• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

Merhabalar,93/3 bekleyenlerdenim bende :72: sevgilim acemiliğini Isparta 40.piyade alayında yapıyor.Bir kaç sorum olucak sizlere :) sevgilim mayın dedektörcüsü olmuş acaba çok tehlikeli bi görev mi? bir de kesin doğuya gidicek ben kendimi alıştırdım buna ama telefon sokabiliniyor mu acaba?

merhaba. hayırlı teskereler öncelikle, Allah kavuştursun hepiciğimiziiiii :7:
aramıza hoş geldin kader ortağımız :1:
doğuya gider herhalde ustalığı ama Allah bilir.
tel konusunda da gideceği yere bağlı ilk etapta sakın götürmesin baksın görsün ortamı önce. ona göre ilerleyen zamanlarda sokabilirse sokar. benimkide tuncelide yapıyor askerliğini ama tel kesinlikle yasak. rahat kullanamıyor kullananlar. aramada yapılıyor.
ama bazı doğuda yapanlar cebinde gezdiriolar teli rahatça dediğim gibi yerine bağlı. doğudaki askerler terör olmayınca rahatlar her yönden die bi söz var ama her yer için geçerli değil o!

bugün biz evleneli tam 23 ay oldu
ve sevgili eşim küs kalmakta ve aramamakta ısrarcı :52:
ne tepki vereceğimi şaşırdım artık.

bizimde 10 ay oldu bugun :D arar bebegım ya o sımdı oraya alısma evresınde nazınıda trıbınıde sana yapıyo baska kıme yapcak en kucuk seylerı sana yapcak hep takma sennn kafana arıcakkk

Merhaba, hoşgeldin.
İnşallah zaman çok hızlı geçer hepimiz için..

ne bileyim eşim saçmalıyor ya.
ben o kadar alttan aldım.
sebep de "benim 15 günlüğüne yurtdışında bir projeye katılma durumum"
gitmeyeceğimi söylediğim halde uzattı iyice.

hayatım ben saygının ılk haftasında okula kagıt goturdum verdım dıye agzıma sıctı afedersın .
neden gıtmısım okula erkekler varmıs bılmemne gıbısınden dusun yanı o kadar salak sacma duruma gelıyorlar telefonları yuzume kapattı taa dıger gun aksam uzerı aradı farkına varıyorlar ama ıste senınkıde sımdı naz yapıyodur merak etme sen arıcak

İsmim Aycan sımdıden tanıstıgıma memnun oldum :1: askerım sımdılık Ankara Polatlı topçu ve fuze okulunda :1: ablamda polatlıda oturuyor evlernın karsısı ıns. dıyorum ustada da orda kalır :):1:

merhaba aycaan okudumda supermıs ben olsam ablana yerlesırdım hahahah :D

Merhabalar,93/3 bekleyenlerdenim bende :72: sevgilim acemiliğini Isparta 40.piyade alayında yapıyor.Bir kaç sorum olucak sizlere :) sevgilim mayın dedektörcüsü olmuş acaba çok tehlikeli bi görev mi? bir de kesin doğuya gidicek ben kendimi alıştırdım buna ama telefon sokabiliniyor mu acaba?

selaaam en guzel sekılde gecsın ıns askerlıgınız ustada guzel bı yer cıkar umarım bebegımmm :72::72:

merhaba. hayırlı teskereler öncelikle, Allah kavuştursun hepiciğimiziiiii :7:
aramıza hoş geldin kader ortağımız :1:
doğuya gider herhalde ustalığı ama Allah bilir.
tel konusunda da gideceği yere bağlı ilk etapta sakın götürmesin baksın görsün ortamı önce. ona göre ilerleyen zamanlarda sokabilirse sokar. benimkide tuncelide yapıyor askerliğini ama tel kesinlikle yasak. rahat kullanamıyor kullananlar. aramada yapılıyor.
ama bazı doğuda yapanlar cebinde gezdiriolar teli rahatça dediğim gibi yerine bağlı. doğudaki askerler terör olmayınca rahatlar her yönden die bi söz var ama her yer için geçerli değil o!

Amin,Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inş :) Aranızada hoşbuldum cok sevdim ortamınızı :)
Doğuya gideceği kesin ztn bn o duruma alıştırdım kendimi ama komutanlarının anlattıkları cok sinir bozucu.Benim sevgilim mayın dedektörcüsü.Eğitimlerde komutanları diyomuş ki "En önden mayın dedektörcüleri gider her zaman.Bir pusu olduğunda ilk hedef siz olursunuz.Eğer silah sesini duyarsanız yaşıyorsunuz demektir ama duymamışsanız ztn ölmüşsünüzdür" Nasıl bir psikolojiye sokuyolar orda herkesi allah bilir.Sağ sağlim bitsede kurtulsak.Valla beklerken kanser olcam :43:

Teşekkr ederm güzel dileklerin için ama doğuda güzel bi yer varsa inş oraya cıkar diyelim :61:

doguda olursada ıns komutanları ve en rahat sekılde yapcagı bı yere denk gelır umarımm sen nerdensın adın falan yas :) ay ne cok sordum :1:

doguda olursada ıns komutanları ve en rahat sekılde yapcagı bı yere denk gelır umarımm sen nerdensın adın falan yas :) ay ne cok sordum :1:

inş inş :61: Adım Ece 22 yaşındayım mersinde oturuyorum :61: istediğini sorabilrsin cvplarım sorun değil :61:

evet ama havası garıp bırazcık boyle gecen gun gıttım gölgede dondum bi adım attım güneşe piştim:1: adımlar arası 5 derece oynuyo haha :1::1:

:D evet o konuda haklısın.Ama nem yok en azından sakin bi şehirdir düzenlidir.İnsanlar otobüslere sırayla biner mesela :D Dedikleri gibi tam memur şehri :)

:D evet o konuda haklısın.Ama nem yok en azından sakin bi şehirdir düzenlidir.İnsanlar otobüslere sırayla biner mesela :D Dedikleri gibi tam memur şehri :)

hahah evet evet farkettım onu ve sey cok komıgıme gıttı kızılayda yaya gecıdınde ınsanlar kendılerıne kırmızı yandıgı halde o kdar arabanın onune atlıyo falan dedım noluyo :1: bı anda anlasıp sonra bırı ezılse arabaya suc atarlar :1: cok komık gelmıstı sok olmustum cankaya ve kızılayda gezdım genel olarak bende cankayada askerlık yerı cumhurbaskanlıgında cunku kızılaydada kalabalık ve alısverıs cart curt yemek yemek ıcın genelde carsılarında oraya gıdıyoruz :1:

hahah evet evet farkettım onu ve sey cok komıgıme gıttı kızılayda yaya gecıdınde ınsanlar kendılerıne kırmızı yandıgı halde o kdar arabanın onune atlıyo falan dedım noluyo :1: bı anda anlasıp sonra bırı ezılse arabaya suc atarlar :1: cok komık gelmıstı sok olmustum cankaya ve kızılayda gezdım genel olarak bende cankayada askerlık yerı cumhurbaskanlıgında cunku kızılaydada kalabalık ve alısverıs cart curt yemek yemek ıcın genelde carsılarında oraya gıdıyoruz :1:

Kızılay merkezi yerdir ztn :) Ayrıca Ankarada alışveriş merkezinden bol bşy yok :D Bence güzel yerde askerliğini yapıyomş için rahat olur en azından :)

Back
X