- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #14.941
Merak etme topic bize emanet şafagıda bn attırr mıyım bilemiyorm ama olmadı erken attırırımŞimdiden iyi yolculuklar tatlım kendine dikkat et
Günaydın mı tünaaydın mı desem bilemediiiimm
Bugün gün benim içiiiin ççoook erken başladı dostlarsabahın 5 inde ders çalışmak için uyandığım ikisınavımda b....k gibi geçti hiç beklediğimiz gibi değildi sorular ama sağlık olsun ne diyeyim
iyisiyle kötüsüyle bir haftayı daha bitiridk şükürve gelsin yeni hafta son haftaaam tatile gidiyorum ve son 6 günüm 99 deemek için ve son 15 gün 3 ay için bütün güzellikler önümdee
Yarında çarşımız var az da olsa çıkar inş sevdiceğiiim15 Ocak gelsin geçsin şu denetim bitsin artııık o da rahat etsin bende Allahım ne çok konuştum beee
Sizler nasılsınız canlarııımmn
Çağlaaa gidiyorsuunnoh be şimdiden iyi yolculuklar o kısa süreyi de çok çok iyi değerlendir canikom
Ayyy kesinlesmissss kacirmisim ben o kısmı.ck sevindimm iyi yolculuklar cnmmm vakit gecmesin insallah yanyanayken siz:) guzel vakit gecirin:) iyi yolculuklar
Merhaba kızlarr ugrayamiyorum uzun zamandir. Ders çalışıyorum malum final haftasina girmiş bulunmaktayız. Umarım herkesler iyidir, ben de her şey yolunda cok şükür.Mehtabım da gün geçtikçe yaklaşıyor cok heyecanlıyım
mehtap 11
Merhaba kızlarr ugrayamiyorum uzun zamandir. Ders çalışıyorum malum final haftasina girmiş bulunmaktayız. Umarım herkesler iyidir, ben de her şey yolunda cok şükür.Mehtabım da gün geçtikçe yaklaşıyor cok heyecanlıyım
mehtap 11
Caglacim ve Ececim az kaldi canlarim ama bir heyecan sardi ki beni anlatamamsevdicegim geldiginde son iki sinavim kalmis oluyor son iki sinavimi fullerim sanirim o mutlulukla Caglacim senin mahtap nasildi cok iyi gelmistir eminim ki ve Ececim siz de durumlar nasil her sey yolundadir umarim
Caglacim ve Ececim az kaldi canlarim ama bir heyecan sardi ki beni anlatamamsevdicegim geldiginde son iki sinavim kalmis oluyor son iki sinavimi fullerim sanirim o mutlulukla Caglacim senin mahtap nasildi cok iyi gelmistir eminim ki ve Ececim siz de durumlar nasil her sey yolundadir umarim
İyi akşamlar kızlar dünden beri gelemiyorum ah şu sınavlaaar yaktı yıktı bizi vallahi
Neyse dün bahsetmiştim ya size çıkamadı diye akıllı kendisi değiştirmiş çarşı gününü pazar sabahtan çıkıyor diye ama yine yalan oldu az izin verdiler göremedim yine kızdım hemde oyun oynadı telinin şarzı bitti aksilikler aksilikler aksilikleer sadece 10 15 dk telfn konuşabildik hepsi bu
NEyse akşam bir gergindim kiii sormayındün çıkmadı ya ben bugün çıkabileceğini tahmn etmiştm tabi de annesi beni bi telaşlandırdı akşam 11 de askeriyeyi arattırdı tabi kimseyi bulamadım sonra bi akıllı insan açtı uyuyo dedi sonradan gidip sölemiş bizimki de telefona gelmiş beklemiş aramayınca gitmiş bende bulamadılar diye sinir oldum ama hep bana mı gelir böyle saalak insanlaaaar ne kadar talihsiziiiiimmm
Annesi telefonunu yollamış bu arada kargoyla yani başka bi telefon sanırım haftaya onu alacak şimdiki telefonu da içerde kullanacak şimdiden heveslenmek istemyrm ama bakalm olursa süpriz olacak bana
Bol aksiyonlu çoook üzülmeli bir hafta sonu geçirdim analaycağınız inşAllah yeni haftada güzel şeyler olur çünkü fazlasıyla canım sıkkın bu durumlara
Çok konuştum geneeee herşeyi bi anda anlatınca böyle oluyo hep
Sizler nasılsınız bakalıııımmm
Ne çektiniz be seroş
İyi akşamlar kızlar dünden beri gelemiyorum ah şu sınavlaaar yaktı yıktı bizi vallahi
Neyse dün bahsetmiştim ya size çıkamadı diye akıllı kendisi değiştirmiş çarşı gününü pazar sabahtan çıkıyor diye ama yine yalan oldu az izin verdiler göremedim yine kızdım hemde oyun oynadı telinin şarzı bitti aksilikler aksilikler aksilikleer sadece 10 15 dk telfn konuşabildik hepsi bu
NEyse akşam bir gergindim kiii sormayındün çıkmadı ya ben bugün çıkabileceğini tahmn etmiştm tabi de annesi beni bi telaşlandırdı akşam 11 de askeriyeyi arattırdı tabi kimseyi bulamadım sonra bi akıllı insan açtı uyuyo dedi sonradan gidip sölemiş bizimki de telefona gelmiş beklemiş aramayınca gitmiş bende bulamadılar diye sinir oldum ama hep bana mı gelir böyle saalak insanlaaaar ne kadar talihsiziiiiimmm
Annesi telefonunu yollamış bu arada kargoyla yani başka bi telefon sanırım haftaya onu alacak şimdiki telefonu da içerde kullanacak şimdiden heveslenmek istemyrm ama bakalm olursa süpriz olacak bana
Bol aksiyonlu çoook üzülmeli bir hafta sonu geçirdim analaycağınız inşAllah yeni haftada güzel şeyler olur çünkü fazlasıyla canım sıkkın bu durumlara
Çok konuştum geneeee herşeyi bi anda anlatınca böyle oluyo hep
Sizler nasılsınız bakalıııımmm
Amaaan cıksa bi dert cıkmasa bi dert yahu :18:
Umarım sorunsuz içerde kullanırda rahata erersinz sonunda tatlım ya sennle birlikte bnde bi oh dicem yani olursa
Hoş geldin mehtap kızıınasılsın bakalım nasıl geçtiiii
Vallahi çoooooooooooooooook çektim hala da çekiyorum isyan edecem bi gün ama bakalım ne zamana denk geleceek çok sıkıldım artııııııııkk
HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU
:92: 31. EKİM. 2013 :92:
TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER
PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER
.
PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... seros08 ... 162
... ezgisaygin ... 184
... yuppisi ... 187
ŞAFAKLARINI YARILAMAYI BEKLEYEN HUNİLİLER
YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... Snt55 ... 210
İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER
... apple2 ... 261
... zeytinagaci ... 270
... KUBB88 ... 284
... hnf25 ... 285
... Kanaryam35 ... 286
... blss ... 287
... KorEc ... 287
... nira87 ... 287
... mystery123 ... 288
... yunay ... 288
... ARAZIM ... 290
:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:
HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER
Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer
Selam kizlarrr bugun ip aldim mendili islemeye basliyorum.ayrica renkli kucuk dugmeler aldimm kecenin ustune e harfi işliycem sonra cerceveye koyucam:)artk aksamlari el işiyle oyalancam.sırada yapılmayı bekleyen birkac planim daha var:))
Günaydın herkese
Bol sevdicek muhabbetli günler diliyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?