93/3 asker yolu bekleyenler

Ay çok heycanlı oluyo ama bağıra bğıra böyle o bide kazanamıcağmı bildiğinden anahtrını koyardı ortaya

Ben hayatta iddalı oyun oynamam korayla Bni gıcık etcek bşy ister kazanırsa ki kazanır ztn snra deli olurum
Yazın hırs yaptm kaz kez yazlıkta tavla oynattım kazanmak için en son gidecegi günde oynamştık bilerek yenilmşti snradan itiraf etti bide ama bn okdr sevindm ki sonunda ya oh be fln diye evin içinde gezindim yani

İnsallah istedign gbi uygun seyler bulabilirsin.shoe tek ten begenebildinmi birsey?

ya beğendim kübra ama önce bir gezip beğendiğim modele benzer ayakkabıyı ayağımda göreyim, fiyat shoe tekte daha uygunsa o zaman oradan alırım dedim.
beğendiğim model çizmeden daha önce hiç denemedim çünkü
nasıl durur ayağımda bilmiyorum

Yok bee çok eğlenceli oluyo onlarla oyun oynaması bazen bende hırs yapıyorum kağıt oynarken filan kazanınca dahada hırslanıyo izlemesi çok zevkli oluyo

Yok bee çok eğlenceli oluyo onlarla oyun oynaması bazen bende hırs yapıyorum kağıt oynarken filan kazanınca dahada hırslanıyo izlemesi çok zevkli oluyo

Zevkli aslında ama yazık ya düşününce acıdım haline kazanıcam diye günde 5 kez tavla oynatıyodm cocuga Kazanamıyodum tabi

Bn shoe tek te aylardr zimbalı botu yakalamaya calisiyorm.bn maası aldığmda hep stoklar tükeniyo.insallah yakalayıp alabilcem:)tabi cnm once bi dolas fiyatlara bak.olmadi en son care bakarsn ordan aklinda olr en azndan artk o site:)

ben o kazanınca ağlıyorum,
ama bilerek yenilince de beni kandırmak için yapıyosun diye ağlıyorum..

bi oyun var TRIVIAL PURSUIT diye bilgi yarışması.
Aldığımızdan beri her oynayışında kazanıyor adam ya
o kadar da hava yapmıştım ben seni bilgimle döverim diye!

Havalara girmemek lazm sonu kötü oluyo
Valla ben sıkıyorum kendimi üzülpte yenilmesin bana diye kavga ediyorum bide acıma bana gerçekci oyna diye

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 29 . ARALIK. 2013 :92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... seros08 ... 110

... ezgisaygin ... 119

... yuppisi ... 128

... Snt55 ... 148

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... apple2 ... 208

... KUBB88 ... 208

... zeytinagaci ... 211

... Kanaryam35 ... 227

... KorEc ... 228

... blss ... 228

... mystery123 ... 229

... yunay ... 229

... ARAZIM ... 231

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... hilal1108 ... 309

... tuqbaCadi ... 309

... dilanumut ... 313

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Bugün de erken attırıyorum şafakları KorEc hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…