93/3 asker yolu bekleyenler

Daha erken gelicek ama bir de böyle düşün, bir kavuştunuz mu bir daha ayrılık yaşamıcaksınız bizim gibi tekrar tekrar
:34:

Eveeeet o yüzden gelmiyo zaten gitmesi zor hem de çok zor ben çok ağlıyorum hep kızıyo bana:47:

Ahh ayrılık bizim hayatımız be kuzuuum o geliceeek memlekete ben burda olucaam geldiğinde hemen görmiycem yani gidip görürüm bi kaç gün sonra yaz tatiline artııık ama eylülde yine ayrıılık neyse ki son yılım
:31:

evet canım Ankara'da okuyorum burda yaşıyorum ailemle birlikteyim. Keşke gidebilsem sevdiceğimin yanına:43: tam 6 ay gormeden gecıcek sımdıden ıcıme oturdu ıcım daralıyor:14:

Okulun İzmir gezisi falan bir şeyi yok mu be tatlım , hiç değilse birkaç saatliğine uğrayabileceğin ?
:26:

Eveeeet o yüzden gelmiyo zaten gitmesi zor hem de çok zor ben çok ağlıyorum hep kızıyo bana:47:

Ahh ayrılık bizim hayatımız be kuzuuum o geliceeek memlekete ben burda olucaam geldiğinde hemen görmiycem yani gidip görürüm bi kaç gün sonra yaz tatiline artııık ama eylülde yine ayrıılık neyse ki son yılım

En azından okul için ayrıyken aradan çıkmış tatlım şu askerlik , böylesi iyi de olmuş bence fırsattan istifade :34:

evet canım Ankara'da okuyorum burda yaşıyorum ailemle birlikteyim. Keşke gidebilsem sevdiceğimin yanına:43: tam 6 ay gormeden gecıcek sımdıden ıcıme oturdu ıcım daralıyor:14:

CAnıım sağ salin sağlıklı olduktan sonra dayanılmıycak bişey değil kendini bu kadar üzme boş yereeee.
Alışamam dediğin her şeye alışıyosn dayanamam dediğine de çok güzel dayanıyosun 5 aaydır görmüyorum ve daha 4 ay var :43:

Okulun İzmir gezisi falan bir şeyi yok mu be tatlım , hiç değilse birkaç saatliğine uğrayabileceğin ?
:26:

Yok canım maalesef ama bunu belki ayarlayabılırım iyi geldi aklına bahara dogru belkı okul kuluplerıyle gorusursem yaplılabılır zor bır ıhtımal ama denemekten zarar gelmez bakalım inşallah bır yolu bulunur çok çaresizim şu anda :14:

Kızlar hepinize iyi geceler dilemekteyim, geç bile kaldım zaten 5,5 saat sonra kalkıcam :52:

Mehtaaaaap sadece ve sadece 10 !
:72:

[ Allah şafağı da böyle yazmayı nasip etsin inşallah :nazar: ]

CAnıım sağ salin sağlıklı olduktan sonra dayanılmıycak bişey değil kendini bu kadar üzme boş yereeee.
Alışamam dediğin her şeye alışıyosn dayanamam dediğine de çok güzel dayanıyosun 5 aaydır görmüyorum ve daha 4 ay var :43:

Öyle tabi ki canım saglıgı yerınde olduktan sonra dayanılır sabredılır 2 ay 4 gundur gormuyorum ben de:14: Allah yardımcınız olsun canım benım:43: aksam askerimin sesi çok kötüydü hele ki biz izni mart nisan gibi planlamıştık ama böyle oldu dedi kısmet böyleymiş ne yapalım dedım telefonu kapattıktan sonra resmen hüngür hüngür ağladım :14:

Öyle tabi ki canım saglıgı yerınde olduktan sonra dayanılır sabredılır 2 ay 4 gundur gormuyorum ben de:14: Allah yardımcınız olsun canım benım:43: aksam askerimin sesi çok kötüydü hele ki biz izni mart nisan gibi planlamıştık ama böyle oldu dedi kısmet böyleymiş ne yapalım dedım telefonu kapattıktan sonra resmen hüngür hüngür ağladım :14:

Böyle şeyleri çok fazla kafaya takmayınn..15 ay görmeden biittiren insanlar tanıdım herşeyin sabrını veriyor Allah..
Düşündükçe daha kötü oluy insan çünkü içinden çıkamıyo en iyisi düşünmemek
Bir gün gelecek ve o da glecek sabır sadece sabır..

Böyle şeyleri çok fazla kafaya takmayınn..15 ay görmeden biittiren insanlar tanıdım herşeyin sabrını veriyor Allah..
Düşündükçe daha kötü oluy insan çünkü içinden çıkamıyo en iyisi düşünmemek
Bir gün gelecek ve o da glecek sabır sadece sabır..

Haklısın canım bugün duygusallıgım da uzerımdeydı, sabır dıyorum sabır sureklı sabır... Dayanacagız bır sekılde Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sag saglim tez vakitte kavusmayı nasip etsin inşallah.

Gunaydinnn kizlarrr.bu haftada bitiyooo hafta sonu geliyoooo.snra tekrardan pzt basliyo falan.hersey ayni olmaya basladi standarda bagladi.

Hayat her zaman monoton değil mi zaten canıımm..:31:
Sadece şu an sevdiklerimiz uzakta olduğu için daha fazla takılıyoruz bu duruma..

Günaydın bu arada mutlu mutltu bir gün olsun inşAllahh
:nazar::nazar:

Back
X