• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

Ztn bi cogundan bnm haberim yok :1: Heves ediyo alıyo annem napiyim almada diyemiyorm alsın koysn işte annem mutfak eştalarına bayılıyo cünkü kendisinin fazlasıyla oldugu için artk bna alıyo :1:

Ohhh ne guzel iste guzel saglam ceyiz cikacak snden:)birde kendinin ceyize basladigini dusunnn ohooo ck fzla olr:))

Son düzenleme:
Bende aynı senin gibi değişiklik düşünüyorm ama snra yok ya diyorm bi bulaşırsam sonu gelmez :1:
Arada gaza geliyorm snra duruluyorm bakalım nolck sonum :1: Ama ışıltı favorim yani güzel duruyo gercekten hemde dogal gibi eger iyi bi kuaför yaparsa tabi :34:
Gitcegim kuafore guveniyorm ama bakalim nasl bisi cikicak emanet edicem yani artk saclarimi:)emreye gecen saclarimlami oynasam renk degisikligimi yapsam ddm b askerdeyken niye yapiosn geldigmde yap dedi.meger istiyoms degistirmemi:)diplere dokunmadan bir degisiklik yapacagim o yzdn.haziran gbi yapiym diyorm kışın gerek yk.
Snde gelmesine yakin bi degisiklik yaptirabilirsn aslinda:))

döndüklerinde de böyle uyuycaklar di mi ilk zamanlar :)
oradaki alışkanlıkları devam eder bence bi süre

Hehe evet bencede.emre dagitim iznine geldimi erkenden uykusu geliyodu sabahta erken kalkiyodu.yat yat yat jandarma,kalk kalk kalk jandarma lafindan fenalik gelmisti bi ara ama smdi ozledm onu bile demesini:)

Ah canlarrr sormayın bi is yerine basladm 2 gun oldu adam manyaakkk. Baktim 40 yaşındaki elemanına gerizekalı falan diyo ben sustumm kadın ağzını açıp bişey demiyor bana demek düşmez ama bu sefer bana satasti hemde görüşmede öyle biri değildi kendisi zaten teklif etti işi bana. Yok neden oyle duruyomusum duruş seklimde ayaktayim duvara yaslandm bilekligimi takıyorum.. pardon? Dedim neden oyle duruyosun diyorum dedii. Canim istiyo da hayirdir istediğim gibi dururum dedim senin maasini ben veriyorum dedii şok oldum ya daha 2 gun oldu başlayalı aldim cantami montumu suan burda soyleyemeyecegim bişey dedim senin parana..... senn kendini ne saniosun bide sana satış yapip para kazandiricam gerizekalı dedim ciktim geldm evime

Aaaa yok artik.ay cok iyi yapmissin agzina saglik.cikip gitmeklede iyi yapmissin.manyak o heralde yani sorunlari falan var.aaa sasirdim ruh hastasiymis o ya

[h=5]
En çok bana sarılışını özlüyorum onun.
Sarıldı mı sımsıkı sarılırdı hiç unutmuyorum.
Hayır ! Eksik söyledim ;
O bana sadece sarılmıyordu ;
Her sarılışında bir yaramın üstünü örtüyordu ...
[/h]

Ayy bn bnu suan otobuste okuyorm elimle agzimi kapadim kafami egdim gozlerimin doldugunu goren olmasn diye.naptn snnnnn:/

Son düzenleme:

Aynen öyle Kübicim yaa, hatta bana kalsa o hiç izin kullanmasın dicem ama bu durumda da benim sık sık gitmem gerekiyor yani, hem ben gidemicem hem çocuğa mı gelme dicem , biraz saçma olur bu durum
:26: Doğuda olsak izin işini o da düşünmezdi sanıyorum ama malum Ankara'dayız işte biz :17:

Bz izn kullanmadan bitircez de nasl btrcez hic blmiyorm.o yzdn mazeret iznini sokuyorm kafasina:)gidip gorme sansimda yk tek basima.yanimda baskasida olsa izn vermedi ztn.siz kullanin ya ama kullanmasanizda erken gelir tabi:))

Back
X