- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #3.241
Siyah şık bir babet durumu kurtarmaz mı be
Topuklu her zaman daha asil dururZtn o şeklde bi kıyafet giydiginde bi babeti dene bide topuklu ayakkabı.
Hangisinin daha güzel göründügünü sende fark edersin
Büyük ihtimal cuma sabh bırakcaklar bi aksilik cıkmazsa demşti dün ama bilmiyorm işte yarın olsn bakalm
Bende şans yok ya kesin hazırlanırım bi bakarm gelemiyorm der
Umutsuzluga bagladm direk bnde ama aklıma gelmiyo degl o ihtimal yani
Çıkmazz yahu neden çıksın süprizde yapabilir hiç belli olmaz bu erkekleresen yine her halukarda giyin süslen bekle sanki gelicekmis gibi hem zaman geçer
Sabh cıksa akşam burda olck bide yarın bizim evi temizlicekmşz annemle
Ben cocugun karşısına bitik bi halde cıkıcam
Enerji içicegi fln içmem lazm yarn sanırm
Biliyorum da bir umuttu işte benimki de
Emin ol pasaklı halimizi bile görmek için şu aan can atıyorlar
Rahat edemiyosn bence şöyle yap yanında babetinide götr sunum yapcagın sırada topuklunu cıkar onu giy.Eve giderkende tekrar babetini giyersin.Genelde iş yerlerindeki kadınlarda bu şekilde yapıyo ztn
Olmadı onu yapıcam artık, rahatlıktan ziyade alışık değilim ya garip hissediyorum kendimi topuklunun üstünde
Ve şuan anlıyorum ki devlet hiç bana göre değil
Niye ki asıl devlette ayakkabı konusunda rahat edersin
Ben önceden bankacı olmk istiyodm niye diye sorarsan şık şık giyiniyolar ya imreniyodm ne güzel ne bakımlı diye ama şimdi düşünüyorm da ztn sabh 8.30 da mesai olsa benm hazırlanmam için 5.30 da fln kalkmam lazmdıGerçi yine özelde çalışıcam ama bakalım nasıl olck
Ama işte yinede insan istiyoki bakımlı oliyim bni güzel görsün
O bakımsız halimide begenir biliyorum ama bn kendime yakıştıramam işte ztn bn süslenirken önce kendimin begenmesi önemlidir hep
Ayakkabı açısından değil yaa, takım elbise öyle kumaş falan benlik değil gibi. Ya da gitmek istediğim bölüme gidemedim diye zamanında küsmüş olabilirim resmiyete
Bende senin gibi günlük hayatta genelde spor giyerim ama öyle bakımlı insanları görünce hoşuma gidiyo bnde öyle giyincem diyorm
Ama bnde devletten yana deglm özle istiyorm hep
Hangi bölümü istiyodun ki önceden :26:
Aynen iyi duruyorlar aslında
Valla benim istemek değil de özele zorunlu gibi bir şeyim yoksa devlette 5 sene dirsek çürüteceğim İngilizce'm boşa gidecek, özelde ancak o kadar uğraştığıma değebilir
Hukuktu hayalim, 15 puanla da kaçıran biri olarak o hala içimde bir yaradır
Ayyy cok az puanla kacırmşsın cidden keşke 1 sene daha bekleseydin
İngilizce konusundada dogru söylüyosn cok nankör bi dil unutuluyo kullanmayınca
O kadar az bir fark olduğunu bilseydim beklemez miydim be canım, bizim dönemde 440, 445 civarı kapatıyordu hukuk. Ki ben sadece hukuk tercih edeceğimden neresi olursa olsun yazacaktım. Benim puan da 404 küsur bir şeydi bende ben bir senede hayatta 40 45 puan birden artıramam, bir senemi hiç yoktan harcamayayım diye yaptım tercih burası oldu. Sonra tercih sonuçları belli olunca tabi ösym okulların kapattığı puanları bir açıkladı ben şoklardayım. Geçen sene 440 la kapatan okulun taban puanı 419 a düşmüş.
Ölür müsün öldürür müsün işte, o gün sinirden elime ne geçtiyse sağa sola fırlatmışım modemi kırmışım falan o günden kalma bileğimde küçük bir iz bile vardır yani bir şey kesmiş ama neye kestirdim hatırlamıyorum
Olmek istiyorum cok kotu bi aksamdi herseyden sogudum allah kahretsinHayırlı akşamlar canım nasılsın
Sana da canııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?