- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #13.321
cümleten merhaba keyifler nasıl![]()
selam canım, iyilik, ders çalışıyorum, senin okulun yok muydu bugün???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cümleten merhaba keyifler nasıl![]()
iyiyim canım sukurler olsunMerhaba Güli, iyi diyelim iyi olsun. Sen nasılsın
selam canım, iyilik, ders çalışıyorum, senin okulun yok muydu bugün???
Herkese iyi akşamlaar
Bir çarşı daha geldiiiii geçtiiii bugün 45 dakika da olsa kamerada konuştuk şükür tabi ben kızdırdım kapattı sonra trip attı bana poff![]()
İyi akşamlar seroş, sonunda kavuşmuşsunuz ya sevindim şükür![]()
Ahh kavuştuk kavuşmasına da ben biraz gıcıklık yaptım kapadı kamerayıBana dedi kiii 'Benimle düzgün konuşmayı öğren o zaman seninle konuşucam'' Tripcana baak
Neyse sonra aradım konuştuk kızdığını söyledi konuşma tarzıma bende hemen trip atmak zorunda değildin dedim falan filan büyütmeden kapadık olayı bu sefer
![]()
Gelişme var desene o zaman![]()
Bilemiyorum artık zaten tripçiydi askerde iyice fena oldu bir laf ettirmez kendine bende patavatsız oldum biraz ağzımı açınca kapatamıyorum ama sonra üzülüyorum galiba konuşmadan önce düşünmem lazım![]()
Aynen ya ona katılıyorum konuşmadan önce lazım ben de boş bulunup yapıyorum arada öyle![]()
Benim kadar yapmıyosundur heralde
Bende kızıyorum bazen kendime ama napim elimde olmuyo bazı şeyler
O da düşünmeden beni kırdığında sonrasında haklı olduğumu biliyo ama yine de burnunun dikine gidiyo ben en azından hatamı anlamışım![]()
Aynen benim öyle çok değil tek tük diyebiliriz
Erkekler hatalı olduğunu anlasa bile özür dilemek zor geldiği için anlamamazlıktan geliyorlar bence çoğu kez![]()
Bende artık dikkat edicem inşAllahHe beni de gıcık eden o özür dileme özürlü tamam sende haklısın yapmamam gerkiyo ama ne biliyim işte cümle bu
![]()
slm kızlar napıyonuz nasılsınız uzun zamandır buralarda yoktum. Ben yokken neler oldu![]()
slm kızlar napıyonuz nasılsınız uzun zamandır buralarda yoktum. Ben yokken neler oldu![]()
Arazım nerelerdesin sen yaa, çok açtın arayı bu sefer
Standart canım beklemedeyiz hala , sen neler yapıyorsun ?
Aaaa hoşgeldin walla unutcaktık seni az daha gelmesen
Neler yapıyosun nerelerdesn :26:
aaa aşk olsun kız demek beni, unutacaksınız :2:
Çok yooğun bir ay yaşadım. Çok tatlı bişey oldu bi yiğenim oldubende teyze oldum
![]()