93/3 asker yolu bekleyenler

Ayyy ne guzelll ya ck svndim senin adina cnm.insallah yakin zamanda tekrar gorursun sevdiceginiii:)

Bildigin aksilikler yasamissin sen canim ya.insallah yarin guzel bi haftaya giris yaparsin.Sıkma ama canini.sıksanda kendine cnku.insallah yarindan itibaren güzel seylerle karsilasırsnnn:))

Bir senle ben kalmıştık zaten kübi mendili yapmayan , sen de başladığına göre ben de yapsam fena olmayacak artık

Ay basliyorum valla 11Ocak senemiz icn yollycaktim biliyosn.ee bisi kalmadi artk baslayip bitirp yollayayım dedim.ilk ama herhangi bir bez parcası ustude deneme yaparak alıştırma yapacagim:)

Ay basliyorum valla 11Ocak senemiz icn yollycaktim biliyosn.ee bisi kalmadi artk baslayip bitirp yollayayım dedim.ilk ama herhangi bir bez parcası ustude deneme yaparak alıştırma yapacagim:)

Aynen Kübi öyle yap, ilk zor oluyormuş öyle duyumlar aldım ben de ​Kaç günde gidiyor bu arada kargo Tunceli'ye ?

Bu arada 5renk yün aldim bgn.Annem motifleri cikariyo battaniye örüyo bana :)koltugun üstüne atmak icn:)ondan snrada sırada hasır yünden amerikan servisi ve bardak altlığı örecek:))

Bu arada 5renk yün aldim bgn.Annem motifleri cikariyo battaniye örüyo bana :)koltugun üstüne atmak icn:)ondan snrada sırada hasır yünden amerikan servisi ve bardak altlığı örecek:))

Bitince fotoğrafları at Kübi buraya da , merak ettim nasıl olucak. Bu arada annenin de maşallahı var valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…