• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

Ben yatiyim artk gec oldu :18:
Herkese iyi geceler yrında yeni yıla gircez gelemeyen olursa şimdiden herkesin yeni yılı kutlu olsn :16:

Ben yatiyim artk gec oldu :18:
Herkese iyi geceler yrında yeni yıla gircez gelemeyen olursa şimdiden herkesin yeni yılı kutlu olsn :16:

O kadar yeni mi ya sizinkilerin ustaya gidişi, ben daha çok oluyor sanıyordum :26: Allah dağına göre kar veriyor canım normalde insan dayanamaz da işte askerlik oldu mu dayanıyorsun, buradayken 2 gün buluşamasak birbirimizi yerdik özlemekten, şimdi 72 gün diyorum kaldı ki bizim topikte 5-6 aydır görmeyen arkadaşlar da var :14: Aynen hayatım her şeyimi ayarladım ya şimdi bir aksilik çıkmasa olmazdı zaten, umarım yaa ben de çok istiyorum gidebilmeyi, sağ ol canım benim :54:

evet canım daha yeni gitti. burdayken hergün görüşülmese bile çağırdığında gelebilme ihtimali yada telefonu aradığında rahatlıkla konuşabilme ihtimali bile yetiyodu bize. dediğim gibi benim daha 1 hafta olmadı ama gidişi çok uzun zaman olmuş gibi geliyo sen 5-6 aydan bahsediyosun off off.:26:
3 yıldır ilk defa bu askerlik sayesinde ayrı kaldık çok şey öğreticek askerlik bizlere...

evet canım daha yeni gitti. burdayken hergün görüşülmese bile çağırdığında gelebilme ihtimali yada telefonu aradığında rahatlıkla konuşabilme ihtimali bile yetiyodu bize. dediğim gibi benim daha 1 hafta olmadı ama gidişi çok uzun zaman olmuş gibi geliyo sen 5-6 aydan bahsediyosun off off.:26:
3 yıldır ilk defa bu askerlik sayesinde ayrı kaldık çok şey öğreticek askerlik bizlere...

Sabretmeyi, alttan almayı, meraktan sancılar içinde kıvranmayı, hareketli bir şarkıda bile ağlamayı, duygusallıkta zirve yapmayı, değerini anlamayı ... Ve sayamadığım daha nicesi. Öğrenecek çok şeyimiz var bence :14:

Sabretmeyi, alttan almayı, meraktan sancılar içinde kıvranmayı, hareketli bir şarkıda bile ağlamayı, duygusallıkta zirve yapmayı, değerini anlamayı ... Ve sayamadığım daha nicesi. Öğrenecek çok şeyimiz var bence :14:

tabiki bunlar için en başta sabretmeyi öğrenicez.

güzel muhabbetiniz için teşekkürler tekrar tanştığıma çok memnun oldum ben çıkıyorum iyi geceler :17::17:

[h=5]
En çok bana sarılışını özlüyorum onun.
Sarıldı mı sımsıkı sarılırdı hiç unutmuyorum.
Hayır ! Eksik söyledim ;
O bana sadece sarılmıyordu ;
Her sarılışında bir yaramın üstünü örtüyordu ...
[/h]

Günaydınlarrrrr canlarımmm kavusma yılına geciyoruz bu geceeee sonunda bizlerin yılı geldi cattııı:21: guzel gunler dilerim herkeselereeee:16:

O gelmeyecekti Kübi yaa ben gidecektim, daha izin için erken diye düşünüyoruz ikimiz de, şimdilik ortak fikrimiz onun mayısta kullanmasından yana ya bakalım.
:26:

Dogru dusunmussunuz izn icn erken.snradan izin bitince zor olr.iznin oldugunu bilmek en azindan cok zorlandimi kullanabilecegini bilmesi bile moral bence.

Canım lafa daldım ama benim askerim de izinlerin kısaldıgını söyledi. Şimdi biz izin kullanacağız normalde 10 gun falan olacaktı izin ama 7+3 vermısler 12 gun olacak dedı bir de biz dagıtım da 10 gun kullanmıstık. Benımkınden once ızın alan arkadasına ise toplam 14 gununu de vermısler yani izinler kesin olarak 24 gun olmus. Benimkinin abisinin nişanı var sanırım o yüzden +3 yol izni mi oluyor mazeret izni mi oluyor anlamadım da öyle bitecek bizim izin de.:44:

Ohh hosgeldinnn valla aydinlattin bizi ben uyuya kalmisim ama gec gordum yazdgini:)emreninde arkadasina 14gun izn vermisler.7yol izni kullandik bz.14gun iznimiz kaldi.+3gunde mazeret iznimiz var o zmn.toplam mazeretle 17gun iznimiz var o zmn .peki birsey soracagim 3gun mazeret iznini kullanmazsa 3gun erken gelis sagliyo dmi ?

$happy_new_year-1567966.webp

mutlu yıllar hepimize :21:

Dogru dusunmussunuz izn icn erken.snradan izin bitince zor olr.iznin oldugunu bilmek en azindan cok zorlandimi kullanabilecegini bilmesi bile moral bence.

Aynen öyle Kübicim yaa, hatta bana kalsa o hiç izin kullanmasın dicem ama bu durumda da benim sık sık gitmem gerekiyor yani, hem ben gidemicem hem çocuğa mı gelme dicem , biraz saçma olur bu durum
:26: Doğuda olsak izin işini o da düşünmezdi sanıyorum ama malum Ankara'dayız işte biz :17:

Back
X