93/3 asker yolu bekleyenler

İyi akşamlar kızlar moralim çok bozuk, askerlik psikolojisi denen o pislik şey yine yokladı bizi, neden böyle oluyor yaa bitsin artık ben de bunaldım daha ne cok zaman var off Allahım sabır :14::14::14:

hayatımm arada öyle bunalırsın ağla falan açıl bak arada geliyor hepimize ağlayarak atlat ertesi gün kendini biraz daha rahatlamış hissediceksin en azından ..

Tartısmadık aslında ama sanırım bu aralar ne desem yanlıs anlıyor :50: Konusmanın basında hıcbır sey yoktu sadece cok yorulmus dinlen falan diyordum abisinden açtı konuyu 2 hafta önce abisi bana msj atmıştı nasılsın bi ara görüşelim falan diye ben de olur demıstım ama abimiz nişan hazırlıgı yapıyor ve çalışıyor da zamanı yok falan bugun aksam neden abımle gorusmuyorsun ıs yerını de bılıyosun gıtsen görüşsen ne olur dıye kızdı bana :43: dedim adam mesgul işleri var ben neden zamanını alayım dıye haftaya abımle gorusmenı ıstıyorum dedı kestırıp attı. Benim kötü bir niyetim yoktu ki adam mesgul dıye rahatsız etmek ıstemedım olayı buyuttu resmen :19: Bır de abısının nişanı yuzunden iznini erken alacak biraz yani bunu kullandıktan sonra hiç izni kalmayacak biz izni mart nisan gibi kullanmayı dusunuyorduk ama abisinin nişanı oldugu için erken oldu ona da canı sıkılmıs benım de moralım bozuldu tam 6 ayı ızınsız gecırecegız kullandıktan sonra:43: sanırım bunun moral bozuklugunu boyle yansıttı bana offf :43:

canım arada sana patlat sımdı orda patlıcak konuscak kımsesı yok canları sıkkın oldugunda boyle seyler yasanabılıyor.. olsun sen uzme sıkma canını :) gecer hepsı gorusme olayındada bı sekılde belkı sen bı kacamak yaparsın ıns ızmıre gelırsın :)

selam kızlarrrr ben geldim dün gece ki yazıları oku moku derken anca yazabiliyorum bugün sabah 9 gibi konuştuk saygınla aşkım yemekhanedekiler bile nişanlın aradı dedi nasıl aramışsın sen öyle beni komutanda söylücek sandım en son falan diye dalga geçti baya dün yaklaşık 20 30 kere aradımda ben :9: kargodan mlyonlarca kitabım geldi onlarla geçiricem bugünüde bitirdik neredeyse zaten haftamız hızlı geçiyor ne güzel ohh bee hızlanmaya mı başladı kış gelince anlamadım ama hep böyle geçse iyi olurrrr :16:

hayatımm arada öyle bunalırsın ağla falan açıl bak arada geliyor hepimize ağlayarak atlat ertesi gün kendini biraz daha rahatlamış hissediceksin en azından ..

Oyle arada yokluyorlar ezgicim dun sabaha kadar uyumadim bi posta evde agladim simdi okuldayim hala aglak moddayim. :5: Neyse ki haftayi yariladik dogum gunum de geliyor ama sevdicegim yanimda olamayacak bi de bunu atlatacagim cabucak gecse gunler:43:

Oyle arada yokluyorlar ezgicim dun sabaha kadar uyumadim bi posta evde agladim simdi okuldayim hala aglak moddayim. :5: Neyse ki haftayi yariladik dogum gunum de geliyor ama sevdicegim yanimda olamayacak bi de bunu atlatacagim cabucak gecse gunler:43:

olsun hayatım bu seferde aılenle ol benımde oyle oldu dogum gunum aılemle oldum o da telefondan yanımda olmaya calıstı ıste napsın :)
arada oluyor ve aglamak rahatlatıyor ınsanı o yuzden agla bence bıtene kadar aglaman ama boyle uzulerek degıl eve gıdınce yanı hungur hungur bagıra cagıra agla kı cıksın ıcınden .. at onu benımde bı donem oyleydı yanı dedım yok ya bıtmıcek gecmıcek sankı nasıl aglıyorum ama 2 gun 3 gun boyunca gece gunduz cok kotu hıssedıyordum kendımı sonra baktım gectı bı ıcım rahatladı kendıme geldım :) arada bıze patlıyorlar e bız zaten doluyuz duygusal moddayız onlarında oyle seylerı ıyıce tuz bıber oluyo ama merak etme gecıcek hepsıı :)

olsun hayatım bu seferde aılenle ol benımde oyle oldu dogum gunum aılemle oldum o da telefondan yanımda olmaya calıstı ıste napsın :)
arada oluyor ve aglamak rahatlatıyor ınsanı o yuzden agla bence bıtene kadar aglaman ama boyle uzulerek degıl eve gıdınce yanı hungur hungur bagıra cagıra agla kı cıksın ıcınden .. at onu benımde bı donem oyleydı yanı dedım yok ya bıtmıcek gecmıcek sankı nasıl aglıyorum ama 2 gun 3 gun boyunca gece gunduz cok kotu hıssedıyordum kendımı sonra baktım gectı bı ıcım rahatladı kendıme geldım :) arada bıze patlıyorlar e bız zaten doluyuz duygusal moddayız onlarında oyle seylerı ıyıce tuz bıber oluyo ama merak etme gecıcek hepsıı :)

Dun cok kotuydum ezgicim aynen hungur hungur biraktim kendimi bazen oyle yalniz hissediyorum ki kendimi hep toparlancam diyorum sonra yine ayni oluyor gecicek insallah ezgicim artik kendi kendimi teselli etmekten yoruldum. :50:Allah sabır versin bizlere.

Dun cok kotuydum ezgicim aynen hungur hungur biraktim kendimi bazen oyle yalniz hissediyorum ki kendimi hep toparlancam diyorum sonra yine ayni oluyor gecicek insallah ezgicim artik kendi kendimi teselli etmekten yoruldum. :50:Allah sabır versin bizlere.

her ne kadar yanımızda arkadaslarımız aılemız olsada bu pıskolojı duygu cok farklı yanı bu yuzden bızı bızden baskasının anlaması zor ondan hep yalnızmısız gıbı gelıyor ama gecıcek evet hayatım sıkma canını sen :) en kısa zamanda tekrar eskı halıne neşene kavuşş :)

blss, malesef askeriye bizimkileri çok bunaltıyor bazen.
bir de izin meselesi yüzünden gerilmiştir.
sabret napıcaksın :(
geçen biz de eşimle atıştık, ama ertesi gün aradı özür diledi, haksız olan bendim, burada bir şeylere çok canım sıkıldı sana patladım sen kusuruma bakma dedi.
onları da anlamak lazım, ama biz de burada beklerken depresyona giriyoruz işte :(

her ne kadar yanımızda arkadaslarımız aılemız olsada bu pıskolojı duygu cok farklı yanı bu yuzden bızı bızden baskasının anlaması zor ondan hep yalnızmısız gıbı gelıyor ama gecıcek evet hayatım sıkma canını sen :) en kısa zamanda tekrar eskı halıne neşene kavuşş :)

Aynen oyle canım kimse anlamıyor ki kime anlatayım derdimi bi yasayan anlıyor cidde sizler iyi ki varsınız burda kendimi yanliz hissetmiyorum iste biraz zaman gecsin kendimi toparlamam lazim duzelirim bikac gune ins:5:

blss, malesef askeriye bizimkileri çok bunaltıyor bazen.
bir de izin meselesi yüzünden gerilmiştir.
sabret napıcaksın :(
geçen biz de eşimle atıştık, ama ertesi gün aradı özür diledi, haksız olan bendim, burada bir şeylere çok canım sıkıldı sana patladım sen kusuruma bakma dedi.
onları da anlamak lazım, ama biz de burada beklerken depresyona giriyoruz işte :(

Onu da anlamaya calisiyorum ben canim hakli tabi orda canını cok sıkıyorlar. Izin meselsini duydugum gunden beri benim canım çok sıkılmıştı ama hic belli etmedim beklemekten sabretmekten baska care yok diyip avutuyorum kendimi iste:5:

Kıııızzlaaaar çok ani oldu da bi hediye göndermeye kaarar verdiiiimm sizce ne olabilir hemen fikir bekliyoruuumm:16:

Bu soğukta en mantıklısı kazak serapcmmm :1: birde sevgili eldiveni
Al
Birini gönder diğeri sende kalsın parfümünden sık senin elinmiş gibi çok romantik oldu bak bu ben tişört versiyonunu yapmıştım 8 ay önce hatırlarsın hhe :1:

Bu soğukta en mantıklısı kazak serapcmmm :1: birde sevgili eldiveni
Al
Birini gönder diğeri sende kalsın parfümünden sık senin elinmiş gibi çok romantik oldu bak bu ben tişört versiyonunu yapmıştım 8 ay önce hatırlarsın hhe :1:

EVt ya soğuuuukk fikirlerin güzelmiş kuzucum
annemi aradım şimdiii yılbaşı olması şart değil diyo eve gelince burdan gönderirsin dedi poğça börek falan yaparız dedi bol bol vazgeçirdi beniii
:1:

EVt ya soğuuuukk fikirlerin güzelmiş kuzucum
annemi aradım şimdiii yılbaşı olması şart değil diyo eve gelince burdan gönderirsin dedi poğça börek falan yaparız dedi bol bol vazgeçirdi beniii
:1:

Tabiki canım özel günden hariç gödermek daha güzel hatta bence hem kek börek yaparsın hemde istediğin bişiler aLırsın :)))

ben de poğaça yapayım mı yapmayayım mı kararsızım..
benimki mutfakta istediğini yiyor, en iyisi yapmayayım.. zaten güzel de yapamam büyük ihtimalle :1:

Back
X