- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #1.421
Aynen öyle canım
Valla o ingilizce derslerin arasından nasıl çekiliyo bir bilsen
Yok be canım evlilik meselesi benim pek tarzım değil gibiHem sevgilin var hem de asker yolunu bekliyosun onun demeyin sakın sizde ama
İnşallah canım yaa o mesele baya canımı sıktı hani kafası başka yerde konuşurken dalgın böyle saçma tepkiler veriyo falan
Benimki de geçenlerde telefonda isyan ediyordu nefret ediyorum brdan bi bitsin silcem haritadan adı bile geçmicek kurtulmak istiyorum burdan diye. Nobetleri ağırlaşınca sabrı kalmıyo bazen her şey bi cinnete bakar filan moduna girdi mnyakBugün konusuyoruz gayet neseli tek nöbet yazmıslar özledim filan dedi bende dedm ama yapcak bişi yok var aslında dedi neymis o dedim firar demesin mi sakın diyorum bıdı bıdıya baslıyorum ben tabi sonra saka saka dedi bian gerçekten firar etmeyi düşünüyo sandım o kadar isyandan sonra
durum bizde de aynı :)
Bayramda gelince ayvalıkta bi yazlıkta kalıcaz bir kaç gün.
eşim de diyor ki, hiç dönmeyelim orada saklanalım
kıyamam hayal dünyası işte...
Günaydın kızlar, dağıtım yerleriniz belli oldumu??
geçmiş olsun canım ya
valla vitamin hapı falan kullan vücut direncini arttırır.
ben 3 gündür Pharmaton içiyorum.
sanırım işe yaramaya başladı.
bak gelmelerine az kaldı hasta olma sakın :)
gunaydın kızlarrr
Günaydın canım
Nasılsın konusabildin mi eşinle
hahaha aynnenn saygında dyo bazen ayy soyle bı fırar etsem gezsem tozsam bende hemen bak eger kı uzar cezalı bısey olursa valla son zamanlarında arayıp sormam kendı kendıne cezanı cekersın dıyorum aaa olmaz oyle tmm o zaman dıyo sapsal
gunaydınn
konustum canım iyiymis baya konustuk
sende ne var ne yok
Bende iyiyim aynı yani bi değişiklik yok.Dün sabh konustuk bizde.Bugün intikale gidicez bi gece kalıcaz dagda dedi bakalm aradıgında öğrencem nolmş nasılmş diye
aynı kız valla benimkide donmusturler coktan ararlar bugun
konusuruz
Evette yorgunluktan bitmşlerdir kesin.Geceleri cok soguk oluyo naptılar acaba :26:
alısmıstırlar canım ya bi şekilde yasadıkları yere uyum saglamıslardır dert etme
onlar allahın izniyle sag saglım yapıp gelecekler artık kendimizi
buna odaklayalım
Ya ztn bn böyle diyince bnmki şey diyo yok ya burası tam bna göre en azından boş durmuyoruz zaman böyle geciyo yoksa hiç gecmez diyo
benimkide biz askerlik yapmaya geldik askere gittik demeye degil dıyo valla hallerinden
memnunlar konusurken cok tek iyi olsunlarda gerisi muhim degil vallacanım
Hepimizin amacı o walalhi yaabelki yıl sonuna kısalır şu askerlik 12 ay olsa bile kabulüm yemin ederim ya 3 ay 3 aydır :))
İzinemi gelicek bayramda kısmet olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?