- Konu Sahibi mutluluk_06
- #13.701
poooof benim gibi polyanna yı bile isyana bağlattı bu geceee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zamaaaan başka bi şarkı benden gelsin bütün sevgililere
Geldi deli efkarın içimi sardı,
Gir sinemin içine yar,
Bak yaş oldun, didemin ucunda varsın,
Ak, sinemin içini sar...
[video=youtube;S9DmksTV83c]http://www.youtube.com/watch?v=S9DmksTV83c[/video]
Bilmiyorum Hande ya cidden telefon düşmanı deli oluyo ara deyince çok zor geliyo inanılmaz zor yani neyse çok kızdırdım onu bu akşaaamm küplere bindi iyice![]()
aa ottomann sahıplerıne kadar saygının arkadasları hepsı haha aynen ben sevemıyorum orayı bır turlu yarecısteyım ben genelde net orası
ama yalıda guzel tabı sıesta falansa otto daha ıyı suan kı fenomenlerden ıyı yapmıssınız
![]()
aynen canım daha ıyı olur :) hem ordakı askerler falanda yer ne guzel
poooof benim gibi polyanna yı bile isyana bağlattı bu geceee![]()
Haklısınız kızlar öyle yapıcam bu hafta zor gecicek bana insanlara Hayır diyemiyorum gıcık oluyorum bu huyuma
Bu kadar olur, önce recisteydik sonra değişiklik olsun diye kalktık gittik ottoyaben lisedeyken çok takılırdım ya siestaya , hey gidi günler hey
![]()
tabi canım kaç yıllık sevgilin sen huyunu suyunu öğrenmişsin artık..
Yine de sevgilim beni merak etmiş diye sevinse ya bu çocuk
Aradın diye teşekkür etmesi lazım, teşekkür..
Kızlar is degisikligi yapmak zorundayım patronlarımı çookk seviyorumm ama mecburumm
Hosbuldummm :)
He eveeet doğum gününde gönderdiğimde çok sevinmiş hepsi deli gibi yemişler hem o zaman fazla vaktim yoktu sadece poğaça ve kurabiye yapabilmiştim şimcik evde olcam annemde var sarmalar börekler oh oh![]()
hahaha ay evet ya cok guzeldıde o donemler guzeldı sanırım sımdı ıste hep lıselıler var ya cocuk cafesı gıbı oldu ondan tabı bız o donemlerdeyken guzel gelıyodu hahaharecıs ben severım ya hos yanı hep koseye gecerım prız var orda hahaha
![]()
Haklısınız kızlar öyle yapıcam bu hafta zor gecicek bana insanlara Hayır diyemiyorum gıcık oluyorum bu huyuma
canım kaldı 3 ayın hıc takma yanı yapcak bısey yok senın kı bu konuda boyle bız bıle alıstık artık farkındaysan onceden aa falan kızıp tepkı verıyorduk artık vermıyoruz sende bu sekılde goturceksın kendını yıpratma yanı
Maaş ve Sigorta sorunu yüzünden canım. Sigorta yapmıyor en önemlisi sigorta benim için. Ve suan bi teklif geldi aldigim maaştan daha yuksek ve Sigortali bir iş.. Patronlarim ablalarim gibii cook seviyorum bugün söyledim ağladı gözümün önünde![]()
bencede valla onlara en buyuk hedıye olur senınkınede tabıkıde :) sen gene ozel bıseyler daha koyarsın tabı :)
Evet ya tüm kk yı alıştırdım hahah
İşte huyu bu değiştiremiyooozz geçecek 3 ay da bu şekilde maleseff
Annesi de çok kızıyo aramadığı için hep sizinle mi uğraşçam diyo bize ya![]()
hayırla alakası yok bu iş sonucta sen orda çalışıyorsun emeğinin karşılığı yok ama sadeec seni sevip güler yüzle olmaz ki
Cnm yanlis anlama madem cok uzulduler neden sigorta yapmiyorlar?sigortasiz calistirmak ztn yasak birsey.daha iyi bi teklif var karsnda.ayrilmani istemeseler aigrtada yapabilirler maasinada zamda yapabilirler onlarn elinde.hakkinda hayirlisi olsun.sigorta ck onemli tabiki
Yer yoktu biz kapının ağzındaydık bildiğin ya gelen geçen çantalara çarpıyo falan![]()