- Konu Sahibi mutluluk_06
- #13.301
selammm her geldiğimde kimseyi bulamıyorum yahu:50
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün ben de yetişemedim canım sorma![]()
Hoş bulduuk![]()
2 gündür nerelerdesin Çağlaaagözlerimiz seni arıyo
![]()
Dün uykusuzluktan saat 11 deyince bayılmışım,
Bugün de abimlerleydim film falan izledik, yalnız olmak istemedim. Tam 2 ay oldu bugün Aytaç'ımı uğurlayalı da otogardan![]()
![]()
Kıyamam yaayüzünü yakından gorememek cookk zor hele ki kokusunu duyamamak Allaj çok büyük sabır veriyo bizee... telefon olayina gecmissiniz sanırım nasıl konusabiliyormusunuz
Oho hemen olmş seninki bnmki şubatta göreve başladı eylül başında oldu :) ama komutanlar cok memnun maşallah 2 tane takdir aldı bu arada napıo çavuş olarak seninki ?
Bnmli devriyeleri yazıo nöbetleri çarşıları mıntıka yaptırıyr askerlerin düzenini sağlıyor dosyaları excelde yazıyor komutanın sağ kolu gibi mahkumların hastahane adliyr çıkışlarını çıkarıyor cezaevine erzak geldiğinde başlarında duruyor :) memur gibi yani baya ağırdı görevi
ben de kafaya koydum kuzenimin nikahı bahanesiyle izmire gideceğim, oraya giderken de önce eşimin yanına gideceğim.
MEHTAP 28!!!!!!!!!!!!![]()
İşte budur !
Sen niye bahane ediyon bu arada ya , gidiyorum de çık evden , eşin sonuçta![]()
yaa annem babam evde ya, annemin rahatsızlığı dolayısıyla pek yalnız bırakamıyorum, genelde evdeyim haftasonları.
o hafta kardeşim gelicek okuldan, o durur ben giderim
bi de raşit aşçı oldu ya, komutandan önceden izin alması lazımmış yoksa aç kalır askercikler![]()
Canım eşimi komutanlar il merkezine yazılı sınava gönderdiler, o da sınavı geçince onbaşı oldu önce, şimdi de çavuş olmuş. Ama eşim mutfağa aşçı olarak seçildiğinden sabah 5 te kalkıp çayı demleyip kahvaltıyı veriyor ve yatıyor 9 a kadar![]()
sonra 10-12 arası yemeği yapıyor. yine bişey yapmıyor saat 15 e kadar boş.
15-17 arası da akşam yemeğini yapıyor. Ve yemeği dağıtınca işi bitiyor.
İçtimalara katılmıyor, nöbet tutmuyor, devriye gezmiyor.
Jandarma kıyafeti de giymiyor, silah da taşımıyor, sadece aşçı kıyafetleri var
yani Allah nazarlardan korusun ki keyfimiz gayet yerinde
1,5 ay nöbet devriye falan yaptı hep ama şimdi hiiiç bişey yapmıyor![]()
cümleten merhaba keyifler nasıl![]()