93/3 asker yolu bekleyenler

Merak etme topic bize emanet şafagıda bn attırr mıyım bilemiyorm ama olmadı erken attırırım Şimdiden iyi yolculuklar tatlım kendine dikkat et

Ayyy kesinlesmissss kacirmisim ben o kısmı.ck sevindimm iyi yolculuklar cnmmm vakit gecmesin insallah yanyanayken siz:) guzel vakit gecirin:) iyi yolculuklar

Dostlar iyi dilekler için çok teşekkürler. Çok güzel bir mehtaptı, zaman yine yaptı yapacağını ama olsun. Biraz daha görmesem , karşımda ilk gördüğümde bayılır kalırmışım herhalde şimdi bile böyle olduysam

Merhaba kızlarr ugrayamiyorum uzun zamandir. Ders çalışıyorum malum final haftasina girmiş bulunmaktayız. Umarım herkesler iyidir, ben de her şey yolunda cok şükür. Mehtabım da gün geçtikçe yaklaşıyor cok heyecanlıyım
mehtap 11

Az kalmış canım ha gayret

Final haftası olur öyle derslerini ihmal etme yeter ki
Mehtapta az kalmş gercekten inş gönlünüze göre gecer özlem giderrsnz

Caglacim ve Ececim az kaldi canlarim ama bir heyecan sardi ki beni anlatamam sevdicegim geldiginde son iki sinavim kalmis oluyor son iki sinavimi fullerim sanirim o mutlulukla Caglacim senin mahtap nasildi cok iyi gelmistir eminim ki ve Ececim siz de durumlar nasil her sey yolundadir umarim

Çok güzeldi canım, altı buçuk saatte ne kadar hasret giderebilirsek o kadar giderdik işte. Sorunsuz oldu çok şükür kii, ve tabi ki de değdi hem de fazlasıyla

Tadını cıkarın güzel ve dolu dolu gecer inş
Biz iyiyiz iki gündür görüntülü fln görştk azda olsa ama baya özledigimizi anladık böylede bilmiyorm nolck
Ben ztn özledim fln diyodum korayda diyodu ama bu aralar daha sık demeye başladı korayda napcam bn özledm diyip duruyo kıyamam

İyi akşamlar kızlar dünden beri gelemiyorum ah şu sınavlaaar yaktı yıktı bizi vallahi
Neyse dün bahsetmiştim ya size çıkamadı diye akıllı kendisi değiştirmiş çarşı gününü pazar sabahtan çıkıyor diye ama yine yalan oldu az izin verdiler göremedim yine kızdım hemde oyun oynadı telinin şarzı bitti aksilikler aksilikler aksilikleer sadece 10 15 dk telfn konuşabildik hepsi bu

NEyse akşam bir gergindim kiii sormayın
dün çıkmadı ya ben bugün çıkabileceğini tahmn etmiştm tabi de annesi beni bi telaşlandırdı akşam 11 de askeriyeyi arattırdı tabi kimseyi bulamadım sonra bi akıllı insan açtı uyuyo dedi sonradan gidip sölemiş bizimki de telefona gelmiş beklemiş aramayınca gitmiş bende bulamadılar diye sinir oldum ama hep bana mı gelir böyle saalak insanlaaaar ne kadar talihsiziiiiimmm

Annesi telefonunu yollamış bu arada kargoyla yani başka bi telefon sanırım haftaya onu alacak şimdiki telefonu da içerde kullanacak şimdiden heveslenmek istemyrm ama bakalm olursa süpriz olacak bana

Bol aksiyonlu çoook üzülmeli bir hafta sonu geçirdim analaycağınız inşAllah yeni haftada güzel şeyler olur çünkü fazlasıyla canım sıkkın bu durumlara

Çok konuştum geneeee herşeyi bi anda anlatınca böyle oluyo hep

Sizler nasılsınız bakalıııımmm

Ne çektiniz be seroş

Amaaan cıksa bi dert cıkmasa bi dert yahu :18:
Umarım sorunsuz içerde kullanırda rahata erersinz sonunda tatlım ya sennle birlikte bnde bi oh dicem yani olursa

Amaaan cıksa bi dert cıkmasa bi dert yahu :18:
Umarım sorunsuz içerde kullanırda rahata erersinz sonunda tatlım ya sennle birlikte bnde bi oh dicem yani olursa

Of sorma sorma her anımız olay ya valla o kadar çık sıkıldım kiiiiiii
Bakalım artık denetimden sonra alcak telefonu ne olacak merak ediyorum ama hevesli değilim yani sonradan hayal kırıklığı yaşamamak için

Sendeki sabra hayranım ben seroş valla iyi dayanıyon
Hoş bulduuum, iyidi ya hatta çok çok güzeldi. dar zamanda ne kadar özlem giderebilirsek giderdik işte, veda zordu ama en azından onu üzmedim gider ayak, ağladığımı görmedi. Buna da şükür diyorum

İlk şafak atımımız buydu kızlar, görünce alıntılamadan edemedim. Vay bee nereden nereye

Selam kizlarrr bugun ip aldim mendili islemeye basliyorum.ayrica renkli kucuk dugmeler aldimm kecenin ustune e harfi işliycem sonra cerceveye koyucam:)artk aksamlari el işiyle oyalancam.sırada yapılmayı bekleyen birkac planim daha var:))

Bir senle ben kalmıştık zaten kübi mendili yapmayan , sen de başladığına göre ben de yapsam fena olmayacak artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…