93/3 asker yolu bekleyenler

evet bazen oyle oluyorlar saygın dalga gecıyo bazen napıyosun dıyorum sey dıyo ıyı napıyım parıs sokaklarında gezıyorum bılmemne hhahaha salak salak konusuyo boyle dıyom kafayımı yedın askım evet askım nobet tutmaktan artık beynım erorr verıyo sen napıyon dıyo dızı ızlıyom anlatma kıskanıyom dıyo bazen onu bıle hahaha

hahaha aynnenn saygında dyo bazen ayy soyle bı fırar etsem gezsem tozsam bende hemen bak eger kı uzar cezalı bısey olursa valla son zamanlarında arayıp sormam kendı kendıne cezanı cekersın dıyorum aaa olmaz oyle tmm o zaman dıyo sapsal

durum bizde de aynı :)
Bayramda gelince ayvalıkta bi yazlıkta kalıcaz bir kaç gün.
eşim de diyor ki, hiç dönmeyelim orada saklanalım
kıyamam hayal dünyası işte...

durum bizde de aynı :)
Bayramda gelince ayvalıkta bi yazlıkta kalıcaz bir kaç gün.
eşim de diyor ki, hiç dönmeyelim orada saklanalım
kıyamam hayal dünyası işte...

Hepimizin amacı o walalhi yaa belki yıl sonuna kısalır şu askerlik 12 ay olsa bile kabulüm yemin ederim ya 3 ay 3 aydır :))

İzinemi gelicek bayramda kısmet olursa

geçmiş olsun canım ya
valla vitamin hapı falan kullan vücut direncini arttırır.
ben 3 gündür Pharmaton içiyorum.
sanırım işe yaramaya başladı.
bak gelmelerine az kaldı hasta olma sakın :)

aynen canım ya artık kendimize gelmemiz lazım bi şekilde
ama ben hergun halsız geziyorum surekli dusuncelerden oluyor sanırım
geldiklerinde syle sapasaglam oluruz insallah

gunaydınn
konustum canım iyiymis baya konustuk
sende ne var ne yok

Bende iyiyim aynı yani bi değişiklik yok.Dün sabh konustuk bizde.Bugün intikale gidicez bi gece kalıcaz dagda dedi bakalm aradıgında öğrencem nolmş nasılmş diye

alısmıstırlar canım ya bi şekilde yasadıkları yere uyum saglamıslardır dert etme
onlar allahın izniyle sag saglım yapıp gelecekler artık kendimizi
buna odaklayalım

Ya ztn bn böyle diyince bnmki şey diyo yok ya burası tam bna göre en azından boş durmuyoruz zaman böyle geciyo yoksa hiç gecmez diyo

Ya ztn bn böyle diyince bnmki şey diyo yok ya burası tam bna göre en azından boş durmuyoruz zaman böyle geciyo yoksa hiç gecmez diyo

benimkide biz askerlik yapmaya geldik askere gittik demeye degil dıyo valla hallerinden
memnunlar konusurken cok tek iyi olsunlarda gerisi muhim degil vallacanım

benimkide biz askerlik yapmaya geldik askere gittik demeye degil dıyo valla hallerinden
memnunlar konusurken cok tek iyi olsunlarda gerisi muhim degil vallacanım

Evet aynen iyi olsunlar ztn başka bşy istemiyoruz.O memnun olunca bnde cok fazla evham yapmıyorm yoksa dahada huzursuz telaşlı olurdum Bi yandanda diyorum ki belkide bn huzursuz olmiyim diye böyle diyo ama bilemiyorm işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…