93/3 asker yolu bekleyenler

Bende de kalın hiç bir şey yok yaa, geçen alayım dedim bakıyorum mağazalara, mağazalar da bile o kadar kalın yok ki, İzmir'in kışı ne kadar olabilir ki mantığıyla hep triko yani :27:

yaniii :D izmirdeyiz sonuçtaa bende o mantıktayım hep işte ondan zaten kalın ne seviyorum giymeyi ne de bişeyim var :9:

bende baya erken oldu gerce ama dogum gunu hedıyesı olarrak almıstım onu evet armanı saygın sever gıyer falan ondan armanı alıyım dedım benımde ıcıme o sındı evlılıkte daha agır bı model falan oalbılır aslında evet saat erkekte şıklıktır kalitedir severimm bende çokk güzel düşünmüşsünn bende iyi napıyım çok bi değişiklik yok bozulur 200 merak etmeee bende bi 100lerden düşsem derdindeyim :)

Emrede saat sever verir parayi saate.bnde dugunde iyi guzel bi saat aliym diye dusndm o yzdn:))bn suan 100lerden dusmeye ck uzagimm sn yakinsin ama:)bn suanlik 200den dusmeyle idare edicem:)

geçmiş olsun tatlım evet stresten oluyo benımde cok oldu askerlık donemınden berı bı de benım asırı sac dokulmem basladı ve tansıyon falan sımdı gene ıyıyımde ay o en baslar tabı agla agla hep stres oluyorsun

Saol kuzum.Aaay ztn sacim ince telli bide cok dokulse naparm bn:)arada bndede oluyo sc dokulmesi.Yaaa bnim ergenlikte bile svilcem olmadi.cildim cok puruzsuz.ozel
Gunlerimde cikar bi tane svilcem hep.ucugum cok cikar ama.smdi ucukta svilcede gectikten snra izini birakiyor snr oluyorm.stres sknti dedi.bide bunyem zayif dusmus.ilaclari kullan gecer fln dedi.bakalim gcmzse yine giderm valla

Emrede saat sever verir parayi saate.bnde dugunde iyi guzel bi saat aliym diye dusndm o yzdn:))bn suan 100lerden dusmeye ck uzagimm sn yakinsin ama:)bn suanlik 200den dusmeyle idare edicem:)

öyle oluyo zaten 400lerden 300 e sonra 300den 200 200 100 derken 1 ve 0 sonra artık burda bugun surdaydık bugun burdaydık sohbetlerı yaparız :52::52::52:

Saol kuzum.Aaay ztn sacim ince telli bide cok dokulse naparm bn:)arada bndede oluyo sc dokulmesi.Yaaa bnim ergenlikte bile svilcem olmadi.cildim cok puruzsuz.ozel
Gunlerimde cikar bi tane svilcem hep.ucugum cok cikar ama.smdi ucukta svilcede gectikten snra izini birakiyor snr oluyorm.stres sknti dedi.bide bunyem zayif dusmus.ilaclari kullan gecer fln dedi.bakalim gcmzse yine giderm valla

taabi git dikkat et zaten üzmemeye çalış kendiniii :)

öyle oluyo zaten 400lerden 300 e sonra 300den 200 200 100 derken 1 ve 0 sonra artık burda bugun surdaydık bugun burdaydık sohbetlerı yaparız :52::52::52:

Hehe ay bekliyorum o gunleri iple cekiyormmm.emre geldignde yanimda emrenin olmasi onla birseyler yapmak biraz garip gelicek sanirm ilk baslarda:))hemencik alisirm ama sorun degil hahha

Hehe ay bekliyorum o gunleri iple cekiyormmm.emre geldignde yanimda emrenin olmasi onla birseyler yapmak biraz garip gelicek sanirm ilk baslarda:))hemencik alisirm ama sorun degil hahha

yok ya oyle gelıyoda bence dırek alıscaz gıbı gelıyo her zaman yanyanaymısız 1 sene hıc olmamıs gıbı zaten ozlem olcak yanı saygın dıyo zaten fabrıkaya bıle senı yanımda tasıcam otur sen sırkette yanımda hıc bırakmak ıstemıyorum yanından ayrılmıcam hıc dıye hahaha :52:

Back
X