• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

Emre bana acemilik zamani Baris manco ben bilirim sarkisini dinle demisti.sarkinin her sozune o kdr dikkat etmemistm bnca zaman.dunde tekrardan baris manco ben bilirim i dinle dedi.dinledigmde agliyorm hep.

benim erkek kardeşim de böyle olur muhtemelen. 19 yaşında, bizden uzakta yaşıyo ama aramıyor, arayınca da kısa kesip kapatıyor teli. sevgilisi olsa da aramaz sanırım :52:

Ay aynı aynı
:1::1:
Kıçına telefon bağlıycam artık ankesörlüye gitmek zor geliyo ya o zaman arar belki
:1:

19 yaşına giren lise sondaki kardeşime askerlik muayenesi için kağıt geldi bugün yaaaa :52::52::52::52::52:

Evet ya tüm kk yı alıştırdım hahah
:1::1::1::31:
İşte huyu bu değiştiremiyooozz geçecek 3 ay da bu şekilde maleseff
:31::31:
Annesi de çok kızıyo aramadığı için hep sizinle mi uğraşçam diyo bize ya
:1:

aynen valla alıştık :9:
olsun az kaldı ılk sen kavuscaaan

Koyarım tabi kız geçen 4 tane falan mektup yazmıştım hiç okumamışlardı da :1:

aa suprmıs bızım dıdıklıyorlar delı gıbı ya ondan ben ups gondercem daha hızlı gıdıyormus sanırım pttnın ya o da oyle bıseyler duyduum :/ hızlı hızlı gıtsın barı :D

Aynen öyle kızlar dediginiz gbi sigorta cookk önemli kapımız her zaman sana açık dediler fırsat buldukca giderim ziyarete cok sevmiştim ama yapıcak bişey yok

Hic uzulme cnm en dogru karari veriyosun.hakkinda hayirlisi olsun.zamanla yeni is yerindekilerede alisirsin.

Son düzenleme:
Aynen öyle kızlar dediginiz gbi sigorta cookk önemli kapımız her zaman sana açık dediler fırsat buldukca giderim ziyarete cok sevmiştim ama yapıcak bişey yok

ya oturmaya bılmemne gıdersın yanı tabıkıde takılırsın ama iş olarak salla orayı bence sen bi an önce

öff yarın iş var erkenden.
ben kaçarım arkadaşlar..
yarın yine görüşürüzzzzzzz :31::31::31::31:

Haydi iyi geceler kizlarrr.sabah malum iş varr.yarnnn ofisin yilbasi kahvaltisi varrrr hihii:)yarin gorusurzzz canimlar

Yok bebem kavuşamıcam ben ilk geldiğinde ben burda olcaaaaam sınavlarım olcak bitince gidicem eve gecikmeli olarak 5 6 gün sonra görücem:34:

ne de olsa o kadar ay dayandın görmeden, konuşmadan, 5-6 gün de artısı olsun. kaç ay beklemişsin 5-6 günün lafı olmaz onun yanında.

Back
X