93/3 asker yolu bekleyenler

selam kızlar umarım herkesin yeni yıla girişi çok güzel olmuştur hepinizin yeni yılı kutlu olsunn bu aradaa

Teşekkr ederz sennde yeni yılın kutlu olsn sevdicegini sana getrsin
Nasılsın mehtaba kac kaldı

Teşekkr ederz sennde yeni yılın kutlu olsn sevdicegini sana getrsin
Nasılsın mehtaba kac kaldı

aminnn bebeğim sanada sevdiceğini getirsin
çok iyiyim çok şükür sende iyisindir umarım ..
heyecan sardı her yanımı 2 gün sonra yanımda inşallah Cuma günüüüü
dün beni çook mutlu etti kargo geldiii süprizz oldu
Allah sizede nasip etsin bu heyecanları.
nasıl geçti gecen konuştunmu yarin ile?

nasılsın ne yapıyorsun nasıl geçti gecen bakimm

Gecem biraz duygu yüklü geçti yaa, gece 12 den sonra sevdiceğim de arayıp biraz duygusal konuşunca zorladı tabi. Ama her şeye rağmen bu yıl bitti, yeni yıl bana sevdiğimi getirecek diye teselli olmaya çalışıyorum işte. Senin nasıldı, yaptınız mı yurtta parti

Size selamlarımı sunup kaçış yapıyorumm zor bir osmanlı tarihi sınavı beni bekliyor artıı cuma günü de iki adet sınavım var

Sana kolay gelsin yaa, sendeki azimden de allah bana da versin valla

Vallahi kolay değil biliyorsun ama mecbuuuuuuurr
Aslında çalışmasak ta her türlü geçeriz ama ben ortalama peşindeyim yüksek lisans düşünüyorum ondan ötürü ortalamamı düşürmemem lazım Sende çalış artıık ne zaman sınavın

inşallah öyle olacak canım hepimiz için güzel bir sene olur inşallahhhh konuşmanıza sevindim kuzumm:)
bizde yemek yedik 10da yurda girdik hopla zıpla dur işte :)
ama asıl beni mutlu eden ne oldu tam saat 22.00da Umut ile konuşuyorduk burada kargolar gece anons ediliyor oda arkdşmda bir umut açmış diyor belki kazma sevgilim birşey yollamıştır birden benim adım okundu Umutta telde git al bakalım dedi
Eki Görüntüle 916008
birde not yazmış cuma görüşürüzzz diye nasıl duygulandım mutlu oldum güzeldi yani size anlatmak istedim hemen :) cumartesi çarşıya çıkınca vermiş kargoya :)

Eklentiler

• $IMG_20131231_103519.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 26

Pazartesi başlıyor finaller bir de benim hafta sonu olan mehtap ihtimalini düşünürsek çok da vaktim kalmadı. Yarın falan da hazırlıkla geçicek çünkü. :18:

Vay bee düşünceli çocukmuş gerçekten helal olsun, sizin mehtap da çok yaklaşmış yahu. Kısmetse benim yola çıktığım gece sen yarine kavuşmuş olacaksın

Vay bee düşünceli çocukmuş gerçekten helal olsun, sizin mehtap da çok yaklaşmış yahu. Kısmetse benim yola çıktığım gece sen yarine kavuşmuş olacaksın

sağolsun öyledir canım da ben pek kıymet bilmiyorum o ayrı :)
inşallah bebeğim ben belki o zaman giremem büyük ihtimal şimdiden güzel zaman geçirmeniz dileği ile sağ salim gidersin inşallah kuzum..
sabaha sende askerinlesin inşallah.. ilaç gibi gelir sana

Teşekkür ediyorum tatlım, umarım bir aksiliğe kurban gitmeyiz ama yarın netleşecek gibi bakalım
:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…