93/3 asker yolu bekleyenler

O zamaaaan başka bi şarkı benden gelsin bütün sevgililere :16:

Geldi deli efkarın içimi sardı,
Gir sinemin içine yar,
Bak yaş oldun, didemin ucunda varsın,
Ak, sinemin içini sar...

[video=youtube;S9DmksTV83c]http://www.youtube.com/watch?v=S9DmksTV83c[/video]

ya bu cok guzeeeeeeeeeeeeeeeeeel :46::46::46::46:

Bilmiyorum Hande ya cidden telefon düşmanı deli oluyo ara deyince çok zor geliyo inanılmaz zor yani neyse çok kızdırdım onu bu akşaaamm küplere bindi iyice
:1:

tabi canım kaç yıllık sevgilin sen huyunu suyunu öğrenmişsin artık..
Yine de sevgilim beni merak etmiş diye sevinse ya bu çocuk :52:
Aradın diye teşekkür etmesi lazım, teşekkür..

aa ottomann sahıplerıne kadar saygının arkadasları hepsı haha aynen ben sevemıyorum orayı bır turlu ya :D recısteyım ben genelde net orası :D ama yalıda guzel tabı sıesta falansa otto daha ıyı suan kı fenomenlerden ıyı yapmıssınız :52:

Bu kadar olur, önce recisteydik sonra değişiklik olsun diye kalktık gittik ottoya
:1:ben lisedeyken çok takılırdım ya siestaya , hey gidi günler hey :27:

poooof benim gibi polyanna yı bile isyana bağlattı bu geceee:43:

canım kaldı 3 ayın hıc takma yanı yapcak bısey yok senın kı bu konuda boyle bız bıle alıstık artık farkındaysan onceden aa falan kızıp tepkı verıyorduk artık vermıyoruz sende bu sekılde goturceksın kendını yıpratma yanı

Haklısınız kızlar öyle yapıcam bu hafta zor gecicek bana insanlara Hayır diyemiyorum gıcık oluyorum bu huyuma

ben de pek diyemem ya... ama bi şekilde hayır demeyi öğrenmeliyiz yoksa yıpranan biz oluruz.
kusura bakmayın evleneceğim ve geleceğimi garanti altına almam gerekiyor falan de bence.

Bu kadar olur, önce recisteydik sonra değişiklik olsun diye kalktık gittik ottoya
:1:ben lisedeyken çok takılırdım ya siestaya , hey gidi günler hey :27:

hahaha ay evet ya cok guzeldıde o donemler guzeldı sanırım sımdı ıste hep lıselıler var ya cocuk cafesı gıbı oldu ondan tabı bız o donemlerdeyken guzel gelıyodu hahaha :52: recıs ben severım ya hos yanı hep koseye gecerım prız var orda hahaha :52:

tabi canım kaç yıllık sevgilin sen huyunu suyunu öğrenmişsin artık..
Yine de sevgilim beni merak etmiş diye sevinse ya bu çocuk :52:
Aradın diye teşekkür etmesi lazım, teşekkür..

Ay evet içini dışını bilmesem çekemem böyle şeylerii kıııızzz:33:
Yok yok ne sevinceeeekk bana attığı tripleri görseen sanki kim bilir ne yaptım
:1::1:
Bende öle diyom teşekkür etmen lazım diye bana diyo ki '' Bi daha beni bu telfondan çağırırsalar o zaman kötü olcaaaakk sonra bide anladın mı anladın mı
:1:Bende az değilim tabi tamam diyom sonra yine kendi bildiğimi yaparım ama gene anladın mı anladın mı diyo:1::1:

He eveeet doğum gününde gönderdiğimde çok sevinmiş hepsi deli gibi yemişler hem o zaman fazla vaktim yoktu sadece poğaça ve kurabiye yapabilmiştim şimcik evde olcam annemde var sarmalar börekler oh oh :21::21::21:

bencede valla onlara en buyuk hedıye olur senınkınede tabıkıde :) sen gene ozel bıseyler daha koyarsın tabı :)

hahaha ay evet ya cok guzeldıde o donemler guzeldı sanırım sımdı ıste hep lıselıler var ya cocuk cafesı gıbı oldu ondan tabı bız o donemlerdeyken guzel gelıyodu hahaha :52: recıs ben severım ya hos yanı hep koseye gecerım prız var orda hahaha :52:

Yer yoktu biz kapının ağzındaydık bildiğin ya gelen geçen çantalara çarpıyo falan
:9:

canım kaldı 3 ayın hıc takma yanı yapcak bısey yok senın kı bu konuda boyle bız bıle alıstık artık farkındaysan onceden aa falan kızıp tepkı verıyorduk artık vermıyoruz sende bu sekılde goturceksın kendını yıpratma yanı

Evet ya tüm kk yı alıştırdım hahah
:1::1::1::31:
İşte huyu bu değiştiremiyooozz geçecek 3 ay da bu şekilde maleseff
:31::31:
Annesi de çok kızıyo aramadığı için hep sizinle mi uğraşçam diyo bize ya

Maaş ve Sigorta sorunu yüzünden canım. Sigorta yapmıyor en önemlisi sigorta benim için. Ve suan bi teklif geldi aldigim maaştan daha yuksek ve Sigortali bir iş.. Patronlarim ablalarim gibii cook seviyorum bugün söyledim ağladı gözümün önünde :(

Cnm yanlis anlama madem cok uzulduler neden sigorta yapmiyorlar?sigortasiz calistirmak ztn yasak birsey.daha iyi bi teklif var karsnda.ayrilmani istemeseler aigrtada yapabilirler maasinada zamda yapabilirler onlarn elinde.hakkinda hayirlisi olsun.sigorta ck onemli tabiki

:72: HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU :72:

:92: 26 . ARALIK. 2013 :92:

:16: TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER :16:

:66: PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER :66:

:32: PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :32:

:9: ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :9:

... seros08 ... 113

... ezgisaygin ... 122

... yuppisi ... 131

... Snt55 ... 151

:61: YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :61:

... apple2 ... 211

... KUBB88 ... 211

... zeytinagaci ... 214

... Kanaryam35 ... 230

... KorEc ... 231

... blss ... 231

... mystery123 ... 232

... yunay ... 232

... ARAZIM ... 234

:40: İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER :40:

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... hilal1108 ... 312

... tuqbaCadi ... 312

... dilanumut ... 316

:51: HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER :51:

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer :54: :72:

Evet ya tüm kk yı alıştırdım hahah
:1::1::1::31:
İşte huyu bu değiştiremiyooozz geçecek 3 ay da bu şekilde maleseff
:31::31:
Annesi de çok kızıyo aramadığı için hep sizinle mi uğraşçam diyo bize ya

benim erkek kardeşim de böyle olur muhtemelen. 19 yaşında, bizden uzakta yaşıyo ama aramıyor, arayınca da kısa kesip kapatıyor teli. sevgilisi olsa da aramaz sanırım :52:

hayırla alakası yok bu iş sonucta sen orda çalışıyorsun emeğinin karşılığı yok ama sadeec seni sevip güler yüzle olmaz ki

Cnm yanlis anlama madem cok uzulduler neden sigorta yapmiyorlar?sigortasiz calistirmak ztn yasak birsey.daha iyi bi teklif var karsnda.ayrilmani istemeseler aigrtada yapabilirler maasinada zamda yapabilirler onlarn elinde.hakkinda hayirlisi olsun.sigorta ck onemli tabiki

Aynen öyle kızlar dediginiz gbi sigorta cookk önemli kapımız her zaman sana açık dediler fırsat buldukca giderim ziyarete cok sevmiştim ama yapıcak bişey yok

Back
X