- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #13.381
Tünaydınnnn kızlaaarrr
Bu hafta güzel haberlerle basladıı hadi bakalım hayırlısııı
Cok güzel dilekler bunlar Seroşum ya inş dedigin gibi olurda haftamız güzel ve cabuk gecer
Bizde görcez inş son 5 leri son 1 leri ya ama daha cok var beklicez artk yapck bşy yok
Seroşşş yalnışın var bebeğim teskere forması bu oluyor
Onun adı başka birşeydir ama askerin yalnış biliyordur
Eki Görüntüle 905385
Yanlış bilmiyorm kuzuu şimdi bunu yaptırcaklar işte bizimki açık mavi olcakYukarda paylaştığım fotoğraflı olanı bana yaptırmış o acemideyken hatıra olsun diye onun askeryeyle bi ilgisi yok cicim
Şimdi bunu sipariş ettiler işte bundan da bana da yaptırceekti ama sinirlendirdim yaptırmıcm sana dedi
Seroşşş yalnışın var bebeğim teskere forması bu oluyor
Onun adı başka birşeydir ama askerin yalnış biliyordur
Eki Görüntüle 905385
Sipariş haftaya hemencecik hazır olur o zaman
Heee anladım kuzuAman yaptırmasın ne gerek var gelince onun kini alıp giyersin bende öyle yapcam çünkü
Ne değişikmş bu yaBen yeni görüyorum
Ne değişikmş bu yaBen yeni görüyorum
Bilmiyorum çok erken yaptırıyolar sanki ya daha 4 ay var yani amaaan yaptırsın da kim bilir ne yazdırdı bide arkasında falan saçma sapan şeyler söylüyodu bende kızdırdım onu sölemiyo şimdi bana napcanı görürsün olunca diyeYAptırmaasada olur tabi de yaptırırsa da sevinirimm diğerinden hiç haberim yoktuu çok mutlu olmuştum arkasında yine devresi ve acemilik yeri yazıyo
iyi aksamlar kizlar ben geldimmmminsallah hepinizin keyfi yerindedir hayirlisiyla bitiriyoruz bu yili az kaldiii
İyi akşamlar canım hoş geldin
Şükür diyelim bugünkü halimize sen nasılsın bakalımm
Oh evet nihayet bitti son 1 hafta
hosbuldumm seroscummben de iyiyim cok sukur sizin konusmalara bakiyordum tezkere formasi falan ilk dfa duydum cok guzel bir seymis allah bize de gostersin o gunleri insllah nasil gidiyor her sey yoludadir umarim
Rabbim daha daha iyilik versin canımEvet ya teskereci forması güzel bi hatıra bizimkiler biraz erken davrandı ama olsun
Hepiniz göreceksiniz zamanı tutamıyoruz ki geçip gidiyo işte
Yolunda şükür bebeğim bir sorun yok şimdilik
Aminmmm canim benim hepimize insallahcok da erken degil be canim yaptirsin hem ne guzel moral olur ayy nasil heyecanlandim gorunce
Oh masallah kuzum bi sorun da olmasın zaten
Haha aman aman zaten çok canım sıkılıyo falan demeye başladııı bi an önce bitmeli yoksa isyeeeaaann
Benim ki de simdiden diyor cok sıkılmış Ocak ayinda kismetse bir haftalik izine gelecek kesin olmamakla birlikte onun kesimlesmesini bekliyorum hvalara ucucamserosum 94ler gitti ya simdi bu torun dede olaylarini biliyo musun netten baktim da aklim karisti bbiliyorsan bi anlatir misin kuzum onu taktim simdi de kafaya
Sıkılmak için daha çok erkeeeenn dursun bakalım biii
ooo izin mi süpeeer gelsn gelsnnbnm glmiyo ya izinsz btrcek heralde bu gdıslee
BEnde tam bilmiyorum canıım onları ama 94 daha gitmedii
Ya iste canım erken basladi benimki isyanlara akli buralardabiz de baslarda izin kullanmayiz diyorduk ama abisinin nisan olaylari var mecbur gelcek cok bunaldi iyi olcak gelsin de kıızz 94 lerin topigini acmislar ya bende ne zaman gittiler diyorum gittiler sandim gitmediler mi daha torun dede olaylarini merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?