93/3 asker yolu bekleyenler

:72: HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU :72:

:92: 24 . ARALIK. 2013 :92:

:16: TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER :16:

:66: PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER :66:

:32: PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :32:

:9: ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :9:

... seros08 ... 115

... ezgisaygin ... 124

... yuppisi ... 133

... Snt55 ... 153

:61: YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :61:

... apple2 ... 213

... KUBB88 ... 213

... zeytinagaci ... 216

... Kanaryam35 ... 232

... KorEc ... 233

... blss ... 233

... mystery123 ... 234

... yunay ... 234

... ARAZIM ... 236

:40: İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER :40:

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... hilal1108 ... 314

... tuqbaCadi ... 314

... dilanumut ... 318

:51: HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER :51:

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer :54: :72:

Olsuuun güzel bir mehtap olucaaak:16:
Ben hiç mehtap sayamıycaaaamm bi yemin törenine gitmek için saymıştım bi de dağıtım daha da yok
:1::1:
Atarsa DOĞAN GÜNEŞ sadce
:nazar::nazar::nazar:

bebeğimmmmmmmmmm olsun bu kadar çekiyosun ama ilk kavuşan sen olcaksın o daha güzell bişeyyy :)

Hande ya bn önümüzdeki haftasonu için kargo göndercem ztn yılbaşı içinde ideal yani :1: Mendilide göndercem kargoyla ama aklıma başka bşy gelmiyo baska bşyde göndersem mi ki bilemedm :26: Sen bşy göndercek misin ?

ya göndereyim diyorum ama ne göndericem ki???

Ne guzel ya nasil bi duygu diyim o zaman?:)bz resimlerle idare ediyoruz iste:/

sanki yanımdaymış gibi, sesi kulaklıktan o kadar yakın geliyor, karşımda oturuyor gibi ama uzanıp da tutamıyorum elini... :ssz:

Ben english home dan aldim mendili .senemiz 11ocak icn yollycam iste.yilbasi hediyesi icn bisey dusunmedm acikcasi.oraya nasl bisi gnderilir bilemiyorm.eski arabalari seviyo maket araba alicam ama geldignde vercem.yani bnm dusndugm hediyeler geldignde vermek yönünde:)

sen de yaptın mı mendili :16:

314 şafak mı olur yaaa :5: Coookkk ozledimmmm bennnn ooffff :5:

işte bekleye bekleye bizim şafaklara geliceksin hiloş :ssz:
sonrası yine özlemek......

Ah ah 460 ın acısını en çok yaşayan bizleeeer 6 ay sonra kısalıdı biz hep ordan saydııııık
:43:
Geçeceeek geçceeek 1güngelecek1gün kalacaak:72:

O zaman işte kimsee tutamaz beniiii o heyecanı yaşayalım hepimizz....

ya göndereyim diyorum ama ne göndericem ki???

sanki yanımdaymış gibi, sesi kulaklıktan o kadar yakın geliyor, karşımda oturuyor gibi ama uzanıp da tutamıyorum elini... :ssz:

sen de yaptın mı mendili :16:

işte bekleye bekleye bizim şafaklara geliceksin hiloş :ssz:
sonrası yine özlemek......

Çok zoorr hele boyle telefonda konuşurken özledim demiyor mu ahh nasıl icimmm acıyo :5:

kızlar yılbaşında sevglime ne göndersem ve siz neler yapmayı düşünüyorsunuz akıl verin yaaa bizim sıkıntı ama baya bi almıyolar her kargoyu didik didik ediyorlar falan ona göre bişeyler bulmalıyım :/

kızlar yılbaşında sevglime ne göndersem ve siz neler yapmayı düşünüyorsunuz akıl verin yaaa bizim sıkıntı ama baya bi almıyolar her kargoyu didik didik ediyorlar falan ona göre bişeyler bulmalıyım :/

Ben bu haftasonu gönderiyorm bi kargo ama yılbaşı temalı olmicak :1: Poaça kek yaptıgım mendil kitap abur cubur bide bugün ısıtıcı silikon aldm ayak için bunları göndercem :1:

Ben 3-4 gün gecikse de atkıyla birlikte kendimi göndericem :9:
Çarşısında kargo şubesine göndersen de oradan teslim alsa hayatım bizler çoğumuz öyle yaptık :34:

Ben bu haftasonu gönderiyorm bi kargo ama yılbaşı temalı olmicak :1: Poaça kek yaptıgım mendil kitap abur cubur bide bugün ısıtıcı silikon aldm ayak için bunları göndercem :1:

Ayyy o ısıtıcıların resmi linki bişeyi yok mu Ecetoşum ya ısınma problemi var bizde de olmadı ben de yanıma alırım giderken :31:

Back
X