93/3 asker yolu bekleyenler

Ben bu haftasonu gönderiyorm bi kargo ama yılbaşı temalı olmicak :1: Poaça kek yaptıgım mendil kitap abur cubur bide bugün ısıtıcı silikon aldm ayak için bunları göndercem :1:

aa supermıs ısıtıcı slıkonda ne onu duymadım slıkon tabanlık doldurdum saygına ben ama e ıyıymıs ben napcam yaa bızım oyle seylerı sokamıyorsun ıcerıye ne yazık kı :(

Ayyy o ısıtıcıların resmi linki bişeyi yok mu Ecetoşum ya ısınma problemi var bizde de olmadı ben de yanıma alırım giderken :31:

Ya şey cok gıcık tek kullanımlık ama 5 saat ısıtıyomş fiyatıda 3 tl bşy tek kalmştı bn alırken begenirse kargo gönderdigimde alır gönderirm artk dur resmini cekiyim gratisten aldm bn :1:

Ben 3-4 gün gecikse de atkıyla birlikte kendimi göndericem :9:
Çarşısında kargo şubesine göndersen de oradan teslim alsa hayatım bizler çoğumuz öyle yaptık :34:

ya ben yıyecek falan degı boyle hedıye ıstıyorum saygın zaten oyle yıyecek bısey ıstemıyor carsıya cıkmıcak bı de o bu hafta falan herseyını aldı zaten uf yaa napcam bılemedımmmmmmmmmmmmm

$241220131248.webp

İşte silikon bu :1:

ya ben yıyecek falan degı boyle hedıye ıstıyorum saygın zaten oyle yıyecek bısey ıstemıyor carsıya cıkmıcak bı de o bu hafta falan herseyını aldı zaten uf yaa napcam bılemedımmmmmmmmmmmmm

Çarşıya cıksa kendisi gidip kargodan alırdı hediyeyide ya ama bu durumda bşy yapılamazmş gibi duruyo :26:

hı bunları dıyosuuun anladım aynen ama guzel gecelerı falan kullanır ıste ama tek kullanımlıklar aslında almak lazım 1aylık boyle bı kollu bundan gondermek lazım D: bende el ıcın olanlarını bılıyorum ama 2.kez aynı olmuyormus ısısı falan arastırıyorum degısık bı hedıye almayı bakalım ama cokta zaman yok yaaa :(

hı bunları dıyosuuun anladım aynen ama guzel gecelerı falan kullanır ıste ama tek kullanımlıklar aslında almak lazım 1aylık boyle bı kollu bundan gondermek lazım D: bende el ıcın olanlarını bılıyorum ama 2.kez aynı olmuyormus ısısı falan arastırıyorum degısık bı hedıye almayı bakalım ama cokta zaman yok yaaa :(

Erkegede hediye alması cok gıcık bşy okdr sınırlı secenek var ki :ssz:

Ben biraz poğaça yapacağım galiba.
Bir de kitap aldım, yıllar önce lisede şiir yarışmasında birincilik kazandığında bu kitabı hediye etmişler, ama kaybetmiş, bi kere anlatmıştı kaybettiği için üzüldüğünü. çok sever cemal süreya'yı

$423.webp

Ben biraz poğaça yapacağım galiba.
Bir de kitap aldım, yıllar önce lisede şiir yarışmasında birincilik kazandığında bu kitabı hediye etmişler, ama kaybetmiş, bi kere anlatmıştı kaybettiği için üzüldüğünü. çok sever cemal süreya'yı

Eki Görüntüle 906973

Bunuu çok iyi düşnmüşsün handecimm :16:

Günaydın herkeseee :52:
Bugün sabhtan pilim bitti annemden hizmetçilik için para alcam :37:
24 kişi bi misafir mi olur ya :19:

Back
X