- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #3.261
Olmek istiyorum cok kotu bi aksamdi herseyden sogudum allah kahretsinHayırlı akşamlar canım nasılsın
Sana da canııım
Olmek istiyorum cok kotu bi aksamdi herseyden sogudum allah kahretsin
Ya kusura bakmayin kimseye paylssip konusamadigim icimdekileri buraya yaziyom
Kizlar kusura bakmayin ya nen cok kotuyum hadi sizide bolmeyim konusun siz guzel seylerden
Hadi yaSistemin azizligine ugramşsn resmen ama hayrlısı böyleymş demkki :26:
Bir cok unv acıldı ya ondan olmş olabilr :26: Ona kalırsa bn bizim bölüme 416 puanla girmştim bizden 2 sene snra o puanlar bir düştü bir düştü kii hayal kırıklıgına ugradm hatta hocalar bile dedi bu ne böyle bu kadar düşürdüler rezil ettiler bölümü diye
O da doğru valla
Bu arada ne dicem bak Ece'cim ya sen şimdi okuldan mezunsun ya illa ki bitirme ödevi falan filan derken sunum falan yapmışsınızdır, resmi giyinmemiz lazımmış bizim. Ben de hiç giymem öyle kumaş pantolon falan, kendimi bildim bileli kot spor ayakkabı tişört üçlemesiyle dolaşıyorum, en fazla giydiğim babettir yani bir de çok özel günlerde düğün dernek gibi topuklu ayakkabı. Ne giyicem yahu ben, sen ne giymiştin ya da, bana bi el atın yahuu
Ayyy cok az puanla kacırmşsın cidden keşke 1 sene daha bekleseydin
İngilizce konusundada dogru söylüyosn cok nankör bi dil unutuluyo kullanmayınca
Kizlar kusura bakmayin ya ben cok kotuyum hadi sizide bolmeyim konusun siz guzel seylerden
Çok cinsler ya gerçekten öyle böyle değil yani, her bir haltları da bize vuruyor yani. O puan kalsaydı ya işte 440 larda ne düşüyorsun da beni kahrediyorsun zaten ben isteğe göre değil puana göre iş imkanına göre diye gelmişim bu bölüme pişman olmuştum ki hala da pişmanım bir sene daha hazırlanmadım diye
ayy güya ben ingilizce öğretmeniyim, ben bile unuttum ingilizceyi :)))
Kizlar kusura bakmayin ya nen cok kotuyum hadi sizide bolmeyim konusun siz guzel seylerden
Bu aksam yasadiklarim.beni oyle yarsladiki ne esim ne kahrolasi evlilik hic birisi gozumfe kalmadi
Benm sansim yok bu hayatta annem.beni uzuleyipm kahrolayim diye yaratmis.
Bu ssbahi.gormek istemiyorum allah kahretsin boyle hayati
Ben cok kotuyum ya offfffff
Bu aksam yasadiklarim.beni oyle yarsladiki ne esim ne kahrolasi evlilik hic birisi gozumfe kalmadi
Benm sansim yok bu hayatta annem.beni uzuleyipm kahrolayim diye yaratmis.
Bu ssbahi.gormek istemiyorum allah kahretsin boyle hayati
Ben cok kotuyum ya offfffff
gülizar noldu?
anlat çabuk ya
madem klasik giyinmeyi sevmiyorsun o zaman kıyafetlerini çok sade seç.
hem ileride iş görüşmelerinde falan da giyebilirsin.
lacivert dar kesim kumaş pantolon
ekru sade bir gömlek
abartısız küpeler ve uzun bir kolye ya da fular da takabilirsin.
dolgu topuk da tercih edebilirsin ama o eteklerle daha iyi olur.
pantolon - dolgu topuk bence pek olmuyor
ayy güya ben ingilizce öğretmeniyim, ben bile unuttum ingilizceyi :)))
canım ne oldu seni üzen ne?
kayınvalidenler falan mı?
ölmekten bahsetme daha hayatın başındayız.
Allah geçinden versin ya.
Kendimi hayal edemedim yahu öyle
Bir de ben minyonum az biraz, böyle küçük kız çocukları annelerinin kıyafetlerini giyerler de aksesuarlarını da takıp takıştırırlar ya öyle gözükcem gibi geliyor kendime şuanda
Kendimi hayal edemedim yahu öyle
Bir de ben minyonum az biraz, böyle küçük kız çocukları annelerinin kıyafetlerini giyerler de aksesuarlarını da takıp takıştırırlar ya öyle gözükcem gibi geliyor kendime şuanda
Aman gec erken gidecek degilmiyim
Neyim varki tutunacak kalmadiii
Kaynana degilmi topunun cani cehenneme
Banada cok dediler bi sene daha hazırlan diye hatta cok yakın iki arkadasım tercih yapmadı bekledi daha iyi yerlere gittiler onların adına cok sevindim ama bn bi sene daha o strese dayanamazdm
Ben unv de bile vize zamanı şöyle oturup 2 3 saat kalkmadan çalışmş bi insan deglmPc önemde acık bi deftere bi pc ye bakıp çalışırdım hep Öyle böyle bitirdim uzatmadan ama o sınava çalışmk için 1 senemi baya baya ineklemem gerekiyodu o da bende yok biliyorm yani sıkıya gelemiyorm
Aman gec erken gidecek degilmiyim
Neyim varki tutunacak kalmadiii
Kaynana degilmi topunun cani cehenneme
Ben pişmanım ya, ekonomistlik benim işim değil. Keşke diyorum ama yapacak bir şey yok şuan. Hedefin için uğraşılırdı be Ece'cim ben bilseydim farkın o kadar az olduğunu gözümü kırpmaz yazılırdım bir dershaneye tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?