93/3 asker yolu bekleyenler

Dün uykusuzluktan saat 11 deyince bayılmışım,
Bugün de abimlerleydim film falan izledik, yalnız olmak istemedim. Tam 2 ay oldu bugün Aytaç'ımı uğurlayalı da otogardan :14: :43:

Kıyamam yaa :( yüzünü yakından gorememek cookk zor hele ki kokusunu duyamamak Allaj çok büyük sabır veriyo bizee... telefon olayina gecmissiniz sanırım nasıl konusabiliyormusunuz

Kıyamam yaa :( yüzünü yakından gorememek cookk zor hele ki kokusunu duyamamak Allaj çok büyük sabır veriyo bizee... telefon olayina gecmissiniz sanırım nasıl konusabiliyormusunuz

Bir laf var sarılırken kokusunu içine çektiysen özlediğin zaman burnunun direği sızlar diye, şuan tam anlamıyla onu yaşıyorum. Eziyet gibi geliyor göremeden, sarılamadan geçirdiğim bir gün bile. Ama sabırdan da başka bir şans yok maalesef ki :14:
Evet canım geçtik çok şükür. Şu sıra pek rahat değiliz pazartesi günü olacak olan denetim sebebiyle ama fena değil durumumuz ya. Kazandayken yanına gelip giden çok olmadığı müddetçe iyi mesajlaşıyoruz. Fırsatını buldukça da aramaya çalışıyor zaten ama yerinin yakalanmaya müsait olması sebebiyle kendi telefonundan arama anlamında çok da rahat değil, bir de Ankara bizimkisi malum sıkı komutanlar falan :31:

Günaydın herkeseee :18:
Umarım rahat ve güzel bir haftasonu olur hepimiz için :16:

Oho hemen olmş seninki bnmki şubatta göreve başladı eylül başında oldu :) ama komutanlar cok memnun maşallah 2 tane takdir aldı bu arada napıo çavuş olarak seninki ?
Bnmli devriyeleri yazıo nöbetleri çarşıları mıntıka yaptırıyr askerlerin düzenini sağlıyor dosyaları excelde yazıyor komutanın sağ kolu gibi mahkumların hastahane adliyr çıkışlarını çıkarıyor cezaevine erzak geldiğinde başlarında duruyor :) memur gibi yani baya ağırdı görevi

Canım eşimi komutanlar il merkezine yazılı sınava gönderdiler, o da sınavı geçince onbaşı oldu önce, şimdi de çavuş olmuş. Ama eşim mutfağa aşçı olarak seçildiğinden sabah 5 te kalkıp çayı demleyip kahvaltıyı veriyor ve yatıyor 9 a kadar :37:
sonra 10-12 arası yemeği yapıyor. yine bişey yapmıyor saat 15 e kadar boş.
15-17 arası da akşam yemeğini yapıyor. Ve yemeği dağıtınca işi bitiyor.

İçtimalara katılmıyor, nöbet tutmuyor, devriye gezmiyor.
Jandarma kıyafeti de giymiyor, silah da taşımıyor, sadece aşçı kıyafetleri var :34:
yani Allah nazarlardan korusun ki keyfimiz gayet yerinde :nazar:

1,5 ay nöbet devriye falan yaptı hep ama şimdi hiiiç bişey yapmıyor :52:

ben de kafaya koydum kuzenimin nikahı bahanesiyle izmire gideceğim, oraya giderken de önce eşimin yanına gideceğim.
MEHTAP 28!!!!!!!!!!!! :52::52::52::52::52:

İşte budur ! :32:
Sen niye bahane ediyon bu arada ya , gidiyorum de çık evden , eşin sonuçta :51:

yaa annem babam evde ya, annemin rahatsızlığı dolayısıyla pek yalnız bırakamıyorum, genelde evdeyim haftasonları.
o hafta kardeşim gelicek okuldan, o durur ben giderim :34:

bi de raşit aşçı oldu ya, komutandan önceden izin alması lazımmış yoksa aç kalır askercikler :56::56::56:

yaa annem babam evde ya, annemin rahatsızlığı dolayısıyla pek yalnız bırakamıyorum, genelde evdeyim haftasonları.
o hafta kardeşim gelicek okuldan, o durur ben giderim :34:

bi de raşit aşçı oldu ya, komutandan önceden izin alması lazımmış yoksa aç kalır askercikler :56::56::56:

Aaa doğru canım ya ben onları tamamen unutmuşum :26:
Yaaa komutan da izin veriversin canım, bıraksınlar bizim ustayı senin yanınaa :9:

Canım eşimi komutanlar il merkezine yazılı sınava gönderdiler, o da sınavı geçince onbaşı oldu önce, şimdi de çavuş olmuş. Ama eşim mutfağa aşçı olarak seçildiğinden sabah 5 te kalkıp çayı demleyip kahvaltıyı veriyor ve yatıyor 9 a kadar :37:
sonra 10-12 arası yemeği yapıyor. yine bişey yapmıyor saat 15 e kadar boş.
15-17 arası da akşam yemeğini yapıyor. Ve yemeği dağıtınca işi bitiyor.

İçtimalara katılmıyor, nöbet tutmuyor, devriye gezmiyor.
Jandarma kıyafeti de giymiyor, silah da taşımıyor, sadece aşçı kıyafetleri var :34:
yani Allah nazarlardan korusun ki keyfimiz gayet yerinde :nazar:

1,5 ay nöbet devriye falan yaptı hep ama şimdi hiiiç bişey yapmıyor :52:

Canım o zaman eşin çavuş ama öyle bildiğimiz çavuş gibi değil aşçı yani çünkü cezaevlerinde çavuşlar bnm dediğim gibi oluyor bnm sevgilim o şekilde idari işLere bakıyor.
Allah keyfinizi bozmasın rahat askerlik geçirin
ÇAvuş demek her yerde hiçbir iş yapmayan demek ama bizim karakolda öyle değil her işi yapan demek sadece devriyeye çıkmıyo dediğin gibi nçbet tutmuor askerlere iş yaptırıyor ama komutanın sağ kolu:34:

Son düzenleme:
Back
X