93/3 asker yolu bekleyenler

Herkese iyi akşamlaar
:72:
Bir çarşı daha geldiiiii geçtiiii bugün 45 dakika da olsa kamerada konuştuk şükür tabi ben kızdırdım kapattı sonra trip attı bana poff
:1::1:

İyi akşamlar seroş, sonunda kavuşmuşsunuz ya sevindim şükür :9:

Ahh kavuştuk kavuşmasına da ben biraz gıcıklık yaptım kapadı kamerayı
:47:Bana dedi kiii 'Benimle düzgün konuşmayı öğren o zaman seninle konuşucam'' Tripcana baak:9::9:Neyse sonra aradım konuştuk kızdığını söyledi konuşma tarzıma bende hemen trip atmak zorunda değildin dedim falan filan büyütmeden kapadık olayı bu sefer:1:

Ahh kavuştuk kavuşmasına da ben biraz gıcıklık yaptım kapadı kamerayı
:47:Bana dedi kiii 'Benimle düzgün konuşmayı öğren o zaman seninle konuşucam'' Tripcana baak:9::9:Neyse sonra aradım konuştuk kızdığını söyledi konuşma tarzıma bende hemen trip atmak zorunda değildin dedim falan filan büyütmeden kapadık olayı bu sefer:1:

Gelişme var desene o zaman :1:

Bilemiyorum artık zaten tripçiydi askerde iyice fena oldu bir laf ettirmez kendine bende patavatsız oldum biraz ağzımı açınca kapatamıyorum ama sonra üzülüyorum galiba konuşmadan önce düşünmem lazım:1:

Aynen ya ona katılıyorum konuşmadan önce lazım ben de boş bulunup yapıyorum arada öyle :9:

Aynen ya ona katılıyorum konuşmadan önce lazım ben de boş bulunup yapıyorum arada öyle :9:

Benim kadar yapmıyosundur heralde
:1:
Bende kızıyorum bazen kendime ama napim elimde olmuyo bazı şeyler
O da düşünmeden beni kırdığında sonrasında haklı olduğumu biliyo ama yine de burnunun dikine gidiyo ben en azından hatamı anlamışım
:21:

Benim kadar yapmıyosundur heralde
Bende kızıyorum bazen kendime ama napim elimde olmuyo bazı şeyler
O da düşünmeden beni kırdığında sonrasında haklı olduğumu biliyo ama yine de burnunun dikine gidiyo ben en azından hatamı anlamışım
:21:

Aynen benim öyle çok değil tek tük diyebiliriz :1:
Erkekler hatalı olduğunu anlasa bile özür dilemek zor geldiği için anlamamazlıktan geliyorlar bence çoğu kez :9:

Aynen benim öyle çok değil tek tük diyebiliriz :1:
Erkekler hatalı olduğunu anlasa bile özür dilemek zor geldiği için anlamamazlıktan geliyorlar bence çoğu kez :9:

Bende artık dikkat edicem inşAllah:16:He beni de gıcık eden o özür dileme özürlü tamam sende haklısın yapmamam gerkiyo ama ne biliyim işte cümle bu:1:

Arazım nerelerdesin sen yaa, çok açtın arayı bu sefer :20:
Standart canım beklemedeyiz hala , sen neler yapıyorsun ?

canım hiç sorma şu 1 ayımın nasıl geçtiğini hiç anlamadım. Öncelikle teyze oldum :) ilk teyze oluşum onun mutluluğıu vardı. sonra babam ameliyat oldu onun telaşı pek nete giremedim.

aaa aşk olsun kız demek beni, unutacaksınız :2:

Çok yooğun bir ay yaşadım. Çok tatlı bişey oldu bi yiğenim oldu :nazar: bende teyze oldum :nazar::nazar:

Aaaa gözünüz aydın canım ya allah annesini babasını başından eksik etmesin :nazar:
Gecmş olsun babanın nesi var umarım iyidir :26:

Back
X