- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #14.141
Günaydın serapcmöm bende has torunlarn topiğinde takılıyrm hahabizim eski topic gibi aynı ya maşallah...
Büyük birliklerde ceza oranı yüksek tabibelki net cafede sıra vardır girememiştir :/
Edoşş bende hep burdayımAksine büyük değil küçük canıım ya netcafe değil telefon kullanmıyo ya askeriyeede çarşıda kullanıyo teli kapalı yani çıkamadı
küçükse nedençarşı kitliyorlar kikarakol tarzı yerlerde çarşı kitlenmio büyük bir şey yoksa yani...neyse cnm demekki çıkamamış haftaya artık:26:
Denetim var da sporu yapamayınca canııımm
Çıktı çıktı 2 den 3,5 a kadar gitti şimdi dee
Ohh sonunda da denetim tarihleri belli olmuş 15 Ocak kesin o yüzden spor yoğunlaştırılmış artık bitsin de kurtulsun ya 3 oldu ertelniyo
Heyooo yılbaşına 2 gün kaldı yeni yıla giriyoruz hu hu
denetimler sıkı oluyor tabi cnm
ama çıkmış ynede olsn görmüşsnn
Eveeet gitsin artık şu uğursuz 2013
Vallahi ya gittiğinden beri bi denetim telaşı artık bitsin yani yiteeeeeeerr
Göremedim ama sesini duydum yeter yani o da
Eveeet gitsin artık şu uğursuz 2013
Emrenin kafasına mazeret iznini soktum.:)bi araştırıyım dedi.martta kuzeni evlenicek.dugun icn kullanabilirmi ogrencek.bi umut iste belki gelirde gorurum iyice kafayi yemeden
Emrenin kafasına mazeret iznini soktum.:)bi araştırıyım dedi.martta kuzeni evlenicek.dugun icn kullanabilirmi ogrencek.bi umut iste belki gelirde gorurum iyice kafayi yemeden
Gezi parkı küpen süpermş
Montunda bnce tam istedigin gibi olmş güle güle kullan Handecim
Alışveriş iyi gelmştr brz değişiklk iyidir
offf hem de nasıl ecee..
bi de her yerde indirim falan..
çok güzel şeyler vardı da, iş yerinde arkadaşlarla da çekiliş yaptık, hediyeleri alınca elim kolum doldu çok da bakamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?