sizin iş askerliğin bitmesiyle son hız başlicak
Şahit olmakta ayrı bi heycanlıdır tabi değişiklik olur sanada

İnsallah Ececimm insallah:)hersy askerlik btnce sekillenmeye baslycak:)
Darisi siZede olsun insallah:))
Aynen resim cercevesi ve el pankarti yaptirdik brlikte tasarladik.ck heyecanliydi:)

İnsallah Ececimm insallah:)hersy askerlik btnce sekillenmeye baslycak:)
Darisi siZede olsun insallah:))
Aynen resim cercevesi ve el pankarti yaptirdik brlikte tasarladik.ck heyecanliydi:)

Huzurlu ve gönlünüzce olsun gerisi teferruat
Ya o çerçeve ve el pankartı 1-2 seneden beri moda olan şeyler dimi daha önce yoktu Ama şirin oluyo

Yaa ben böyle mi olsun yoksa paşabahçenin kavanozlarından mı olsun bir türlü karar veremiyorum ya. Cam sağlıktır diye beynime işlemişim bi kere :44::44:

Bndeki kavanozlar hep cam.
Vakumlu kapakli cam saklama kaplarida var.ya aslinda hem cam hemde plastik saklama kabi olmali.kullanilacak syler cnku illaki lazim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…