93/3 asker yolu bekleyenler

ayyyy yok 4 sene çektim dahada bi gün bile çekemem saol canım Sana kolay gelsin walla ama zamanın cabuk geciyodur anlamıyosundur nasıl gectigini bnce o yönden cok iyi

Tek iyi yanı o canım zaten. Yoksa çekilecek çile değil yani benimki o yol falan.

Valla canım iş güç meseleleri için mecbur çekiyoruz yani ne yapalım.

olsun bebegım bı bakcaksın kıs bıtmısss anlamıcaksın zaman nasıl gecmıs okul ev derken

Aynen ya annem olunca annem nasıl olsa gerisini yapar diyip baştan savma yapıyorm bnde Oda biliyo bunu ben olmasam siz napcaksınız acaba evi çöp eve çevirrsinz diyo

ayyyy yok 4 sene çektim dahada bi gün bile çekemem saol canım Sana kolay gelsin walla ama zamanın cabuk geciyodur anlamıyosundur nasıl gectigini bnce o yönden cok iyi

Bir de benim bölüm ingilizce. Blok dersleri yiyince cızırtılar çıkıyor artık bizden, error veriyoruz bildiğin Valla canım bir senesini çekmeme rağmen bir 4 sene daha mevcut bende hala
Tek artısı o zaten, zamana odaklanamamak

olsun bebegım bı bakcaksın kıs bıtmısss anlamıcaksın zaman nasıl gecmıs okul ev derken

İnşallah canım yaa. Bizimki de yakınmaya başladı zaten bu aralar neden bilmiyorum, tam benim zamana odaklanamıyorum dediğim sıralarda onun canının sıkılması üzdü beni de tekrardan :2:

Hangi bölümde okuyosun ? İngilizce olması cidden bayılmalık bşy olmş hak veriyorum sna

Dimii canım yapıcak bişi yok

Aynen tatlım. Bir de ben ileride yapacağım her şeyde mesela iş ya da pek tarzım olmasa da evlilik te falan her şeyimi kendim yapmak isteyen bir insanım. Hani iş sahibi olduktan sonra ailemin bir şeylerimi karşılamasını istemiyorum. O yüzden daha öğrencilik hayatından bile kenara üç beş bir şeyler atsam hayallerimi ancak gerçekleştiririm yani

Ekonomi canım. Hiç sorma yaa lisede tarih dersinden nefret eden ben, şimdi o ders bari Türkçe diye ayaklarım totoma vura vura gidiyorum sınıfa

Owww ekonomide zordur ya allah kolaylık versin Ama şöyle düşün diline yararı büyük olcak unv bittiginde artısını görceksin
Bende matematik bölümü okudum az cok zorlugunu bilirim ah ah

ayy umarım gerçekleştirisin hepsini canım mantıklı bi düşünce her şeyide onlara bırakmamak gerekiyo. Zaten onlara bıraktığın zaman senin her istediğin olmuyo. En iyisi kendin yapmak.

ayy umarım gerçekleştirisin hepsini canım mantıklı bi düşünce her şeyide onlara bırakmamak gerekiyo. Zaten onlara bıraktığın zaman senin her istediğin olmuyo. En iyisi kendin yapmak.

Aynen öyle canım. En yakın örnek mesela kuzenim evlendi benim haziran ayında. İşte haliyle çeyiz falan olayına girdiler. Kız bir ütü beğendi hani bu kazanlı falan olanlarından az çok biliyorsunuzdur belki, mübarek bir çamaşır makinesi fiyatıydı. Ee alabildi mi dersen alamadı yani o kadar masrafın üstüne diyebilir mi ben 800 küsur liraya ütü istiyorum diye

E yani herşeyn iyisi olsun istiyo insan. Ailende biyere kadar karşılayabilir ve onlardan biyere kadar isteyebilrsin. En iyisi kendi çabalarınla almak

Ya ztn herşeyin istedign gibi olması anca hem senn hemde ailenin destegi olunca oluyo.Yoksa sadce senn desteginle yada sadece ailenin destegiyle hiç bşy tam olmuyo birikim şart iyi düşünmşsn canım.Bi bakmşsn askerin gelene kadar düğün parasını biriktirmşsn

ılk zor gelıyo askerlık ılk hafta falan sonra alısıyo gıbı oluyorlar sonra sıkılıyorlar falan alıscaklar merak etme bebegım saygında bana dıyo bazen dıyo burda dogmusum gıbı gelıyo cok garıp falan

E yani herşeyn iyisi olsun istiyo insan. Ailende biyere kadar karşılayabilir ve onlardan biyere kadar isteyebilrsin. En iyisi kendi çabalarınla almak

Aynen öyle canım

Tarih derside ingilizce degl diye bile olsa cekilmez yahu

Valla o ingilizce derslerin arasından nasıl çekiliyo bir bilsen

Yok be canım evlilik meselesi benim pek tarzım değil gibi Hem sevgilin var hem de asker yolunu bekliyosun onun demeyin sakın sizde ama

İnşallah canım yaa o mesele baya canımı sıktı hani kafası başka yerde konuşurken dalgın böyle saçma tepkiler veriyo falan

Yok be canım evlilik meselesi benim pek tarzım değil gibi Hem sevgilin var hem de asker yolunu bekliyosun onun demeyin sakın sizde ama

Hmmm ilginç Evlenmeyip napcaksın bnde mesela 26 yaşımdan önce evlenmem önce iş güç kariyer diyorum ama sen hiç evlenmem gibi bşy diyosun

Benimki de geçenlerde telefonda isyan ediyordu nefret ediyorum brdan bi bitsin silcem haritadan adı bile geçmicek kurtulmak istiyorum burdan diye. Nobetleri ağırlaşınca sabrı kalmıyo bazen her şey bi cinnete bakar filan moduna girdi mnyak Bugün konusuyoruz gayet neseli tek nöbet yazmıslar özledim filan dedi bende dedm ama yapcak bişi yok var aslında dedi neymis o dedim firar demesin mi sakın diyorum bıdı bıdıya baslıyorum ben tabi sonra saka saka dedi bian gerçekten firar etmeyi düşünüyo sandım o kadar isyandan sonra

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…