93/3 asker yolu bekleyenler

Yeni yılın ilk gununden herkese tunaydinn dun ben de sevdicegim arayana kadar huzunluydum neyse ki aradi konustuk Rabbim bir daha kimseye boyle ayrilik yasatmasin hepimiz icin son olsun bu ayrilik insallah 2014 u getirdik siradaki hedef askerligi bitirmek hadi bakalim herkese mutlu gunler dilerimm

İyi dileklerin için çok teşekkürler Gülşahcığım, inşallah tek temennimiz o zaten

Askerliğe dair stresler sıkıntılar işte, mehtabın yatması falan. Bir de okulda sınav dönemi artık onlar falan da bir hayli sıktı

Opte basina koy yavrum ya onlari
Bende hem okul,askerlik,hasret ,evdeki stres,aileme ozlem,haksiz yere yediklerim
Allah ahimi herkesten cikarsin canim sikildi yazarkende stres oldum ya

Ay ck iyi olms 12gunun evde yapilmasi resmen sacmalikmis.iste bir kez daha askerlikte mantik yok dedirten haber

Opte basina koy yavrum ya onlari
Bende hem okul,askerlik,hasret ,evdeki stres,aileme ozlem,haksiz yere yediklerim
Allah ahimi herkesten cikarsin canim sikildi yazarkende stres oldum ya

Güliii nasılsın bayadır yoktun gecen gün baya adın gecti topicte nerde güli diye :26:

Bizde gorelim o gunleri insallahhh

Güliii nasılsın bayadır yoktun gecen gün baya adın gecti topicte nerde güli diye :26:

Belki olmusturde dertlerinden kurtulmustur diyemi canim
Allahin zoruna gitmesin isyanlardayim bicak kemige dayandi
Hastalik sahibi ettiler beni kahreysin canm sikkin
Sende ne var ne yok bosver beni

Belki olmusturde dertlerinden kurtulmustur diyemi canim
Allahin zoruna gitmesin isyanlardayim bicak kemige dayandi
Hastalik sahibi ettiler beni kahreysin canm sikkin
Sende ne var ne yok bosver beni

Yok canım allah korusun ne ölmesi daha yaşicak cok güzel günlerin var eşinle
Azcık daha dişini sık sonu güzel olck senn için inş merak etme :26:
Bende iyiym bildigin gibi normal herşey düzenli gidiyo

Askere gtmeden istiyodum gercekten ama smdi acelesi yok istediginde etsin ustune dusemem diyorm:)bnu emreyede ima ettim bozuldu:)aman o istesin birazda:)

Erkekleri evlilik konusunda sıkıştırmamak lazm kendisi düşünsün aynen üstüne düştükce kaçarlar snra

Askere gtmeden istiyodum gercekten ama smdi acelesi yok istediginde etsin ustune dusemem diyorm:)bnu emreyede ima ettim bozuldu:)aman o istesin birazda:)

Aynen yaa bir garipler o konuda, teklif yok ortada ama şu tarihte evlencez bu tarihte evlencez diye bir de tarih söylüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…