93/3 asker yolu bekleyenler

çok giremedim, eski sayfalara da bakamadım, sen ne yptın bugün?
kursun ne zaman bitecekti?

Bende bugün pek giremedm topige ztn ya
Kurstu kardesimin dogum günüydü derken akşam oldu ztn 3 gündür kardesimin dogum gününü kutluyorz
Kursumda şubat sonu gibi bitcek sanırm hiç belli degl :26:

ben de bugün boynerden bişey aldım arkadaşa. o kadar güzel bi paket yaptılar ki üstüne de yılbaşı süsü taktılar çam ağacı toplar kozalak falan
paketini vermesem mi ki diye düşünüyorum. paketi hediyeden daha güzelll

Hoşgeldiiiinnn
Dagıtım iznindeydnz siz dimi ya yanlş hatrlamıyorm :26:
Gönderdin mi neler yaptınz

iyiyiz tuğba, sen nasılsın ? nasıl geçti haftasonun?

Hosbldm cnm .eVT ttlm cuma gönderdm Karsa gtti sevgilim telfnda götrdü bgn aradı sbh msjlstk braz ocagn 5inden şubat 28e kadr dağa götrcklerms zpt sürücüsü eğtm vercklerms cok korktum yaa telfn serbst dedi ama korkyrm ttlm yaa

sagl cnm iyi olmya çalsyoz işte 1 hafta çok güzl gecti hergün gördüm nerdyse ama gitti işte yine ama bu sefer ilki gibi olmdı daha dayklı gördm kndimi haklymıssınız

canım Allah kavuştursun....
ilk defa gibi olmuyor daha çabuk toparlanıyorsun... ama özlem yine var tabiki....

telefon serbestse korkma ya, ilk bi kaç gün zorlanır sonra oraya da alışır, şimdiden onu düşünme

sğl ttlm.. özlem fena koyuyo zatn yaa. telefn serbst dedi ama bi kaç ustalar gıcklk yapıyomus gtmelerine az kalms onlr gdnce rahtlcaz dedi dağ işi beni korktyo yemeği soğuğu ooo bi sürü şey

O kozalakları sök al ya olmasada olur

sğl ttlm.. özlem fena koyuyo zatn yaa. telefn serbst dedi ama bi kaç ustalar gıcklk yapıyomus gtmelerine az kalms onlr gdnce rahtlcaz dedi dağ işi beni korktyo yemeği soğuğu ooo bi sürü şey

evet ya soğuktur oralar çok..
ama ona göre kamuflaj falan verirler..

zaten son günleri kalmış olanlarda var öyle bi sorun, ama onlar gidince rahatlar askerin

evet ya soğuktur oralar çok..
ama ona göre kamuflaj falan verirler..

zaten son günleri kalmış olanlarda var öyle bi sorun, ama onlar gidince rahatlar askerin

inş cnm oda öyle söledi :) sizn şafklar ne güzl maşallh yaa :) bzmde azkldı bi 300ü insek iyi moral olcak :)

Yemegi soguyo rahat edemiyo kısımlarına takılırsan işin zor yani bizimki 2 aydır ac geziyo yemekleri kötü diye
Üst devreler hep gıcık olurlar yeni gelenlere ama gittiklerinde baya rahat eder ki tel serbestmş yani daha ne olsn en azından haber alabilceksn

Ooo sende uzağa göndermişsiin.. Allah kavuştursun canım..

kız yemgi soğuyo demyom yemeği, soğuğu hani bi sürü şey gibisinden yazdım :) soğk da olsa yesinde problem değil :)

eVT cnm o ynden raht gibiyz bgn kndi telfnndan aradı bni sbh uyndırdı nöbet yerlrnde taklyoz dedi snra msjlstk iyiydi
baklm o dağ dedkleri yer nasl artk blmym orda nasl olcak tel kullnblcekmi görcez artk

Kars gercekten soguk olur ama bi yolunu bulurlar inş ısınmak için Teli şarj içinde araçlarda şark kitleri oluyomş ordan yaparlar sanırım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…