93/3 asker yolu bekleyenler

Günaydın kızlar bnm sevdiceğim daha pazar günü teslim oldu çoook yeni yani.birazcık eski yorumlara göz attım hepinizin şafakları az kalmış allah kavuştursun :) nasıl bu zamana kadar dayandınız? Hele ki ilk günler? Antidepresan falan kullandınız mı? Şimdi bakim bu hafta gecsin bidahaki hafta almayı düşünüyorum bakalım kısmet :(

Günaydın kızlar bnm sevdiceğim daha pazar günü teslim oldu çoook yeni yani.birazcık eski yorumlara göz attım hepinizin şafakları az kalmış allah kavuştursun :) nasıl bu zamana kadar dayandınız? Hele ki ilk günler? Antidepresan falan kullandınız mı? Şimdi bakim bu hafta gecsin bidahaki hafta almayı düşünüyorum bakalım kısmet :(

canım günaydın hiçte böyle şeylere ihtiyac duymadım biliyormusun ki biz hergün beraberdik hiç ayrı günümüz yok şuan kendimi şöyle teselli ediyorum nasıl olsa 12 ay yrıca yanına gidbilirsin tabii yakınlardaysa :( ...

oo ben saygına ılk gıttıgınde aldım daha slıkon tabanlık cok asırı ıyı gelıyoda artık tabanı alısmıstır kı botlar yenıyken sert dıye gıyıyolar genelde onları ama cok ıse yarıyo bencede her askerın kullanması lazım ama saygın dıyo acaba soguk oldugundada bu mu etkılıyo bazen cok soguk oluyo botun ıcı dıye onu bılemyorum ama slıkon tabanlık cok efsane guzel bısey :52:

Bu bzm dedigimiz slikon ısıtıcı taban:)

oo ben saygına ılk gıttıgınde aldım daha slıkon tabanlık cok asırı ıyı gelıyoda artık tabanı alısmıstır kı botlar yenıyken sert dıye gıyıyolar genelde onları ama cok ıse yarıyo bencede her askerın kullanması lazım ama saygın dıyo acaba soguk oldugundada bu mu etkılıyo bazen cok soguk oluyo botun ıcı dıye onu bılemyorum ama slıkon tabanlık cok efsane guzel bısey :52:

Bu bzm dedigimiz slikon ısıtıcı taban:)

Hosgeldin Allah kavustursun nereye gtti askerin?antidepresan fln kullanmadim .burdaki hcbi arkadas kullanmadi ihtiyac duymadik.Antidepresan kullanmalik bi durum olmuyo

Günaydın herkese :3:
Perşembeyede geldik gerisi gelir bence bu haftada bitti sayıyorm :37: 7 ay dan bi düşseydim iyiydi :ssz:

Hoşgeldin aramıza :16:
Antideprasan kullanmana hiç gerek yok tabiki zor bi süreç bu hepimiz için ama bizim ilk yorumlarımızı azda olsa okuduysan hepimiz zorlandık ama geciyo işte.Hatta bize ilk böyle diyenlere bn içimden diyodum nasıl geciyo ya offff fln ama yavaşta olsa geciyo zamanı durduramıyo kimse sonucta :10:
Sevdicegini nereye gönderdin fln brz bahset bizede tanışmş olalım buarada ? :17:

Hosgeldin Allah kavustursun nereye gtti askerin?antidepresan fln kullanmadim .burdaki hcbi arkadas kullanmadi ihtiyac duymadik.Antidepresan kullanmalik bi durum olmuyo

İzmir bornovada ben herşeyi içime atarım kendime bile belli etmem diyim sen anla yani gece odama gidim ağliyim falan hiç öyle bişey olmadı ama biri bana onu sorunca ondan bahsederken şarıl şarıl ağlamaya başlıyorum tutamıyorum kendimi böyle garip bir ruh halindeyim yani

Hoşgeldin aramıza :16:
Antideprasan kullanmana hiç gerek yok tabiki zor bi süreç bu hepimiz için ama bizim ilk yorumlarımızı azda olsa okuduysan hepimiz zorlandık ama geciyo işte.Hatta bize ilk böyle diyenlere bn içimden diyodum nasıl geciyo ya offff fln ama yavaşta olsa geciyo zamanı durduramıyo kimse sonucta :10:
Sevdicegini nereye gönderdin fln brz bahset bizede tanışmş olalım buarada ? :17:

İzmir bornovada acemi birliğinde şimdi bakalım daha gideli 5 gün oldu sanki 5 ay olmuş bakalım nasıl geçicek bide gitti napıo diyede çok merak ediyorum hoş 24 yasında koca adam bakar basının çaresine ama insan merak ediyo işte

canım günaydın hiçte böyle şeylere ihtiyac duymadım biliyormusun ki biz hergün beraberdik hiç ayrı günümüz yok şuan kendimi şöyle teselli ediyorum nasıl olsa 12 ay yrıca yanına gidbilirsin tabii yakınlardaysa :( ...

İzmirde yani 8 saat var aramızda bana kalsa her haftasonu giderim hatta bu cuma bile çıkıp gidebilirdim ama diorum tut kendiini falan diye bide bnmki yemin törenine bile gelmeyin çocukmuyum ben dio (24 yasında bu arada) bakalım napcaz böyle

İzmir bornovada acemi birliğinde şimdi bakalım daha gideli 5 gün oldu sanki 5 ay olmuş bakalım nasıl geçicek bide gitti napıo diyede çok merak ediyorum hoş 24 yasında koca adam bakar basının çaresine ama insan merak ediyo işte

Tabiki merak etmen cok normal bizim acemilik ıspartadaydı genelde 3 günde bir 10dk fln konusabiliyoduk cok sıkıntılıydı.Ne yaptı ne yedi yoruldu mu fln filan diye diye bitirdim bn acemilik boyunca ama asker sonucta, bi yandanda böyle düşünmek lazm ev rahatlıgını beklemk cok sacma oluyo ama düşünüyorz işte sevdigimiz için :61: Başta zorlanman cok normal ama bi süre snra yok yemin töreni yok ustası nereye cıktı telaşıyla acemiligi de bitiriyosun snra bakmşsn bu durumu kabullenmş bünyen oyüzden kendini cok sıkmamanı önerirm :44:

yaa hayatım ılk gunler oyle dusunuyorsun ama zamanla alısıyorsun ve gelıcegını bılıyorsun her gecen gun uyandıgında bır adım daha yaklasıyorsun kavusmaya bunları dusunmekte ınsana moral oluyor ama ustaya gecene kadar tam bı rahata oturamıyorsun sımdı alıssan sonrasında gene bıyere gıdıcek olması falan suan sana bız ne desekte ıcın cok rahatlamaz .. ama emın ol sende bır kac aya buraya konustuk ıste bende cok ıyıyım sevgılımde cok ıyı yazıcaksın :)

Gunaydiinnn :16:

Canımmm hoşgeldin hatırlıyorum ben seni :1: bende yeni sayilirim 67 gun oldu gideli :(

Back
X